koalicjant aferzył? a to dobre:grin:..Tomasz Lipiec był z Samoobrony czy z LPRu? Janusz Kaczmarek był z Samoobrony czy z LPRu? Czy Janusz Kaczmarek nie był bliskim kolegą Leszka Kaczyńskiego?Koalicjant "aferzył" co chwile, więc JK był gotów ponownie zapytać Polaków o to, kto chce rzadzić. Wprost przeciwnie do działań DT, który afery zamiata pod dywan.
oczywiscie, ze nie jest. Nie wiem co ludzie widzą w tej partii, moze gdyby nie było 3 głównych krętaczy (Jaro, Zbychu, Jacek) to moooze jeszcze bym sie zastanowił, ale nasz kraj z nimi na czele? przeciez to koniec polski, Ci ludzie to chamy, prostaki, idioci, jeden z nich jest nawet psychicznie chory...PiS nie jest lekarstwem na wrzody - przetnie wrzód, ale zacznie się ropienie.
Wiele osób z PO mogłoby zagłosować na PiS jeżeli z partii odszedłby głównie Jarek, tylko partia pozbawiona tak silnego lidera, którym chcesz czy nie jest Kaczyński mogłaby wkrótce się rozsypać.oczywiscie, ze nie jest. Nie wiem co ludzie widzą w tej partii, moze gdyby nie było 3 głównych krętaczy (Jaro, Zbychu, Jacek) to moooze jeszcze bym sie zastanowił, ale nasz kraj z nimi na czele? przeciez to koniec polski, Ci ludzie to chamy, prostaki, idioci, jeden z nich jest nawet psychicznie chory...
PO miało budować drugą Irlandię, PiS natomiast chyba chce drugą Białoruś ???? :mrgreen:"Sytuacja na Białorusi przedstawiana przez polskie media jest wypaczona. Łukaszenka zaprowadził w kraju porządek, nie pozwolił rozkraść przemysłu, zapewnił wzrost gospodarczy". To nie cytat z mediów białoruskich, ale słowa kandydata PiS na senatora z Opolszczyzny
i o to chodzi ????mogłaby wkrótce się rozsypać.
Rządy absolutne PO? Wówczas dzień wyborów powinni ogłosić dniem żałoby narodowej, ja na pewno wówczas nie zostaję w tym kraju chociaż na obecną chwilę mam w planach pozostać w Polsce.i o to chodzi
Dlatego jesteś dla mnie wyrobem POpodobnym bo wolisz mira rycha i zbycha z władzą ustawodawczą na cmentarzu niż rozliczenie przestępców, co proponuje PIS.jakby do wyboru był PiS z Jarkiem, Jackiem, Zbyszkiem na czele oraz PO wybiore PO
Jak do życia potrzeba orlika i dobrej neostrady to faktycznie problemów nie widać. Szkoda że sonda ukryta bo nie zdziwiłbym się gdybyś "wpadł" tylko zagłosować.Macie problemy haha
to niech rozbija, te debaty są smieszne: ''panie,a wie pan ile chleb kosztuje?'', ''tak, wszystko drożeje, ale to kryzysu wina'' (we fobesie pisali, ze poslce nie było kryzysu w ogóle- to tylko straszak tak zadziałał) ''bedzie lepiej'', ''polska jest najwazniejsza'', ''tansze podręczniki'', po raz kolejny: żenada, nie debaty, zero konkretów, zaplanowanych działan, posłowie siedzą i zgraniają po 10 tys na ręke... za czytanie wyborczej i innego gówna, a potem całe PO głosuje za GMO, pewnie połowa z nich nie wie co to jest..Chociaż Tuska mógłby rozbić na amen w wolnej dyskusji, wystarczy, żeby go zapytał o ceny tych produktów o które tusk pytał go 4lata temu.
A potem gadacie, że głosujecie na PO bo boicie "powrotu PIS do władzy". Gdzie tu logika..ale to, ze PO źle rzadzi to jeszcze nie jest argument za PiS
Nie będzie żadnych rządów PIS i w sumie się cieszę. PIS nie ma szansy rządzić w tym kraju do póki będzie tępić przekręty i mówić nie korupcji. Media nigdy nie będą PISu sprawiedliwie traktować, bo są częścią tego kartelu, a dostępnymi metodami ZAWSZE ogłupią naród, żeby przechylić szalę zwycięstwa na "swoich". Dlatego niedługo planuje wrócić za granicę, do normalnego kraju, gdzie mało kto wie kto jest tam premierem. Nie widzę tutaj opcji na normalne życie. Będę ten cały śmietnik oglądał z góry, chociaż przyznam że Polski mi po prostu szkoda.rządy PiS juz raz sie rozpadły, chcesz tego ponownie?
