Czyli co, glosujesz na PO wbrew swoim pogladom, bo nie oplaca Ci sie glosowac na, jak mowisz, niszowa partie?
Też to tak odebrałem.Moim zdaniem głosujesz na PO bo ma ładne opakowanie,a nie konkretny plan.
Nie mówię, że inne mają coś fajnego do zaoferowania, ale Platforma Obywatelska rządzi już dwa lata, a nic konkretnego nie robi.
Co oglądam jakiś program z Tuskiem[ on w tym bryluje ] to schemat jest ten sam : Najpierw wymyśla mało śmieszny żart, bądź pytanie próbuje obrócić w żart, robiąc z pytającego idiotę.Druga część wypowiedzi skupia się na tym, że tam czy siam jest gorzej niż w Polsce.To mnie właśnie najbardziej denerwuje, permanentne porównywanie do Zachodu, co powoduje brak konkretów.
To, że ładnie mówi nie wystarczy.
Reszta partii nie lepsza, największy cham RP - Pan Stefan Niesiołowski, obraża każdego [ nie ważne czy kobieta czy mężczyzna ], ordynarne wyrażania, wyśmiewanie.Cham, Cham, Cham.
Co do kandydatów to najbliżej jest mi do Buzka bo jest on absolwentem mojego liceum [ I LO Chorzów ] i tyle mam z nim wspólnego, a Różna Thun, nie wiem skąd oni ją wytrzaśli.
Wczoraj oglądałem program Tomasza Lisa, najlepsze było jak Kamiński wchodził w tyłek Huebner, ale nic nie przebije jego reklamy ????.Kto widział może ocenić, a co do oceny merytorycznej to mówił całkiem do rzeczy i sensownie.
Korwin- Mikke ja go lubię bo człowiek z wyrobionym zdaniem i swoją ideologią.
Najbardziej podobają mi się jego poglądy na temat równouprawienia [ ma jedne fajne hasło ].
Hajduk masz rację, o tym pisałem w tym poście, co Ty napisałeś.
Przepraszam, że tak się rozpisałem, ale wciągnął mnie ten temat.