>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon '11 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Daniela Hantuchova - Marina Erakovic
Typ: 1
Kurs: 1.806
Buk: Pinnacle Sports
Daniela ostatnio w formie. Ostatnie 2 turnieje na trawie bardzo udane(finał w birmingham, półfinał w Eastbourne gdzie skreczowała). W Eastbourne nabawiła się jakiegoś urazu, na swojej oficjalnej stronie pisze, że jest to uraz brzucha, jednak jak widać na tyle niegroźny, że może grać. W 1 rudzie męczyła się z kwalifikantką Diatchenko Vitalia, gdzie pokazał charakter i wolę walki, osobiście myślę mecz z Erakovic zagra już dużo lepiej.
Marina to obecnie 144 rakieta świata. Bilans meczy na trawie dość imponujący 35/9, jednak nabiła sobie taki wynik grając w bardzo małych turniejach. W tym roku ćwierćfinał w Birmingham przegrany z Peng. Do turnieju głównego przebijała sie z kwalifikacji.
Obie zawodniczki jeszcze ze soba nie grały. Na pewno w dużo lepszej dyspozycji Słowaczka, kurs 1.806 spowodowany zapewne urazem, choć według mnie jest on na tyle nie groźny że Daniela moze grac. Dla zabezpieczenia można grać w buku gdzie np. w razie kreczu zwrot, lub zwrot w razie nie dogrania seta.
Też chcę zagrać na Danielę i tak się zastanawiam skąd ten wysoki kurs?W I rundzie na jej zwycięstwo z Rosjanką było 1,10-1,15. Teraz zdecydowanie wyżej,a przeciwniczka według mnie wcale nie jest groźniejsza. Czy ktoś ma info na temat kontuzji Danieli?W 1rundzie męczyła się strasznie,nie wiem czy to wynik kontuzji,ale widzę że dużo niewymuszonych błędów miała.Zastanawiam się czy buki coś wiedzą,czy ten wysoki kurs to suma tej kontuzji i słabszego meczu w 1.rundzie?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Też chcę zagrać na Danielę i tak się zastanawiam skąd ten wysoki kurs?W I rundzie na jej zwycięstwo z Rosjanką było 1,10-1,15. Teraz zdecydowanie wyżej,a przeciwniczka według mnie wcale nie jest groźniejsza. Czy ktoś ma info na temat kontuzji Danieli?W 1rundzie męczyła się strasznie,nie wiem czy to wynik kontuzji,ale widzę że dużo niewymuszonych błędów miała.Zastanawiam się czy buki coś wiedzą,czy ten wysoki kurs to suma tej kontuzji i słabszego meczu w 1.rundzie?
Jak Diatchenko wg Ciebie prezentuję podobne umiejętności na trawie jak Erakovic to wiesz.. Marina na grassie bilans 35/9, ten sezon 9-2. A Daniela.. mimo wszystko ona jest niestabilna. W wielkich szlemach nigdy jej nie szło. Taki typowy no-bet, seta Erakovic ugra spokojnie wg mnie.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Ja dzisiaj biorę na tapete mecz Na Li - Sabine Lisicki .

Wydaje mi się, że kurs na Lisicką 2.25 Jest do zagrania. Widać, że dziewczyna jest teraz w życiowe formie, wygrała turniej przed Wimbledonem, pierwszą rundę przeszła jak burza i widać, że bardzo dobrze czuje sie na trawie, świetnie potrafi się poruszać na takim korcie, bardzo rozsądnie serwuje i widać, że jest przygotowana do pojedynków na tej nawierzchni. Na Li wiadomo, zdobyła RG, odniosła bardzo duży sukces i teraz pytanie jak będzie przygotowana mentalnie? Czy ten sukces sprawi, że bedzie chciała wygrać kolejny wielki szlem i pokazać ze jest teraz najlepszą tenisitką czy tez troche ją nasyci i zgubi formę. Do tego dodam, że jakoś Na Li nie bardzo mi pasuje na trawie i nie wydaje mi sie, że moze tutaj odnieść jakis sukces. Myśle, że dzisiejszy pojedynek bedzie baardzo ciekawy i mozemy zobaczyc zacięty mecz. Ja bede kibicował Sabinie, ostatnio stała się moja ulubioną zawodniczka, podoba mi sie jej styl grania i mam nadzieje, że dzisiaj zrobi taką małą sensację i juz na tym etapie wyeliminuje triumfatorke RG.

