>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon '11 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
D 0

devsiok

Użytkownik
Lisic.,Stos.-King V.,Shved. 1 1.7
Mega mocny debel Stosur deblistka z poteznym serwisem Lisicka jeszcze lepszy serwis. Juz w poprzedniej rundzie na nie stawialem po kursie 1.62 i skonczylo sie 6-1 6-3 nie widze mozliwosci zeby przegraly w tym meczu

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Lisic.,Stos.-King V.,Shved. 1 1.7
Mega mocny debel Stosur deblistka z poteznym serwisem Lisicka jeszcze lepszy serwis. Juz w poprzedniej rundzie na nie stawialem po kursie 1.62 i skonczylo sie 6-1 6-3 nie widze mozliwosci zeby przegraly w tym meczu
Racja, obie mają bardzo dobre podania. Stosur serwuje mocno, potrafi też nieźle zaserwować z kickiem. A Lisicka to także ogromna prędkość, w dodatku jest w formie. Jednak zapomniałeś chyba o jednym - panie przeciwko, którym grają bronią tytułu. Należałoby sobie odpowiedzieć na pytanie, czy po kursie 1,7 warto? ????

K 23

kajzer

Użytkownik
Peng S. (Chn) - Sharapova M. (Rus)

Typ:2
Kurs:1.20

Niestety wraz z początkiem wakacji nieco bardziej skąpa zrobiła się lista wydarzeń sportowych na, które można stawiać i co za tym idzie gorzej coś wybrać z dobrym kursem dlatego postanowiłem zagrać na bardzo niski kurs ale do rzeczy. Wybrałem pojedynek pomiędzy Peng z Chin z Marią Sharapovą, której chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Pojedynek zostanie rozegrany w ramach czwartej rundy mojego ulubionego turnieju wielko szlamowego Wimbledon. Oczywiście jak nie trudno się domyśleć zdecydowaną faworytką tego spotkania będzie Rosjanką za której zwycięstwo bukmacherzy płacą 1.20. Myślę, że można też spokojnie postawić na wygraną Sharapovej w dwóch setach ale ja postanowiłem zagrać bezpieczniej. Jeżeli chodzi o ranking tenisistek to Sharapova jest aktualnie na wysokim 6 miejscu ale stać ją na dużo więcej gdyby nie te przeklęte kontuzję, myślę, że to ona była by teraz liderką rankingu wiadomo Sharapova ogromna siła jak trafia w kort może wygrać z każdym. Peng natomiast jest to dobra tenisistka ale grająca bez rewelacji jest po prostu bardzo równa rzadko zdarzają jej się słabe mecze ale podobnie jest z bardzo dobrymi partiami to wszystko daje jej 20 pozycję w rankingu WTA.

S 0

silverfox

Użytkownik
Witam,

Mecz Lisicki - Cetkovska. Planowałem zagrać 2-0 na Niemkę, ale nie mogę rozgryźć tej Czeszki. Przyznam, że wygrana z Ivanovic była dla mnie niezłą niespodzianką. Chyba Serbka po zbyt łatwo wygranych pierwszych rundach, poczuła się za dobrze...

Czy oglądał ktoś mecze Czeszki ?

H 0

hubi.

Użytkownik
Czeszka jest strasznie niestabilna.
Z Agą psuła w pierwszym secie na potęgę. Cetkovska nie kalkuluje gra mocno, serwis również mocny, ale to nie zawsze wychodzi. Jeśli wpadnie w wir błędów to się skończy gładko dla Sabine, która według mnie powinna sobie z Petrą szybko poradzić.
2-0 to zawsze typ obarczony pewnym ryzykiem, ale biorąc pod uwagę formę Lisicki, to sam to gram ????

