Ja czekałam około tygodnia dlatego byłem zmuszony wypłacać MuchBetter gdzie weryfikacja trwała 5 minOk. Zrobiłem konto na ecopaz i wysłałem dokumenty do weryfikacji. Wiecie I może zająć weryfikacja moich dokumentów? Zrobią to w ciągu jednego dnia?
Ja czekałam około tygodnia dlatego byłem zmuszony wypłacać MuchBetter gdzie weryfikacja trwała 5 minOk. Zrobiłem konto na ecopaz i wysłałem dokumenty do weryfikacji. Wiecie I może zająć weryfikacja moich dokumentów? Zrobią to w ciągu jednego dnia?
Nie nie. Ja mowie o sytuacjii gdy wyplacasz kase od buka na eco i czesc z niej chcesz zaraz wyplacic w bankomacie. Wtedy potrafia robic duze problemy. Tylko ostrzegam a nie wprowadzam w blad. Zeby puzniej zdziwienia nie bylo jakie mialem ja i wielu ktorzy tak zrobili. Maja zapis w regulaminie, ze tak nie wolno robic.Ziemba nie wprowadzaj w błąd! Ty piszesz o sytuacji, kiedy wpłacasz do ecopayz i bez żadnej gry natychmiast idziesz do bankomatu i wypłacasz pieniądze. To mają może zabronione w regulaminie. Tylko kto tak robi, i po co? Wpłaca się dokładnie tyle, ile potrzebujemy przelać do bukmachera.
Przy wypłacie na konto też tak jest, nie ukrywam wolałbym uniknąć zamrożenie pieniędzy, a często wypłacam od buka i na konto całośćNie nie. Ja mowie o sytuacjii gdy wyplacasz kase od buka na eco i czesc z niej chcesz zaraz wyplacic w bankomacie. Wtedy potrafia robic duze problemy. Tylko ostrzegam a nie wprowadzam w blad. Zeby puzniej zdziwienia nie bylo jakie mialem ja i wielu ktorzy tak zrobili. Maja zapis w regulaminie, ze tak nie wolno robic.
Amigo, ja od bukow tylko wyplacam, nie przelewam nic do nich![]()
W jaki sposób wypłata na Revolut w minute masz? Mówisz o wypłacie na angielskie konto które mamy przypisane w revolut?Amigo, nie ja mam pecha tylko chyba Ty szczescie. Juz Ci pisalem, ze wiele osob z mojej grupy mialo ten sam problem. Nie bede szukal tego punktu bo mi sie nie chce. Takie info uzyskalem od ich suportu jak mi konto zablokowali. Ze lame ich regulamin i jak jeszcze raz tak zrobie to zablokuja mi calkowicie konto. Chodzi o przeciwdzialanie praniu pieniedzy. Przy przelewach nie ma najmniejszego problemu. Na revoluta wplata natychmiastowa wiec nie wiem jak Ty czekasz trzy dni. U mnie to minuta. Problemy sa tylko przy wyplatach z bankomatu.
Teraz to juz konto Litewskie. Karta wplaca i kasa jest odrazu.W jaki sposób wypłata na Revolut w minute masz? Mówisz o wypłacie na angielskie konto które mamy przypisane w revolut?
Revolut to bank. Zagraniczny ale jednak bank. Eco to portfel. Jezeli go uzywasz z glowa, czyli nie wplacasz/wyplacasz pieniedzy z/na konto to jest na 99% bezpieczny. Revo oczywiscie tez jest ok ale jak ktos sie mocno doczepi to znajdzie Twoje konto na revo. Ja osobiscie polecam eco, jeton i psc. Psc jest drogie ale moim zdaniem jest najbezpieczniejszym portfelem ze wsztstkich wiec koszt oplat traktuje jako koszty bezpieczenstwaCzy obecnie ecopayz to najlepsza forma wpłat/wypłat "bez przypału"? Czy to to samo co revolut?
Ludzie bajki opowiadaja. Mam jeden z wymienionych i wplary, wyplaty sa bezproblemowe. Jednak ja bym zalecal uzywac portfela a nie na konto wyplacac.Gra ktoś i wpłaca/wypłaca z Polskiego RORu do Unibetu albo do innego buka??? Banki tego nie blokują? Gdzieś czytałem, że z kont w polskich bankach typu PKO Santander ING Inteligo mBank i inne nie da się wpłacić/wypłacić bo przelewy od buków są automatycznie odrzucane.
ja zakladalem konto w muchbetter i wszystko trwa 5 min , dane plus skan dowodu z 2 stron , reszta bez problemuChciałbym porównać 2 portfele muchbetter i ecopeyz i wybrać lepszy. Mógłby ktoś napisać jakie są koszty wpłaty 2k do jednego i drugiego oraz ile wynosi koszt wypłaty 10k z jednego oraz drugiego portfela. Interesuje mnie także proces weryfikacji w obu portfelach ile trwa i co trzeba im przesłać.
Z tego co ostatnio gadałem z kolesiówą w banku to wpływy powyżej 15k Euro są z automatu zgłaszane do US. Druga sprawa taka że jak kiedyś wyjdzie jakaś afera i zaczną się bliżej przyglądać to do odpowiedzialności mogą pociągnąć każdego bez względu na to kto ile wpłacał.Pytanie do tych, którzy wypłacali z unibeta za pomocą normalnego przelewu bankowego.
Ile najwiecej wypłacaliście bez żadnego przypału, ile czekaliście na przelew od momentu zlecenia w Unibecie?