✅✅✅✅✅✅✅✅

P.S Kocham tą dziewczynę ????

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Niech moderatorzy zrobią tutaj jakiś porządek, bo aż nie chce się dziubać jakichkolwiek analiz.
Do usunięcia.
Nie wiem czy ten chat to wciąz odpowiednie miejsce na wklejanie analiz jak to słusznie zauważył kolega..Ale zaryzykuję..
Dyscyplina: Tenis - Wimbledon, Anglia - Londyn
Spotkanie:
Ana Ivanovic v Eleni Daniilidou 2:0 ⛔(6:3,6:0)
Typ: Eleni Daniilidou +5,5
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Hmm..Czyżby dzisiaj bukmacherzy po raz kolejny rozdawali pieniążki..Spośród wszystkich dzisiejszych meczy ten rzuca się w oczy najbardziej..
Ana Ivanovic, 23 letnia pieknośc z Serbii, 3 lata temu pierwsza rakieta świata...Wygrała wtedy French Open, przegrała w finale Australian Open, doszła do półfinału Wimbledonu..w USA &quot;zaledwie&quot; czwarta rundy..Potem coś się załamało, przyszły kontuzje, sława, mężczyźni (byczek Fernando)..I Ana obnizyła loty..W zeszłym roku była cieniem samej siebie..Na szczęście pozbierała się i wróciła do światowej czołówki..Sezon na trawie rozpoczęła w Birmingham gdzie uległa dopiero w półfinale Danieli Hantuchovej, wygrywając wszystko po drodze pewnie w dwóch setach..W Eastbourne doznała dość bolesnej porażki w ćwierćfinale gdzie powracająca do cyklu Venus Williams bez większych problemów ostukała Ivanovic w dwóch setach..Pomimo tego, ze sama niczego wielkiego nie pokazała..
Tutaj w Londynie Ana w pierwszej rundzie zmiażdzyła Melanie Oudin (której na trawie zupełnie nie idzie) oddając jej zaledwie jednego gema..
I wnioskuję, że bukmacherzy głownie na podstawie tego wyniku ustalili granicę handi na mecz z Greczynką Danilidou..
A tu wcale tak łatwo nie bedzie..Eleni na trawie czuje się jak ryba w wodzie..Wygrała turniej nizszej rangi w Nottingham, rozbijając po drodze takie przeciwniczki jak: Anna Tatishvili,Melinda Czink, Tamira Paszek, Alison Riske, Olga Govortsova, a w pierwszej rundzie Wimbledonu Coco Vandeweghe..Pierwsze trzy przeciwniczki dośc pewnie przebrnęły pierwsze rundy co dobrze świadczy o formie Greczynki, Alison po zaciętym boju uległa Zvonarevej, a Olga skreczowała wczoraj w meczu z Radwańską..Coco to moja niespełniona nadzieja na trawie i jej temat wole przemilczeć :wink:..
W dzisiejszym pojedynku moim zdaniem szanse Danilidou wyglądają po równo z nieznacznym jedynie naciskiem na Ivanovic..Ana wbiła mi się w pamięć (mojej kieszeni również) swoja niesystematycznościa, czasem potrafi zagrać jeden mecz jak natchniona, bez podwójnym błedów i z kapitalnym serwisem, ze o grze po liniach juz nie wspomne, po to by dzień później w każdym z tych elementów psuć ile wejdzie..
Jeśli natrafi na twardszy opór i poczuje się zagrożona zaczyna grać na siłę, a to jej niespecjalnie wychodzi..Mistrzynią takiej gry jest Maria Sharapova, która pod murem walczy jak lwica (z pomoca bananów)...
Uważam, że dziś napotka na zdecydowany opór i, że handi po pierwszym secie bedzie mozna śmiało odfajkować na zielono..
Mało tego, śmiem twierdzić, że Ana całkiem śmiało juz dziś moze sie pożegnać z Wimbledonem, gdyż Greczynka przystapi bez presji i obciążeń psychicznych, nie uda się? - trudno...Ale może dołączyć do sensacji turniejowych pokroju Melindy Czink, która zabawiła się z Samanthą Stosur..
Handi +5,5 na Danilidou gram w ciemno za grubszą kasę, za nieco drobniejsze stawki wygraną w meczu (kurs 6,5), i wygranego pierwszego seta (kurs 4,5)...Co do overu gemowego mam dziwne przeczucia...Może być demolka, i to niekoniecznie na korzyść Serbki..
Nie namawiam ale polecam..
Powodzenia..

