>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wimbledon '11 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
chr1s 2

chr1s

Użytkownik
Dzisiejszy dzień bez niespodzianek , szczerze mówiąc liczyłem na więcej emocji , pomału można typować zwyciężczynie - po tym co dzisiaj pokazała Sharapova nie ma wątpliwości kto wygra . Jest jeden warunek - Maria musi pewnie i mocno serwować , jak to zawiedzie to Azarenka ( bo to ona moim zdaniem powalczy z nią w finale ) ją zgniecie . Tak więc stawiam że Sharapova wygra cały turniej , puki kurs niezły ~ 2.1

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Dzisiejszy dzień bez niespodzianek , szczerze mówiąc liczyłem na więcej emocji , pomału można typować zwyciężczynie - po tym co dzisiaj pokazała Sharapova nie ma wątpliwości kto wygra . Jest jeden warunek - Maria musi pewnie i mocno serwować , jak to zawiedzie to Azarenka ( bo to ona moim zdaniem powalczy z nią w finale ) ją zgniecie . Tak więc stawiam że Sharapova wygra cały turniej , puki kurs niezły ~ 2.1
Ja tam żadnego grosza na taki typ bym nie dał! Sharapova wcale nie zagrała wczoraj tak dobrze tylko Cibulkova zrobiła wszystko co mogła aby Maria jak najszybciej wygrała (żeby w ćwierćfinale wielkiego szlema wygrać tylko jednego gema przy swoim podaniu :?). Sharapova mi &quot;nie leży&quot; ;) i myślę, że spore problemy będzie miała z Lisicki, która mimo przegrania wygranego drugiego seta prezentuje się bardzo dobrze i pewnie ???? .

C 3

cammel

Użytkownik
tak jak kolega wyzej napisal, ze Sabinka prezentuje sie bardzo dobrze i pewnie mimo sytuacji w drugim secie z Marion, to uwazam ze niemka polskiego pochodzenia ma duze szanse na koncowy triumf w Wimbledonie ;-). kurs w Tobet na koncowe zwyciestwo Sabinki wynosi ~8.00 . ja juz to pogralem wczoraj, a dzis to nie mam pojecia ile moze byc ;-) , jak to mowia, trzeba brac poki gorace :-D

chr1s 2

chr1s

Użytkownik
Oglądałem wczorajsze spotkanie rosjanki i powiem że tak pewnie grającej Sharapovej dawno nie widziałem , Lisicki ma takie same szanse jak Tomic z Djokovicem , zakładając że Sharapova będzie tak dobrze serwować i będzie tak skoncentrowana

C 3

cammel

Użytkownik
Oglądałem wczorajsze spotkanie rosjanki i powiem że tak pewnie grającej Sharapovej dawno nie widziałem , Lisicki ma takie same szanse jak Tomic z Djokovicem , zakładając że Sharapova będzie tak dobrze serwować i będzie tak skoncentrowana
nie porownuj szans wta do atp. a tym bardziej do meczu tomic-djokovic. tomic to talent, ktory ogrywal lepszych od siebie zawodnikow, ale w meczu z djokovicem , jak ktos wczesniej pisal, ugranie seta bedzie brane za niespodzianke, wiec sklanialbym sie ku gladkiej wygranej o wiele bardziej doswiadczonego serba. a co do meczu szarapovej z lisicki, to nie mow ze niemka jest bez szans. widzialem ze prawie kazdy typowal jej przegrana w meczu z bartoli, bo ona ograla siostre willams, no i jak to sie skonczylo? jaki byl wynik meczu Marion z Sabine, kto mi moze napisac? Sabina nie stoi na przegranej pozycji, jesli mialbym sklaniac sie ku dowolnemu wynikowi, to 2-1 dla Lisicki. Oczywiscie wszyscy bedziemy madrzi po meczu, ale nie mozna przekreslac Sabiny ;-)

pozdro.