Śmietnik niestety jest już adirave, nie widzicie, ze ktokolwiek by nie rzadzil zawsze rzadzi pod siebie i nawet jakby sie okazało ze Korwin wygra wybory(tylko przyklad) i tez bedzie rzadzil pod siebie to jedno jest pewne, gorzej nie bedzie.Brylant rozmowa z Tobą nie ma sensu bo przywołujesz kwestie, które były już tu omawiane, a nie zamierzam się powtarzać. Ty też ciagle to samo, ze podatki w góre, ze zadluzenie wysokie
A potem gadacie, że głosujecie na PO bo boicie "powrotu PIS do władzy". Gdzie tu logika..
Ja wlasnie zawsze ludziom tłumacze zeby tak nie robili bo to bez sensu-tez sie tego boje, ale moge zagłosowac zamiast na PO na Palikota np.
Nie będzie żadnych rządów PIS i w sumie się cieszę. PIS nie ma szansy rządzić w tym kraju do póki będzie tępić przekręty i mówić nie korupcji. Media nigdy nie będą PISu sprawiedliwie traktować, bo są częścią tego kartelu, a dostępnymi metodami ZAWSZE ogłupią naród, żeby przechylić szalę zwycięstwa na "swoich". Dlatego niedługo planuje wrócić za granicę, do normalnego kraju, gdzie mało kto wie kto jest tam premierem. Nie widzę tutaj opcji na normalne życie. Będę ten cały śmietnik oglądał z góry, chociaż przyznam że Polski mi po prostu szkoda.
A śmietnik się szykuje niesamowity.
No tez racja, PO miało 4 lata kraj pod swoją opieką i co? Mogli zrobić dosłownie wszystko, takie reformy mogłbyc jakie proponuje palikot lub mikke,a co mamy? bogu dzieki za jedna słuszną decyzje bronka, a mianowicia za zawetowanie GMO, bo byłaby masakra ????Brylant nie napisałem, że jesteś za PO, ale życzysz rozpadu PiSowi, wówczas przynajmniej kilka procent w słupku skoczy Platformie.
Napewno im skoczy, ale Ci wszyscy co mówią, głosuje na PO bo nie chce zeby PiS doszedł to władzy juz nie beda mieli tego argumentu i oddają swój głos na palikota czy inne mniejsze partię.
Ja słyszałem, że PiS nie chce reżyserowanej debaty, nie powiem Ci w tej chwili gdzie i kiedy, ale wydaje mi się, że wówczas gdy składali propozycję debat kolejnych ministrów z ich gabinetem cieni.
To niech na pytanie: ''dlaczego nie chce pan debaty z tuskiem'' odpowiada prawdę panstwu,a nie jakies smieszne wymówki typu: tusk nie zdjął flagi-debaty nie bedzie, no sory, ale to chyba o czymś swiadczy ????
Nie ma co porównywać tego, że za rządów PiS musiały być rozpisane nowe wybory, oni musieli wejść w koalicję z dwoma partiami, mającymi swoje zdanie i nie dającymi sobą pomiatać. PO miało tu dużo prostszą sprawę, weszło w koalicję z nie mającymi nic do gadania ludowcami, którzy tańczą jak im się zagra.
Dlatego jesteś dla mnie wyrobem POpodobnym bo wolisz mira rycha i zbycha z władzą ustawodawczą na cmentarzu niż rozliczenie przestępców, co proponuje PIS.
Wy wszystko wiecie o PISie najlepiej.
Nie zamierzam się produkować w tym temacie za dużo, bo czytając posty (zaczepki) brylantów i innych wyrobów POpodobnych to zwyczajnie ręce opadają.
A mi się wydaje, że Ty pozjadałeś wszystkie rozumy i masz monopol na rację?K.... kiedy Wy zaczniecie myśleć?