Otrzymane punkty reputacji: +2
king_roger 12

king_roger

Użytkownik
co myslicie o Kirilienko - Tanasugarn 1? Kurs 1.85. Ruska jest az taka slaba na trawie?
Kirilenko na razie bilans na trawie 1/1, porażka w Holandii w I rundzie z Date Krumm, ale jak widziałem, jak Japonka grała wczoraj z Venus to jestem pełen podziwu dla Niej, a w I rundzie tutaj Maria dość gładko z Brianti 6:2 6:1. Natomiast Tanasugarn to prawdziwy &quot;wyjadacz&quot; na trawie w tym sezonie. Bilans jej pojedynków to już 8/3 a w całej karierze tej tenisistki 87/43.
Tutaj na Wimbledonie, od kwalifikacji idzie jak burza, nie przegrała seta, oddając przeciwniczkom po 5/6 gemów. I stąd też pewnie tak wyrównane kursy w tym spotkaniu.
Co warte uwagi dwa razy w 2008 i 2009 roku wygrała turniej w Holandii właśnie na trawie, pokonując w finale Safine i Wickmayer.

robel 153

robel

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Na Li - Sabine Lisicki 1:2 ✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 2.23✅✅✅
Buk: Pinnacle Sports

Analiza:
Na Li to obecnie 4 rakieta świata. W tym roku na 2 turnieje Wielkoszlemowe zagrała 2 finały, w tym wygrała w RG&#39;s. Chinka sprawia wrażenie jakby spinała się na duże turnieje, choć Indian Wells i Miami nie może zaliczyć do udanych, może ze względu na twardą nawierzchnie, bo już Rzym i Madryt czyli cegła udane bo 2 półfinały. Na trawie Li grać potrafi, aczkolwiek nie jest to jakaś jej ulubiona nawierzchnia. W tym roku w Eastbourne przegrała w 1/8 z Hantuchova. Bilans meczy na trawie to 28/13

Sabine Lisicki obecnie 62 miejsce w rankingu. Na początku sezony była 186 w rankingu, więc zanotowała awans o ponad 120 pozycji. Bilans jej meczy na trawie to 12/6 w tym roku 7/0. W tym roku grała w 1 turnieju na trawie w Birmingham gdzie wygrała cały turniej, pokonują takie zawodniczki jak Date Kimiko, Peng, Hantuchova. Bilans meczy bezpośrednich między obiema zawodniczkami to 1:0 dla Lisicki. Spotkały się w tym roku w Sttugarcie gdzie Niemka wygrała 2:0. Lisicki grała w Wimbledonie 2 lata temu gdzie przegrała dopiero w ćwierćfinale z ówczesną 1 rakietą świata Safiną. Sabine posiada potężny serwis co na trawie daje jej duży profit.
Reasumując Chinka mimo dobrej gry w tym roku na dużych imprezach na Wimbledonie według mnie polegnie już w 2 rudndzie z wyrastającą na &quot;specjalistkę&quot; od trawy(Sabine ma dopiero 21 lat) Niemką.