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Albo rybki albo akwarium..Dzis wszystko na krolika..
M. Bartoli vs S. Williams - M. Bartoli +4,5 @ 1,901 ✅✅✅ 2:0 (6:3,7:6)//Kapitalny mecz..Bartoli zaganiała siostrzyczkę kątowymi zagraniami..Wielkie brawa..:]
Za francuskim &quot;kroliczkiem&quot; nie przepadam..Napsula mi juz sporo nerwow..Bo ilekroc stawialem na Nia to ona mi na zlosc przegrywala..A gdy przeciw to deklasowala rywalke..Tym razem powinno juz byc inaczej..
Jest Wimbledon, jest trawnik..I jest &quot;krolik&quot;, ktory na tej nawierzchni jeszcze w tym roku nie przegral..W osmiu kolejnych meczach schodzila z kortu zwyciesko..Zagrala przed Wimbledonem w Eastbourne..I nietrudno sie domyslec, ze wygrala ten turniej, po drodze jej wyzszosc uznawaly po kolei: Lucie Safarova, Martinez Maria Jose, Victoria Azarenka, Samantha Stosur, Petra Kvitova. Na Wimbledonie nie zwalnia..W pierwszej rundzie zmiota Kristyna Pliskova 6:0, 6:2, w drugiej i trzeciej z drobnymi problemami odeslala do domu Domingues-Lino Lourdes i Flavie Penette..Dzis stanie przed wiekszym wezwaniem..Jedna z powracajacych siostr, na szczescie dla Francuzki ta slabsza, wyraznie wolniej wracajaca do formy niz jej siostra Venus..Osiagniecia Sereny w tym roku na trawie (bo jak na razie nigdzie indziej nie grala) sa dosc mizerne..Na 5 meczy 4 wygrane..(ten przegrany to trzysetowka z Zvonareva)..Z tych 4 meczy az trzy dopiero po trzech setach..Stosunkowo latwo daje sie jeszcze przelamywac (bo obawiam sie ze bedzie tylko lepiej - ale nie dzis)..
Wydaje sie nieprawdopodobnym, by tak zawzieta i ambitna tenisistka jaka jest Bartoli dala sie sprac w najlepszym wypadku przecietnej na dzien dzisiejszy Amerykance..Gra malo efektownie ale zabojczo efektywnie..Jako jedna z nielicznych tenistek wiekszosc pilek z uporem maniaka odgrywa oburacz..Serwuje bardzo przyzwoicie i jest niesamowicie wytrzymala kondycyjnie..A dzisiaj bedzie w Londynie niesamowity upal..Spodziewam sie wyrownanego meczu..Oby trzysetowka..Bo wtedy czarno widze Amerykanke..Kondycja jeszcze dlugo dlugo nie bedzie taka jak przed rokiem, a Marion potrafi zrobic uzytek z sewis-volley..Ze o &quot;czyszczeniu: linii nie wspomne..
Po raz kolejny zaryzykuje i odbije grubiej..W tym na wygrana Francuzki...
Poki co polecam handi +4,5..
Chcialbym jednak uczciwie ostrzec, ze od kilku dni ciazy na mnie jakies dziwne fatum..I jakby co to nie ja... ;)
P.s. Polska czcionke mi wcielo na dobre..:?

Otrzymane punkty reputacji: +1
funt 2,9K

funt

Użytkownik
M. Bartoli vs S. Lisicki - M. Bartoli @ 2,060 (PinnacleSports) ⛔ //na szczęście cudowna końcówka drugiego seta i kontra w trzecim przy stanie 1:1..;)

Po tym co dzisiaj Marion Bartoli pokazała w meczu z Sereną nie mam absolutnie zadnych złudzeń co do jutrzejszego meczu z Sabine Lisicki..Zdecydowanie wolałbym widzieć w półfinale jedną z moich ulubionych tenisistek czyli Sabine, ale to jest bardzo mało prawdopodobne...A jako, ze jakimś cudem w tej chwili to Niemka jest faworytką u bukmacherów więc bez wahania zagrywam na Francuzkę po tym niesamowitym kursie..
Jeśli chodzi o Bartoli to w dzisiejszym meczu pokazała, że jest graczem kompletnym i niezwykle dojrzałym..Największym jej mankamentem był słaby drugi serwis bezlitosnie wykorzystywany przez Williams..Ale nadrabiała zdecydowanie kondycją i ambicją..Lisicki nie zagra niczego wiecej niż Serena, czyli głownie mocny serwis i po kątach..A nie ma takiej piłki do której Bartoli nie zdązy bądź odpuści..
Jestem przekonany, że jutrzejszy mecz wygra ta co będzie wiecej i szybciej biegała po korcie...I nie mam najmniejszych złudzeń, że będzie to panna, która tak dziwnie podryguje przy serwisie..

