a propo rozmowy dziś właśnie zostałem zaskoczony ze strony Tobet-u, gram u nich cały czas, długi czas, wpłacam i wypłacam regularnie pieniążki mniejsze i większe sumy, przechodziłem weryfikacje przy pierwszej wypłacie i ku mojemu zdziwieniu dziś oczekują ode mnie weryfikacji: Dowód tożsamości, Dowód miejsca zamieszkania, Dowód płatności.
wczoraj wysłałem wymagane dokumenty, natomiast dziś dostałem odpowiedź:
Witamy serdecznie,
Uprzejmie informujemy, że Pańska wypłata zrealizowana zostanie jutro z samego rana.
W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą pomoc.
Miłego dnia!
Z poważaniem/Regards,
Polecenie wypłaty z moim koncie także zrealizowane, myślę, że nie będzie więcej problemów ... także jeśli się postępuje zgodnie z ich regułami, wszystko idzie sprawnie
wczoraj wysłałem wymagane dokumenty, natomiast dziś dostałem odpowiedź:
Polecenie wypłaty z moim koncie także zrealizowane, myślę, że nie będzie więcej problemów ... także jeśli się postępuje zgodnie z ich regułami, wszystko idzie sprawnie
dziś rano pieniążki już znajdowały się na koncie :grin:
wszystko przebiegło szybko i sprawnie, całość łącznie z weryfikacją i wypłatą zajeła dwa dni !
Mimo ich zaostrzonych reguł odnośnie weryfikacji konta, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Wysłałem im co chcieli i nie było żadnego problemu, a osoby, które piszą, że na weryfikacje czekają miesiąc i dłużej myśle, że jednak nie opisują całej prawdy ... nie przesyłają wszystkich wymaganych dokumentów i wtedy rodzi się problem. Z drugiej strony rozumiem Tobet, który zaostrza weryfikacje, gdyż rzeczywiście ilość bonusów jest u nich imponująca i w taki sposób eliminują nieuczciwych graczy.
Teraz kolejna bardzo dobra promocja 50 % od depozytu i ostatnio co chwile coś jest. Jak dla mnie pierwsze miejsce wśród bukmacherów, po za wszelką konkurencją !