Fish - Istomin over 36,5
kurs: 1.80
buk: Paddy Power
Zaskakująco niska linia przy dobrym kursie. Rybka to dla mnie trochę zagadka na trawie, niby lubi grać s&v, ma porządny serwis i przy siatce też wie co do czego, a jednak na Wimbledonie nigdy mu nie idzie. W mniejszych turniej potrafi dojsc do finału, czy wygrac, ale na londyńskich kortach odpada przeważnie wcześnie.
Istomina buki chyba troche nie doceniły, jak przegrywał na trawie to z dobrymi zawodnikami: Nadal, Del Potro, Tsonga, Berdych. Stać go spokojnie na urwanie seta, a byc może i na cos więcej.
Uwazam, że mecz będzie wyrównany, mecz na trawie, a panowie w ogóle graja sporo TB, więc wg mnie linia jest do pokrycia na luzie, bo w innych bukach wynosi 39,5, więc Paddy Power oferuje nam sporo zaniżona granice, która może zostać pokryta nawet i w 3 setach.
Raonic - Muller over 10,5 w 1 secie
kurs: 2,10
Dwóch bombardierów, linia na cały mecz bardzo wysoka bo 44,5gema, więc w 1 secie jak najbardziej prawdopodobny TB. Myślę, że kurs lekko przeszacowany i jest to value, które warto ruszyć.
Del Potro - Rochus under 31,5
kurs: 1,85
buk: Tobet
Handi wynosi -7,5 a linia 31,5...Nie sądzę, aby Potro oddał Rochusowi seta. Belg nie jest chyba w najlepszej dyspozycji, w Eastbourne wygrał po kreczu Hewitta, później ledwo co ograł zmieniaka Berlocqa a w 1/4 odpadł z Seppim po słabym meczu. Wczoraj grał aż 5 setów i również w nich nie prezentował sie zbyt dobrze, a może to trochę sie odbić na jego postawie dzisiaj.
Potro wiadomo, odbudowuje sie po kontuzji i chce wrócić do czołówki, trawa i Wimbledon nie jest jego ulubionym turniejem, ale na Rochusa wystarczy, z kwitkiem odprawił Cipolle i dzisiaj będzie podobnie.