M 28

mitch

Użytkownik
Dzisiaj podobnie jak Funt, zgarnąłem ładną sumkę na Bartoli.
Ale mecz Lisicki - Bartoli widzę inaczej.
Dla mnie Niemka jest faworytką. I to właśnie na nią zagram.
Kieruje się głównie tym, że Bartoli, pokonując Serene, tak naprawdę nie dokonała niczego wielkiego, bo Serena, mimo iż grała lepiej niż na początku, to jest to wciąż co najwyzej 40% jej możliwości. Gdyby Serena była w stanie grać na 60% to wynik byłby na pewno inny.
A Lisicki jest w super formie. Straciła seta, ale z Li, którą cenię w tym roku znacznie lepiej niż np. Pennette.
Bartoli dzisiaj bardzo dobrze serwowała. Czy jest w stanie serwować tak drugi dzień z rzędu? Wątpie. A serwis Lisiski jest jednym z lepszych (o ile nie najlepszy) w damskim tuorze.

remo91 57

remo91

Użytkownik
Dzisiaj podobnie jak Funt, zgarnąłem ładną sumkę na Bartoli.
Ale mecz Lisicki - Bartoli widzę inaczej.
Dla mnie Niemka jest faworytką. I to właśnie na nią zagram.
Kieruje się głównie tym, że Bartoli, pokonując Serene, tak naprawdę nie dokonała niczego wielkiego, bo Serena, mimo iż grała lepiej niż na początku, to jest to wciąż co najwyzej 40% jej możliwości. Gdyby Serena była w stanie grać na 60% to wynik byłby na pewno inny.
A Lisicki jest w super formie. Straciła seta, ale z Li, którą cenię w tym roku znacznie lepiej niż np. Pennette.
Bartoli dzisiaj bardzo dobrze serwowała. Czy jest w stanie serwować tak drugi dzień z rzędu? Wątpie. A serwis Lisiski jest jednym z lepszych (o ile nie najlepszy) w damskim tuorze.
ale bredzisz
niby czemu Bartoli ma nie serwowac tak jak to robiła do tej pory? najgłupszy argument jaki można podać ;o
równie dobrze Lisickiej może serwis nie leżeć
a co do Sereny, jak już to grała na 38% a nie 40% &gt;.&gt; jak można czyjąś grę oceniać w %? :eek: albo gra zle albo dobrze, Bartoli idzie po mistrzostwo

M 28

mitch

Użytkownik
ale bredzisz
niby czemu Bartoli ma nie serwowac tak jak to robiła do tej pory?
Jak do tej pory? To był pierwszy mecz na tym turnieju, w którym zaserowała więcej niż 5 asów.
W meczu z Penettą Bartoil naprawdę nie grała dobrze. Wygrała głównie dzięki swojej woli walki.
A niby dlaczego nie moge oceniać czyjejś gry na %?
Zabronisz mi tego?
Jeżeli można mówić, ze ktoś gra na 100% to można mówić, że ktoś gra na 50%.

