>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Wpłaty i wypłaty w Unibet

slomiany400 94,9K

slomiany400

Użytkownik
Wypłacał ktoś na kartę revo z unibetu? Ile dni to trwa? Dostałem info, że zostało wysłane i standardowo w mailu napisane 1-5 dni roboczych, ale jak to wygląda w rzeczywistości?

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Sami sie prosicie o problemy. Nigdy nie wyplaca sie bezposrednio na konto tylko najpierw na portfel ktorych jest przeciez pelno. Revo jest na to szczegolnie czule i zamyka konta za wplaty/wyplaty do bukow.

P 4

pro8lem

Użytkownik
ecoPayz, MuchBetter
Czy masz jakies tipy odnosnie muchbetter? Mozna na to wplacac z konta bankowego i dopiero potem na uni? Chyba przez blika jest za darmo wplata. A odnosnie wyplat? widzialem w necie, ze mozna zamowic za darmo karte i albo 0,99% albo 2,00% za wyplate w bankomacie - max 300zl dziennie/2k miesiecznie/ 20k rocznie - ale podobno mozna to podwyzszyc u supportu.

psychol32 541,4K

psychol32

Użytkownik
Jest tak jak piszesz. Nie wiem tylko jak z tym podnoszeniem limitów. Do wypłat używam ecoPayz. Na MuchBetter wypłacam małe sumy do płacenia kartą w sklepach za zakupy.

D 0

dawidm789

Użytkownik
Witam. Czy ktoś tu obstawia na Unibet?. Nie mogę wypłacić przez nic innego tylko Much better. Wczoraj wypłaciłem przez to gówno i przy 1800 zł wypłaty zabrało mi 135 zł. ????Wie ktoś czy da radę wypłacać jakoś inaczej?

psychol32 541,4K

psychol32

Użytkownik
Witam. Czy ktoś tu obstawia na Unibet?. Nie mogę wypłacić przez nic innego tylko Much better. Wczoraj wypłaciłem przez to gówno i przy 1800 zł wypłaty zabrało mi 135 zł. ????Wie ktoś czy da radę wypłacać jakoś inaczej?
Te 135 zabrano przy wypłacie z Unibet na MuchBetter. Czy z MuchBetter na konto?

D 0

dawidm789

Użytkownik
Z Muchbetter na konto. Ogólnie tragedia żeby tyle zabierali. Widzę że mam jeszcze opcję Ecopayz. Jak u nich wygląda sprawa z wypłatami? Jakie prowizję?

psychol32 541,4K

psychol32

Użytkownik
Z Muchbetter na konto. Ogólnie tragedia żeby tyle zabierali. Widzę że mam jeszcze opcję Ecopayz. Jak u nich wygląda sprawa z wypłatami? Jakie prowizję?
Te pieniądze które zostały Tobie zabrane to głównie za przewalutowanie. Z tego co było pisane na forum to możesz mieć MuchBetter w złotówkach a i tak wypłacają w Euro. Także płacisz tak jakby dwa razy za przewalutowanie wpierw na euro a potem na złotówki. Wiem chore to ale mniej więcej tak to wygląda.

H 166,9K

hagi84

Użytkownik
ciekawe co tu sie odpierd.... ze nagle ub i betsson rezygnuje
Akurat dwie solidne firmy pod eco, teraz pewnie ciezko bedzie tam zakladac konta

mike123 217

mike123

Użytkownik
Jestem ciekawy co z środkami wpłaconymi przez eco. Jaki będzie sposób wypłaty, bo jak wiadomo metoda wpłaty = metoda wypłaty. Czy można będzie wypłacić inną "dowolną metodą", czy tylko pozostanie przelew bankowy.

Do góry Bottom