Edit// Kurczę teraz zobaczyłem, ze już ktoś przede mną podał ten typ, chwała mu za to, no ale cóż ja kolejny raz podałem trafiony typ z Wimbledonu ???? ???? . Co do meczu, naprawdę dobre spotkanie, kluczowy moment według mnie był przy stanie 5:4 dla Chinki i jej serwisie. Lisicki udało się przełamać podanie rywali na 5:5 i na 6:6. Lisicki wygrała 8:6 seta i całe spotakanie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Na Li - Sabine Lisicki
Jedno z najciekawszych pojedynków dzisiejszego dnia. Triumfatorka RG - Na Li zmierzy się z Niemką polskiego pochodzenia Sabine Lisicki. Sabine na trawie spisuję się świetnie. W tym roku wszystkie mecze na trawie wygrała. Wygrała niedawno turniej w Birmingham - co ciekawe nie tracąc ani jednego seta. W finale Sabine pokonała Daniele Hantuchovą 2:0 (6:3,6:2). W pierwszej rundzie Wimbledonu Niemka pokonała gładko 2:0 (6:1, 6:1) wyżej notowana Sevastovą. Jak widać Sabine na trawie w tym sezonie gra wybornie i dzisiaj jest ogromna szansa na udowodnienie swojej wysokiej formy.
Z kolei Chinka tydzień temu przegrała na trawie w 1/8 finału turnieju w Eastbourne właśnie z Hantuchową 2:0 (7:6, 6:3). Jak widać Chince bardziej odpowiada gra na cegle niż na trawie. Myślę, że mecz będzie zacięty. Trochę waham się jeszcze na typ na Lisicki ale chyba zaryzykuje.
Typ: Liczba gemów - over 22.0
Kurs:1.80
Buk:Tobet

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
WTA na dzisiaj moim skromnym okiem ;)
A jednak się skusiłem na analizę, a więc do dzieła. Zaczniemy od tej bardziej utytułowanej. czyli zwyciężczyni niedawnego RG. Biorąc pod uwagę tegoroczne dokonania to Chinka jest zdecydowanie najlepsza w tym roku (finał AO, wspomniany French Open), jednak w rankingu WTA Championships ustępuje Wozniacki. Zapewne dlatego, że po turnieju w Australii Li wpadła w głęboką dołek formy, który trwał dość długo. Biorąc pod uwagę serie turniejów w Azji pod koniec roku niektórzy już widzą Chinkę nawet detronizującą Caro, ale hola hola. Li pokazała już, że na trawie grać umie, wszak dwukrotnie dochodziła do ćwierćfinału. Dzisiaj zagra zapewne tak jak to ma w zwyczaju czyli mega agresywnie, próbując zmusić rywalkę do przyjęcia jej stylu gry. Ale Lisicki gra podobny tenis, czyli cały czas do przodu. W jej grze nie ma miejsca na bezsensowne przebijanie na drugą stronę. Niemka dysponuje kapitalnym oburęcznym backhandem, który sieje spustoszenie wśród rywalek. Do tego trzeba dołożyć kapitalny serwis dający jej mnóstwo punktów. Nie można zapominać, że Sabine jest w życiowej formie co pokazują wyniki z ostatnich tygodni. Już dwa lata temu pokazała się na Wimbledonie z kapitalnej strony, przegrywając dopiero w ćwierćfinale z Safiną. Gdyby nie późniejsze kontuzje to kto wie gdzie byłaby dzisiaj. Od tego roku jestem wielkim zwolennikiem tej zawodniczki. Oby jak najwięcej tak pięknych i piekielnie zdolnych dziewczyn pojawiało się w tourze. Na moje oko w przyszłym roku o ile zdrowie pozwoli to Lisicki będzie szturmować czołową dziesiątkę rankingu. Kurs jest dość przyjemny na Niemkę więc ja go pobieram.
S. Lisicki 2.05 (zdołałem złapać w nocy 2.37) Francuzka nie powinna być żadną przeszkodą dla Georges, która wczoraj pokazała, że ze znacznie słabszymi rywalkami rozprawia się szybko i bez problemów. Niemka ma całkiem ciekawą drabinkę, bo w kolejnej rundzie czeka Cibulkova a następnie Wozniacki. Z Dunką Julia grać potrafi co pokazała już w tym roku dwa razy. Od ćwierćfinału ułańska fantazja Georges może już zdziałać cuda. Dzisiaj faworytka wygrywa w dwóch szybkich setach.
J. Georges (-1.5 seta) 1.30

