Lepper to burak nad buraki otoczony jeszcze większym buractwem od niego. Wszystkie te Filipki, ***arskie i Maksymiuki, Begerówy i cała reszta tej trzody mają gów...ne pojęcie o rolnictwie i widzą tylko kasę do jakiej mogą się dorwać w parlamencie. Takim Lepperem na trochę wyższym, że tak powiem levelu, jest Berlusconi. Całe szczęście, że nie jesteśmy tacy durni jak Włosi, którzy popierali tego palanta przez lata i teraz mają o wiele więcej problemów wewnętrznych niż my.
Co do wyborów to nie wiem czy będę mógł głosować bo być może wypadnie mi dzień roboczy w 'tą' niedzielę. Interesuję się polityką od długiego czasu, ale gdyby nie fakt tego, że wybrany poseł reprezentuje Polskę na forum Europy to chętnie zagłosowałbym na każdego posła, byle wyjechał, nigdy nie wracał i więcej bym go nie widział (
może poza Palikotem i Niesiołowskim, bo to jedyni ludzie walący niejeden raz gorzką dla wielu prawdę prosto w gały, do czego nie jesteśmy przyzwyczajeni po latach rządów różnych paranienormalnych). Nie ma i zapewne długo nie będzie w naszym kraju partii gotowej zmienić sytuację społeczno-ekonomiczną chociażby mojej rodziny, czy równieśników, a już na pewno żaden z kandydatów nie zasłużył swoją pracą na ciepłą posadkę w UE.
Wybory i tak wygra PO, które nie powinno być rozliczane do końca kadencji, więc albo nie zagłosuję ze względu na pobyt w pracy, albo pójdę oddać nieważny głos. Dziękuję każdemu komu się chciało czytać te wypociny ????