K 23

kajzer

Użytkownik
Cibulkova D. (Svk) - Sharapova M. (Rus)

Typ:2
Kurs:1.25

Postanowiłem znowu zając się wielkoszlemowym turniejem Wimbledon w których przed nami mecze ćwierćfinałowe. Wybrałem po raz kolejny mecz z udziałem Marii Sharapovej, która zmierzy się z Cibulkova. W tym spotkaniu oczywiście zdecydowaną faworytką będzie Rosjanka, która w swoim poprzednim meczu bez żadnych problemów rozprawiła się ze swoją rywalką i szczerze mówiąc jest moją faworytką do wygrania całego Wimbledonu bo gra ostatnio coraz to lepiej. Dla Cibulkovej natomiast sam udział w ćwierćfinale wielkiego szlema jest ogromnym sukcesem i wątpię, żeby było ją stać na coś więcej. Jeżeli chodzi o ranking WTA to Maria Sharapova jest aktualnie na 6 pozycji natomiast jej dzisiejsza rywalka plasuje się na 24 miejscu. Jak widać obydwie panie dzieli dość sporo w rankingu i myślę, że podobnie będzie na korcie. Postanowiłem zagrać w miarę bezpiecznie ale myślę, że można śmiało pokusić się na postawienie wygranej w dwóch setach Marii Sharapovej.

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Marion Bartoli..
Sposob gry Marion Bartoli nie lezy innym zawodniczkom, nawet tym z atomowym jak na WTA serwisem..Najlepszym przykladem jest S.Williams i S.Stosur..Lisicki gra podobnie i podobnie skonczy..Na Francuzke potrzeba kogos w stylu naszej Radwanskiej tyle, ze z lepszym serwem..Bo ganianie Marion od lewej do prawej na nic sie nie zda..Ona przebije 20 pilek w wymianie a i tak na &quot;ostatnich nogach&quot; pusci dwudziesta pierwsza albo po linii albo po takim kacie ze Lisickiej sie odechce..Ponadto psychika zawodniczek..Marion nie wykorzystala dzis 4 pilek meczowych..i to ja zmobilizowalo jeszcze bardziej..za piatym razem sie udalo..wyobrazcie sobie Sabine..jak dla mnie to tlukla by na sile, w wyniku czego w cwiercfinale mielibysmy Serene..
Uwazam, ze dzis skoro kurs na Francuzke jest pow 2,0 warto grac na nia, a jutro na zywo sie okaze czy warto skontrowac..
powodzenia..
I jeszcze jedno..
Styl gry Marion kojarzy mi sie z Kimiko Date Krumm..brzydki..i taki nijaki..czegos mi tam brakuje..Jak pamietamy z Kimiko Venus Williams miala droge przez meke..Widzialem rowniez mecz Lisicki - Krumm w Birmingham wygrany przez Niemke 2;0, ale rownie dobrze moglo byc 0:2

Edit: Panowie mam wielka prosbe..czytam Wasze posty..i na Boga..francuSki to moze byc seks lub ser..Marion Bartoli jest FrancuZka..bo az oczy bola..bez urazy....

Otrzymane punkty reputacji: +3
H 0

hubi.

Użytkownik
Bartoli idzie po mistrzostwo
Jeśli turniej ma wygrać ktoś, kto już dawno powinien być poza turniejem, to będzie to świadczyć o niesamowitej słabości damskiego tenisa. Oglądałem mecz Bartoli z Dominguez Lino i tak naprawdę Francuzka jakimś cudem uciekła spod topora, bo jak inaczej można nazwać dwie niewykorzystane przez Hiszpankę meczbole przy 5:3 i 40:15 dla niej.

Jeden mecz nic nie zmienia. Z chimeryczną Pennettą też walka na noże.

Natomiast Sabine w niesamowitej formie. Wygrała turniej w Birmingham, tu w Londynie świetnie się czuje. Kurs może nie jest zachwycający, ale można przyłożyć średnią stawką ????

remo91 57

remo91

Użytkownik
Wygrała głównie dzięki swojej woli walki.
Sam podajesz argument na Bartoli.
Jeżeli można mówić, ze ktoś gra na 100% to można mówić, że ktoś gra na 50%.
A słyszałeś żeby ktoś mowił o zawodniku że gra na 40%? ????
Chyba tylko ten w Twoim lustrze.
i tak naprawdę Francuzka jakimś cudem uciekła spod topora, bo jak inaczej można nazwać dwie niewykorzystane przez Hiszpankę meczbole przy 5:3 i 40:15 dla niej.
Ten wyżej już odpowiedział. WOLA WALKI