Isia zdołała nas przyzwyczaić do tego, że w początkowych rundach odprawia swoje rywalki szybko i bezproblemowo. Dzisiaj powinno być podobnie, bo Czeszka w porównaniu z naszą rodaczką wygląda jak Kamil Glik przy Gerardzie Pique. Radwańska skończy w dwóch setach - to pewne. Pytanie tylko ile gemów zdoła ugrać rywalka. Nie sądzę żeby była to liczba większa od sześciu.
A. Radwańska - P. Cetkovska under 18.5 gemów 1.75 Serena od momentu powrotu nie jest w stanie zagrać meczu w ten sposób żeby rozbić rywalkę w dwóch setach. Dzisiaj też nie przewiduje, że zrobi z Rumunką co będzie chciała. Wczoraj Kimiko pokazała, że z siostrami przy odpowiednim zaangażowaniu i taktyce da się grać jak równa z równą. Halep w pierwszej rundzie rozbiła Jovanovski i myślę, że dzisiaj wyjdzie na kort uskrzydlona tym zwycięstwem. Jeśli podejmie rękawice to z pewnością pomoże jej publiczność, która uwielbia jak ktoś jest w stanie rywalizować z faworytką meczu. Serena zapewne wygra, ale za dużo jest w jej grze przestojów i błędów żeby to było łatwe spotkanie. Rumunka spokojnie jest w stanie urwać 7 gemów o ile nie przegra tego meczu w szatni. Nie ukrywam, że mocno liczę na to, że spotkanie rozstrzygnie się właśnie na korcie a nie w głowie rywalki Amerykanki. S. Williams - S. Halep over 18 gemów 1.80 Niemal każdy dzień obfituje w jakieś niespodzianki i dzisiaj będzie podobnie. Mnie zainteresowało spotkanie Dulguheru z Kuznetsovą. Swieta już od dawien dawna spisuje się bardzo słabo. Widziałem ją w Hertogenbosch z Cibulkovą i powiem tak: szału nie ma. Rosjanka grała słabiutko, masa niewymuszonych błędów. Słowaczka we wspomnianym spotkaniu przy wymianach trzymała jedynie piłkę w korcie i jak widać dało jej to zwycięstwo. Kuznetsova już w pierwszej rundzie miała problemy z Zhang. Dulguheru to zdecydowanie lepsza zawodniczka i jeśli tylko będzie grała cierpliwie, czekając na błędy rywalki to może być ciekawie. Kurs na Rumunkę trochę za wysoki i ja z tego skorzystam.
A. Dulguheru 3.30

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Lee Waters-Moulton-Levy / Rybarikova-Dulgheru 1 4,20 bah
stawka 10/10
Polecam grac w bukach gdzie zaliczaja krecz, to chyba jedyny powod dla ktorego gram ten mecz ale za to jaki wazny ;). Noga Rybarikovej nie wygladala zbyt ciekawie po upadku z Azarenka wiec jesli wyjda na kort to nie sadze ze dogra do konca a jesli nie wyjdzie to mamy zwrot.

badurraf 1,8K

badurraf

Użytkownik
Co myślicie o Dominguez-Lino +6,5 gema z Bartoli???Mecz z Oprandi jej wyszedł ( chociaż ta druga wyglądała jakby pierwszy raz w życiu rakietę do rąk dostała), nie zmęczyła się zbytnio...może uda jej się po e 3 gemy w setach ugrać...

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Safarova - Zakopalova @ 3,2 ✅

Kurs na Klare mocno zawyzony. Bilans gier bezposrednich 2-3, w tym na trawie 0-1. Zakopalova lepiej gra na tej nawierzchni, w przeszlosci wygrala nawet turniej w Hertogenbosch. Mysle ze warto zaryzykowac.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: 17-00 23.06.2011r Tenis Wta Wimbledon
Spotkanie: Hlavackova-Gajdosova
Typ: Hlavackova
Kurs: 4,65
Bukmacher: Pinnacle
Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju kobiecego podczas wielkoszlemowego turnieju na wimbledonie Czeszka Andrea Hlavackova spotka sie z Australijka Jarmila Groth. Czeszka w tegorocznym Wimbledonie ma szczescie do Australijek. W pierwszej rundzie rowniez grala z reprezentantka tego kraju Anastasia Rodionova, wygrala oddajac jej zaledwie trzy gemy. Gajdosova z kolei w pierwszej rundzie mierzyla sie z Ukrainka Alona Bondarenko, z ktora wygrala 7-5 6-3. Czeszka duzo wieksze sukcesy w karierze osiaga w grze deblowej. Jednak dobry wolej i serwis pozwalaja jej wygrywac spotkania rowniez na szybkiej nawierzchni trawiastej. Tak w Birmingham przed turniejem Wimbledonskim Hlavackova dotarla do trzeciej rundy, gdzie przegrala z bedaca ostatnio w wysokiej formie Chorwatka Lucic. Dla Gajdosovej natomiast wczorajszy mecz z Bondarenko byl pierwszym zwyciestwem w tym roku na nawierzchni trawiastej. Obydwie te zawodniczki dzieli w rankingu az siedemdziesiat jeden miejsc. Jednak ja daje im dosyc wyrownane szanse na zwyciestwo, napewno nie takie jak wskazuja na ta kursy wystawione na to spotkanie. Hlavackova jest grozna zawodniczka na trawie i nie sadze, aby byl to latwy mecz dla Gajdosovej.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Lee Waters-Moulton-Levy / Rybarikova-Dulgheru 1 4,20 bah
stawka 10/10