rysiek650 14

rysiek650

Użytkownik
nie porownuj szans wta do atp. a tym bardziej do meczu tomic-djokovic. tomic to talent, ktory ogrywal lepszych od siebie zawodnikow, ale w meczu z djokovicem , jak ktos wczesniej pisal, ugranie seta bedzie brane za niespodzianke, wiec sklanialbym sie ku gladkiej wygranej o wiele bardziej doswiadczonego serba. a co do meczu szarapovej z lisicki, to nie mow ze niemka jest bez szans. widzialem ze prawie kazdy typowal jej przegrana w meczu z bartoli, bo ona ograla siostre willams, no i jak to sie skonczylo? jaki byl wynik meczu Marion z Sabine, kto mi moze napisac? Sabina nie stoi na przegranej pozycji, jesli mialbym sklaniac sie ku dowolnemu wynikowi, to 2-1 dla Lisicki. Oczywiscie wszyscy bedziemy madrzi po meczu, ale nie mozna przekreslac Sabiny ;-)

pozdro.
Oglądałem wczoraj Sabine ma dobry serwis i return jak jej wyjdzie to niema sztycha nikt ja ogólnie w tym meczu składał bym sie ku wynikowi 2:1 dla sharapowej ale typowanie kobiet to zawsze ryzyko zastanawia mnie kurs na Djoko z Tomicem 1.83 tie-break NIE jak myślicie

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Lisicki S./Stosur S. - Cirstea S./Morita A.
Typ: 1✅

1.25

Sabina w siódmym niebie! Tryska energią i wielkim optymizmem. Zdrowa jak rydz! Samatha na wakacjach - wtopa na początku turnieju, odpoczywa i gra rekreacyjnie debelka. Przed niemką i austra. mecz do wygrania, przeciwniczki nie takie straszne! Porządny debele ale do ogrania przez moje faworytki. Warto wygrać bo w cwiercfinale tez panny do wygrania. W półfinale mozna powalczyć! Kto wie moze i dziewczyny wygrają szlema. Obie mają &quot; atomowy serwis - swietny wolej&quot; - tylko wygrywać!!!

Andre@

---

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Ale co wielkiego zagrała Maria z Cibulkovą? To, że kończyła piłki tak a nie inaczej to nic dziwnego skoro rywalka grała cały czas przez środek a to jest samobójstwo w meczu z Sharapovą. Słowaczka wyglądała tak jakby wyszła na kort tylko po to żeby odbić kilkanaście razy piłkę, bo końcowy wynik i tak był znany. Naprawdę nie ma się co zachwycać Mariją, wiktoria nad rywalką, która gra na stojąco to nie powód żeby wręczać Rosjance puchar za zwycięstwo.

Spotkanie z Lisicki będzie diametralnie rożne, Niemka nie zagra tak jak Słowaczka bijąc wszystko na środek kortu. Serwis też będzie miał kluczowe znaczenie. No przepraszam, ale jeśli Maria returnuje co chwilę pierwsze podanie Cibulkovej to coś jest nie tak. To będzie diametralnie inny mecz dla Rosjanki, bo rywalka zagra na zdecydowanie innym poziomie agresji. Poza tym to Sharapova musi, a Sabine jedynie może. Nie mówię, że Lisicki jest faworytką, bo tak nie jest. Ale spokojnie niech ludzie się rzucają na Marię a ja będę spokojnie czekał aż kurs na rywalkę urośnie.

W drugim meczu wcale nie byłbym taki pewien zwycięstwa Azarenki. Obydwie pewnie wygrywają swoje mecze, ale póki co miały za rywalki zawodniczki nie najlepsze. W sumie wszystko będzie zależało od Kviotvej, bo na pewno od początku zagra mega ofensywnie i agresywnie. Jak będzie trafiać to wygra.

Takie luźne przemyślenia przed półfinałami, do jutra pewnie jeszcze coś napiszę.

D 0

devsiok

Użytkownik
A ja konsekwentnie stawiam na swojego debla Lisicki / Stosur 1.35 w ostatniej rundzie latwiutko ograly obronczynie tytulu trafilem je po kursie 1.62 trafilem po kursie 1.7 nie widze mozliwosci zeby przegraly dzis dwie mega serwismenki

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: 13-00 29.06.2011 Tenis Wta Wimbledon
Spotkanie: Petrova/Rodionova- Dushevina/Makarova
Typ: 2-0
Kurs: 2,5
Bukmacher: bet365