Bartoli ma myk na wygrywanie z faworytkami i już nie raz to udowadniała, Funt napisał o trudnym stylu gry i na pewno coś w tym jest, ale najważniejsze jest to że ona się nie załamuje, psychika to bardzo słaba strona wielu zawodników nawet tych najlepszych.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja takze nie zgodze sie, ze Bartoli to jest na jutro znakomity kurs... Widzialem do tej pory Bartoli we wszystkich spotkaniach i moim zdaniem nie ma co sie ludzic, ze gra dobrze... bo nie gra, a dzisiejszy mecz przeciwko Syrenie byl tak naprawde pierwszym w tym turnieju ktory zagrala naprawde dobrze... Wyciagala wszystko co tylko mogla i bila takie pilki ze glowa mala... Jednakze Syrena przeciez juz turniej wczesniej grala slabiutko i juz przed Wimbledonem wiadomo bylo ze jest bez formy... Wiec jak dla mnie sensacji dzis nie bylo bo obie panie graly do tej pory slabo, jednakze przyznac trzeba ze Bartoli dzis zagrala mega zawody... a Syrena jak to do tej pory ponizej przecietnej...

Wydaje mi sie ze obiektywnie patrzac, Bartoli uszla juz dwie rundy temu jak i runde temu z zyciem, bo odpasc mogla zarowno z Hiszpanka D.L. jak i Wloszka F.P, los jednak chcial ze gra dalej, i jest blisko finalu... Tylko nie wiadomo czy w nastepnym meczu zamiast zagrac jak z Syrena nie zagra tak jak z Wloszka runde temu... Lisicki jest znacznie lepsza niz Wloszka a do tego ma mocny serwis, i nie bedzie napewno robic podwojnych jak to robila Wloszka...

Mnie sie wydaje, ze nie ma co tykac tego meczu, bo obiektywnie patrzac jest to 50/50, jednak jesli ktos widzial dzis Bartoli w akcji moze postawic na Francuske i modlic sie zeby zagrala jutro jak dzis z Syrena a nie jak runde temu a juz nie napewno jak dwie temu ????

pozdrawiam.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Wczoraj żal to Wozniacki, która mi rozwaliła kase, ale mamy nowy dzień i walczymy dalej! Dunka zamiast dobić Cebule to wdała się w wojne kto kogo dobije i to Słowaczka była agresywniejsza. Znowu wyszedł mankament dunki w postaci : brak umiejętności atakowania i podejmowania ryzyka...

@ Sabina w doskonałej i życiowej formie. Gra jak z nut. Waleczna jak lwica. Na trawie się czuje jak ryba w wodzie. Samopoczucie i zdrowie w jak najlepszym porządku. Widać że jest jak w transie! Do tego szaleje ze Stosur w debla. W starciu z Bartoli widze że to ona pokona francuske. Bartoli wylizała się od przegranej z Hiszpanką, ogromne problemy z włoszką która jest w formie takiej sobie. Wczoraj wygrała z Syreną która jest daleka od swojej formy. Licze na życiową formę niemki, jej serwis i ogromną wolę walki. Francuska jest już, tak myslę mocno zmęczona, gra od dwóch tygodni non-stop, w końcu przyjdzie zmęczenie, a w starciu z nieugiętą Lisicki będzie musiała grać na jakiś dopalaczach. Bartoli jest tez waleczna ale jutro czeka ją prawdziwa sciana, atomowy serwis i return!

@ Do tego dokładam Kvitovą która na pewno się rozprawi z bułgarką. Czeszka to zdecydowana faworytka i to ona bezapelacyjnie wygra!

@ Dobijam Szkotem, Lopez w końcu padnie, Andy go zajedzie , nie daje żadnych szans hiszpanowi nawet gdyby był swieży, Szkot to top4 i najwyzasza trawiasta półka, Szkot idzie na semi-finał.