Polecam grac w bukach gdzie zaliczaja krecz, to chyba jedyny powod dla ktorego gram ten mecz ale za to jaki wazny ;). Noga Rybarikovej nie wygladala zbyt ciekawie po upadku z Azarenka wiec jesli wyjda na kort to nie sadze ze dogra do konca a jesli nie wyjdzie to mamy zwrot.
Zagrałem to spotkanie, również w Bahu. Jak będzie rozliczony ten zakład?? Pisze że spotkanie zostało odwołane. Z jakiego powodu?

christopher48 // Być może kontuzja Rybarikovej była zbyt groźna. Lee Waters/Moulton-Levy zagrały ostatecznie z parą Erakovic/Tanasugarn. Zakład na pewno będzie rozliczony jako zwrot.

M 62

moreno

Użytkownik
Nie będę wyszarpywał typów z moich kuponów. Kupony skopiowane z mojego tematu. Krótkie analizy dotyczą jednak tylko i wyłącznie WTA ... więc w ten sposób to wklejam.
Tobet
:siata: Polska - Portoryko HC -2,5 kurs 1,42
???? Rafael Nadal - Gilles Muller UNDER 30,5 kurs 1,75
???? Gael Monfils - Lukasz Kubot HC +5,5 kurs 1,90
???? Elena Baltacha - Shuai Peng OVER 21 kurs 1,85
Stawka 12,17
Zysk 94,13

Baltacha vs. Peng to dla mnie po prostu mecz na 3 sety. W ostatnim spotkaniu z klasową rywalką (Azarenką), Baltacha przegrała 0:2, ale w drugim secie walczyła (6:7) tak więc ma potencjał. Razem z Peng spotkały się ze sobą raz w Azji i było 1:2 dla Peng. Tutaj też przewiduję taki rezultat, tym bardziej, że to Wimbledon i stawka z pewnością mobilizuje zawodniczki z taką pozycją do walki o każdą piłkę.

WilliamHill
???? Maria Jose Martinez Sanchez - Venus Williams kurs 1,25
⚽ Wexford - Limerick HC +2 kurs 1,33
:siata: Polska - Portoryko HC -2,5 kurs 1,40
Stawka 400,00
Zysk 531,00

[...]No i wreszcie Venus - ten bajeczny kurs (w Pinnacle jest bodajże 1,33) możemy wyłapać ze względu na ostatnie spotkanie Venus, w którym to wygrała 2:1 po zaciętej walce (ostatni set 7:6). Słuchałem jednak wywiadu z Venus, która była zaskoczona swoim dobrym stanem zdrowia. Mówiła, że czuje się świetnie i o dziwo nie czuje żadnego bólu. Tak więc od strony fizycznej może dać z siebie 100%. Jeśli zaś chodzi o psychikę to myślę, że nie pozwoli już sobie na taką nerwówkę, jak ostatnio i będzie chciała szybko to spotkanie zakończyć. Jeśli chodzi o jej rywalkę, to nie błyszczy ona specjalnie wynikami, ani też formą. Odpada za każdym razem, kiedy trafi ona na silną rywalkę - i właśnie trafiła.

galgan 1,8K

galgan

Użytkownik
VENUS WILLIAMS
1,38 w Tobet

Szperałem przez ostatnie 30 min informacji, które by potwierdzały zasadność wzrostu kursu na Venus....i nie znalazłem.