Analiza
Dziś w spotkaniu trzeciej rundy turnieju deblowego pan podczas wielkoszlemowego turnieju wimbledonskiego bedziemy mieli doczynienia z pojedynkiem Rosjanki Pietrovej wraz zAustralijka Rodionova przeciwko dwom Rosjankom Dushevinie i Makarovej. Pietrowa to wspaniala deblistka. Nadiezdza ma na swoim koncie ogrom sukcesow deblowych. Ostatnio gra w parze z Rodionova i calkiem niezle im to wychodzi. Byly m.in. w cwiercfinale Rollanda Garossa, biorac pod uwage fakt ze obie preferuje szybsze nawierzchnie byl to spory sukces. Pietrowa na trawie czuje sie jak ryba w wodzie. Swietnie serwuje, dobrze gra przy siatce, gra pilke plasko i mocno, wspaniala charakterystyka gracza na korty trawiaste. Dushevina i Makarova jako deblistki troche mnie nie przekonuja.Nie liczac tych dwoch zwyciestw w tym roku na Wimbledonie, ostatnie cztery turnieje konczyly one w pierwszych rundach. Rosjanki to przede wszystkim singlistki ktore przy siatce nie sa tak dobre jak chocby ich reprezentacyjna kolezanka ktora stanie dzis po drugiej stronie siatki. Nie sadze aby Rosjanki sprawily dzis jakiekolwiek problemy Pietrowej i Rodionovej.

C 89

cyt-555

Użytkownik
Huber i Raymond to największy pewniak.
One muszą wygrać ten cały turniej. Dziwna para, mają na koncie razem ponad 100 wygranych, obie tuż przed 40-ką, ale nigdy nie zagrały w parze do tego roku. Chyba się mocno nie lubiły, tyle okazji i dopiero w kwietniu tego roku. zagrały cienko 3 turnieje na cegle, ale w RG doszły już do półfinału. Na trawie powinny rozjechać wszystko, wygrywały obie Wimbli bez straty seta czy taja!.
Raymond to najlepszy w historii WTA lewy nadgarstek, Huber to potęga i siła spokoju. W deblu i do tego na trawie te ich 73 lata na spółkę nie przeszkodzą im wygrywać.
Stosur i Lisicki to nie debel jeszcze na GS, Niemka to żadna deblistka, a do tego w singlu ma o co walczyć.

robel 153

robel

Użytkownik

Ja też miałem wrażenie że Cebula wyszła odbić parę piłek i do domu. Maria grała swoje ale nic nadzwyczajnego. Lisicki ma super serwis, Rosjance nie będzie tak łatwo odbierać jak w spotkaniu z Dominiką. Fakt tez jest taki że Bartoli dychała jak parowóz, gdzie po Niemce nie było widać zmęczenia, też to miało znaczenie w pokonaniu Francuski.
Ja szanse oceniam 55/45 po stronie Rosjanki, ale kurs 3.0 na Lisicki to jakieś nieporozumienie, więc jak już to typował bym na Lisicki po takim kursie.

M 28

mitch

Użytkownik
Ja na pewno stawiam na Lisicki.
Nie wiem czy wygra ale kurs ok. 3.00 to jest prezent moim zdaniem.
Sharapova miała łatwiejszą drabinkę.
Moim zdaniem 50%-50%.
Ale kurs na Niemke bardzo dobry.

F 67

figo88

Użytkownik
Wg. mnie ciężko ocenić formę Sharapovej w tym turnieju. Wyniki wprawdzie są wysokie jednak jej przeciwniczki nie należały do elity, wszystkie mecze miała pod kontrolą. Tak naprawdę nie miała jeszcze poważnego sprawdzianu.
Lisicki zaś pokazała swój charakter z Na Li, gdzie przegrała pierwszego seta i wygrała mecz. Również z Bartoli nie załamała się gdy przegrała drugiego seta, mimo iż serwowała w nim po mecz. Jednak Sharapova to Sharapova, ona również walczy do końca i nie odpuszcza.
Obie zawodniczki niemal równo ponad 70% piłek wygranych po pierwszym serwisie regularnie od początku turnieju, Sharapova zawsze powyżej 60% pierwszego serwisu, a Niemka zawsze w granicach 60%. Obie równie ciężko przełamać.
Dla mnie to będzie długi mecz, dlatego ja tutaj zagram over gemowy.
Sharapova - Lisicki
over 21.5
-&gt; 1.83 (jak dla mnie 21.5 dosyć niski)
może jeszcze:
Suma gemów - 1. set over 9.5 -&gt; 2.oo