Lisicki 1.75✅ - Bartoli

Kvitova 1.30✅ - Pironkova

Murray 1.10✅ - Lopez

Andre@

---

remo91 57

remo91

Użytkownik
Wczoraj żal to Wozniacki, która mi rozwaliła kase,
...

@ Do tego dokładam Kvitovą która na pewno się rozprawi z bułgarką. Czeszka to zdecydowana faworytka i to ona bezapelacyjnie wygra!
Oj chłopie widzę że nie uczysz się nawet na własnych błędach. Nawalisz na kuponie faworytów, podpiszesz &#39;na pewno wygra&#39; a później liczysz straty. Codziennie zwłaszcza w WTA pada jakaś teoretyczna niespodzianka. Nie wiem czy nie zauważyłeś ale w poprzednich dwóch rundach Pironkova ograła główne faworytki do finału &gt;.&gt;
Pytanie:warto grać po takim kursie? NEIN
Kvitova po wygranym Madrycie kolejne turnieje przegrywa w dziwnych momentach z zawodniczkami które powinna zjadać,(przegrywa głównie w 5rundzie taka statystyczna ciekawostka). Pironkova to czarny koń zawodów w Londynie i wydaję mi się że zaskoczyła już niejednego kibica tenisa.
Kvitova - Pironkova 0:2@5,8~

chr1s 2

chr1s

Użytkownik
Podbijam tutaj Panów - Bartoli nie gra żadnych że tak to ujmę &quot; wywijasów &quot; gra płasko, pewnie i mocno - a że piłka na trawie odbija się bardzo nisko to właśnie w tym upatruję największe szanse Bartoli na zwycięstwo .
btw - po co grać Murray&#39;a po takim kursie ? Wiadomo , Lopez ma małe szanse ale Murray nie tak dawno miał problemy ze swoją kostką - krecz i koniec ...

S 0

silverfox

Użytkownik
Lisicki 1.75 - Bartoli

Kvitova 1.30 - Pironkova

Murray 1.10 - Lopez

Andre@
Przeczytałem analizę i dobrze prawisz Andre. Ja co prawda odpuściłem sobie Wimbledon, bo wystarczy mi zarobku (nie ma co grać na siłę). Ale myślę podobnie:
- Niemka jest w mega formie, Bartoli również ale mi szczególnie zaimponowała rekacja Lisicki po przegranym secie z Na Li. Spłynęło po niej jak po kaczce. A że Bartoli ma już trochę w nogach: cały turniej w Eastbourne, maratony z Dominguez-Lino i Pennettą. Wygrała 2-0 z Sereną i dobrze, ale gdyby był większy opór mogłoby się skończyć jak z Kubotem. Stąd daję większe szanse Niemce.
- Panowie to nie Pironkova wygrała z Venus, tylko Venus przegrała ze sobą
każdy kto oglądał mecz widział ile piłek Amerykanka w kluczowych sytuacjach posyłała w siatkę; wiem że Pironkova to półfinalistka, ale Kvitova w tym roku to inna bajka. Czeszka ma bilans tegoroczny 31-5 czyli przegrała 5 spotkań, czyli tyle co Pironkova wygrała (5-11); dodatkowo h2h 2-0 dla Kvitovej (looknijcie sobie na WTA), pokonała ją jak była jeszcze znacznie niżej notowana; Bułgarkę widziałem rok temu na turnieju Warsaw Open i wiem na co ją stać. Czeszka raczej poza zasięgiem.
- Murray zapewne wykorzysta to, że Lopez męczył się w 5 setach; poza tym widać, że wszystko zależy jak zacznie serwować; poza tym różnica między Roddickiem a Kubotem była w sposobie poruszania się po korcie; Kubot nie był taki napakowany sterydami i sami widzieliśmy jak było; Lopez dodatkowo grał dziś debla i pomimo przypuszczeń nie odpuścił sobie;
pozdrawiam
Silverfox

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom