Ja dzisiaj zagram taki typ w spotkaniu Dodig - Sijsling:
2 lub więcej TB @4,00 William Hill
Obaj  panowie potrafią wyśmienicie utrzymywać swoje podanie,szczególnie,jeśli  mówimy o nawierzchni trawiastej. Spodziewam się tu co najmniej 4  setów,a im więcej setów,tym większe szanse na tie-breaki, zwłaszcza w  meczu dwóch serwisowców. Bez wątpienia zawodnicy będą skupiać się na  utrzymaniu swego serwisu. Warto nadmienić,że Holender jeszcze nie został  przełamany na tym turnieju,a serwis Dodiga nie został utrzymany w 3  gemach,lecz w 2 z nich przełamanie nastąpiło po równowagach. To już o  czymś świadczy. Obaj dżentelmeni mają wysoki procent wygranych piłek po  pierwszym serwisie,niestety nie mogę tutaj przytoczyć odpowiednich  danych(nie mogę znaleźć stronki z takowymi),jednak ta wartość oscyluje w  granicach 90-78%,co podpowiada mi jeszcze jeden ciekawy  zakład,mianowicie:
wynik po 2 gemach (1. set) : 1-1 
@1,30William Hill
Zarówno  Holender,jak i Chorwat wyjdą na kort maksymalnie  skoncentrowani,spodziewam się dwóch szybkich gemów trwających mniej niż 5  min. Miejmy nadzieję,że w ciągu tych 5 min zarobię 30% kwoty włożonej  na ten zakład  ????