Ja kartą to dość intensywnie przez dłuższy czas po prostu płaciłem wszędzie w sklepach, i nigdzie nie było problemu. Kolega Ziemba, to miał też może jakiegoś pecha. Może coś za dużo tranzakcji w krótkim czasie. Różnie te algorytmy bezpieczeństwa działają, nie znamy dokładnej historii jego tranzakcji. Przelew na konto, to oczywiście bez żadnych problemów. W sumie najwięcej wypłacałem, coś trochę ponad 2k pln. Ale bez problemu. Jedyny minus, to czas oczekiwania na zatwierdzenie przelewu. O ile nic się nie zmieniło (jakiś czas temu), to czekamy pełne 3 dni robocze na ZATWIERDZENIE przelewu. Specjalnie pewnie to robią, aby zachęcić do korzystania z karty płatniczej.
Ps. Ziemba pokaż punkt w regulaminie, który o tym mówi. Bo przecież ogromna ilość graczy po prostu wypłaca wygrane w bankomacie. Acha do minusów ecopayz, to dodaję jeszcze obsługę klienta na czacie praktycznie wiecznie nie dostępna. Zbyt małą mają obsługę, na ogromną ilość graczy z różnych krajów. W razie jakichś kłopotów z kontem, to czekamy sobie czasem kilka ładnych dni na odpowiedź. Niestety.