Do tego wysoki kurs w tobet, gdzie krecz to zwrot, także jest bezpieczniej.

Jeśli ktoś ma jakieś info to będę wdzięczny, inne buki ze zmianą kursu jeszcze śpią.

roy. 187

roy.

Forum VIP
VENUS WILLIAMS
1,38 w Tobet

Szperałem przez ostatnie 30 min informacji, które by potwierdzały zasadność wzrostu kursu na Venus....i nie znalazłem.

Do tego wysoki kurs w tobet, gdzie krecz to zwrot, także jest bezpieczniej.

Jeśli ktoś ma jakieś info to będę wdzięczny, inne buki ze zmianą kursu jeszcze śpią.
Jak dla mnie wystarczajacymi argumentami jest to, ze gra beznadziejnie a przede wszystkim jej dluga przerwa w tenisie, mało?

N 77

noobcior

Użytkownik
Francesca Schiavone - Tamira Paszek
Już trzecia runda. Wypada coś napisać. Rozumiem, że Francesca i trawa ze sobą za bardzo nie współgrają, ale w tym roku po pokonaniu groźnej Dokic drabinka jej pomaga. Wracając do tamtego spotkania to Włoszka miała wiele szczęścia i opanowania. Australijka nie wykorzystywała dużej liczby breakpointów. Gdyby tu poprawiła skuteczność to by wygrała ten mecz. Według mnie grała lepiej od Włoszki, ale zbyt łatwe błędy Jeleny w ważnych momentach oraz rutyna Schiavone pozwoliły wygrać jej mecz. W pojedynku drugiej rundy z Zahlavovą Strycovą, którego nie miałem okazji widzieć znowu rzuca się w oczy bronienie bp(8/10). Tamira ostatnio grała sporo meczy na trawie, lecz pokonane rywalki w niemal żadnym stopniu nie sięgają tej dzisiejszej. W pierwszej rundzie ograła Japonkę Moritę, ale co to za zwycięstwo skoro rywalka popełnia 45 niewymuszonych błędów i mimo to wygrywa seta. Z poprzednich turniejów w oczy rzuca się wyrównana gra z Sabiną Lisicki oraz Na Li. Oba mecze przegrane, jednakże Austriaczka nie odstępowała znacznie umiejętnościami. Przegrywała w końcówkach i tu właśnie upatruję szans Włoszki. Jednym słowem doświadczenie w dzisiejszym spotkaniu powinno odgrywać znaczną rolę. Odegrało już w poprzednim pojedynku wimbledońskim pomiędzy zainteresowanymi zawodniczkami, gdzie Frania wygrała w trzecim 10:8.
Francesca Schiavone @ 1.75 Tobet ⛔

galgan 1,8K

galgan

Użytkownik
Jak dla mnie wystarczajacymi argumentami jest to, ze gra beznadziejnie a przede wszystkim jej dluga przerwa w tenisie, mało?
Nie zrozumiałeś mojego pytania?

Gdyby nie kontuzja i niepewna forma to kurs na Venus byłby 1,05.

Ja się pytam czy są jakieś informacje (oprócz stanardowych działań bukmacherów), którye by uzasadniały wzrost kursów z 1,2-1,25 na 1,38-1,40.

jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Co do meczu Venus Williams to wcale nie jestem pewny co do jej wygranej. Jeśli będzie grać tak samo słabo co z japonką Date Krumm to Martinez Sanchez wykorzysta wszystkie jej błędy po prostu wygra. Warto wziąć pod uwagę, że Hiszpanka wygrała po ładnym zaciętym meczu z Jankovic a potem łatwo przeszła po Niculescu.
Mój typ to 2:1 na zwycięstwo Hiszpanki

D 0

devsiok

Użytkownik
Dzis fajny debel jest Lisicki + Stosur Stosur chyba nie po to zostaje na wimbledonie zeby przegrywac tego debla no i prze okazji wywodzi sie przeciez z debla Lisicki wczoraj 2 gemy wygrala samymi asami serwis jej siedzi a kurs 1.62

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom