PSL ma twardy elektorat na poziomie 7-8%, mordo.PSL nie wejdzie także izzi ????
Nie żebym próbował Cię do czegokolwiek przekonywać,ale chyba mamy różne pojęcia wolności. Bo według mnie ta wolność nie może być nieograniczona,a Ty chyba właśnie do tego zmierzasz.Róbta co chceta tzw. A ja nie uznaję czegoś takiego,że poprzez swoją wolność ograniczam wolność innych osób. I właśnie po to jest prawo,żeby to wypośrodkować.Inna sprawa jak to prawo jest w Polsce tworzone i egzekwowane.Ale idealnego systemu prawnego nie ma nigdzie więc nie narzekajmy.pzdra dlaczego on, a nie Ty? Jemu nie zalezy na zdrowiu, tobie zalezy...Jak ktos jest normalny to zrozumie, ze źle robi dmuchajac komuś w ryj dymem...
Aerts - you are f.... awesome ???? rządzisz tym tekstem.alej nie pojmujesz jednego ludzie mądrzejsi od Ciebie już dawno udowodnili, że owe dziecko już długo przed porodem jest świadome, czuje i po prostu żyje, więc Twoje stwierdzenie, że matka może sobie usuwać kiedy chce zanim się urodzi świadczy o braku wiedzy.
Szczególnie było to widać w ostatnich wyborach prezydenckich ????PSL ma twardy elektorat na poziomie 7-8%, mordo.
To co napisał Fabik o PSL to akurat prawda, 7-8% PSL jest pewne, mają takie struktury, że sami działacze z rodzinami im takie % robią, z resztą wszędzie wiszą ich plakaty.Szczególnie było to widać w ostatnich wyborach prezydenckich
Chyba żartujesz, to od wyborów prezydenckich ich rodziny tak się powiększyły? Wiadomo, że PSL jak i inne pis,po,sld to jest kompromitacja i jestem pewien, ze PSL nie będzie miało 8%. Nie zdziwie jak się nawet 5% nie przekroczą. Niebawem się przekonamy.To co napisał Fabik o PSL to akurat prawda, 7-8% PSL jest pewne, mają takie struktury, że sami działacze z rodzinami im takie % robią, z resztą wszędzie wiszą ich plakaty.
zobaczymy... obstawiam poniżej 7%, cipko.PSL ma twardy elektorat na poziomie 7-8%, mordo.
http://www.rp.pl/artykul/719923,720030-Sad-Najwyzszy-poparl-decyzje-PKW.html
To tak jakbyś powiedział, że można legalnie zabijać ludzi, bo choć tego nie popierasz, to jednak kwestia sumienia danej osoby.Nie mów tak do mnie, ze ciekawe ilu ludzi zabije? Wyzwiska zachowaj dla siebie, nigdzie nie napisałem, ze lubię aborcje itd, napisałem, ze powinna być legalna, tyle. To czy ktos sie wyskrobie czy nie to sprawa jego sumienia. P.S. oczywiscie ze mozna oddac itd, ale niektorzy by sie tego wstydzili wiec wolą, po cichaczu usunąć ciążę, juz mowilem: nie szanuje takich ludzi, wstyd mi za nich, ale to ich sumienie bedzie gryzło (lub nie). Moim zdaniem powinno to być legalne.
Nie ma argumentów, zaczął obrażać, jak ktos po mnie jezdzi nie pozostaje dłużny...Panowie...bez takich wyrażeń
????Nie urodziłes sie=nie jestes obywatelem. Nie ma zabójstwa drugiego obywatela, ktorego panstwo powinno chronić, tak jak nie powinno chronić psów (ktore mimo kar pozbawienia wolnosci dalej sa w bestialski sposób traktowane. Sprawa jest prosta- twoj pies-twoje wyrzuty sumienia jezeli go bedziesz bił itd. (TAK, PORÓWNUJE DZIECKO DO PSA. TAK JAK KTOS TAM WYŻEJ PALENIE DO STRZELANIA)