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Victoria Azarenka - Petra Kvitova @2.00
Rozbawiły mnie szczerze powiedziawszy kursy wystawione przez bukmacherów na to spotkanie. Czeszka jest bowiem jedną z najgłupszych, niezbyt regularnych zawodniczek, która jest w stanie przegrać mecz na własne życzenie popełniając multum niewymuszonych błędów. Najlepszym przykładem jest jej ostatnie starcie z Pironkovą, a właściwie drugi set, w którym z niewiadomych przyczyn zaczęła grać po prostu tragicznie. W TB pomimo sporej przewagi, nagle zaczęła wyrzucać każdą piłkę w krzaki z niewiadomych przyczyn. Owszem, jest świetnie prowadzona i być może za jakiś czas zdominuje WTA, jednak jeszcze jest na to zdecydowanie za wcześnie.
Azarenka jest zawodniczką o wiele bardziej wyważoną, po której zawsze możemy się spodziewać sporego zaangażowania w mecz i walki o każdą piłkę. Przemawia za nią o wiele większe doświadczenie, spora regularność i spryt, dzięki któremu również jest w stanie zwyciężać. Nie ma tak dużych przestojów, co Czeszka, której nigdy nie wiadomo, co tak na dobrą sprawę &quot;odwali&quot;. Poza tym gra na wysokim poziomie, ze zdrowiem jest jak najbardziej w porządku i obok Sharapovej jest główną faworytką do zdobycia tytułu.
~~
Maria Sharapova - Sabine Lisicki @1.40
Nie rozumiem waszego podniecenia, jeśli chodzi o grę Lisicki. Dobra, przyznaję - jest w niezłej formie i potrafi sprawić psikusa, jednak na pewno nie przeciwko tak dobrze dysponowanej Sharapovej. Niemka zagrała przeciętny mecz z Bartoli, popełniała sporo błędów i miała przestoje, zwłaszcza pod koniec drugiego seta. Gdyby nie fatalna kondycja Bartoli, jej tragiczne poruszanie się po korcie i nieporadność, jeśli chodzi o wyciąganie nieco trudniejszych piłek ze względu na styl gry - być może mogłaby tutaj zamieszać. Rosjanka ma o wiele więcej argumentów, oglądałem jej mecz z Cibulkovą i przyznaję, że od dawien dawna nie widziałem tak świetnie grającej Sharapovej. Prezentuje o wiele bardziej agresywny styl gry od Lisicki, nie popełniając przy tym co najważniejsze tak dużej ilości niewymuszonych błędów. Podniecanie się genialnym serwisem Lisicki, jednak zapomnieliście, że Bartoli tragicznie returnuje, przeciwnie do Marii. Nie wyobrażam sobie innego wyniku, jak 2-0 dla Rosjanki i błyskawiczny awans do kolejnej rundy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 28

mitch

Użytkownik
Podniecanie się genialnym serwisem Lisicki, jednak zapomnieliście, że Bartoli tragicznie returnuje, przeciwnie do Marii. Nie wyobrażam sobie innego wyniku, jak 2-0 dla Rosjanki i błyskawiczny awans do kolejnej rundy.
Lisicki ma wśród kobiet jeden z lepszy serwisów w tourze. Jak można tego nie widzieć? Poza tym, dlaczego przywołujesz przykład tylko meczu z Bartoli? Lisicki była bardzo skuteczna przy swoim serwisie cały turniej...

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Victoria Azarenka - Petra Kvitova @2.00
Rozbawiły mnie szczerze powiedziawszy kursy wystawione przez bukmacherów na to spotkanie. Czeszka jest bowiem jedną z najgłupszych, niezbyt regularnych zawodniczek, która jest w stanie przegrać mecz na własne życzenie popełniając multum niewymuszonych błędów. Najlepszym przykładem jest jej ostatnie starcie z Pironkovą, a właściwie drugi set, w którym z niewiadomych przyczyn zaczęła grać po prostu tragicznie. W TB pomimo sporej przewagi, nagle zaczęła wyrzucać każdą piłkę w krzaki z niewiadomych przyczyn. Owszem, jest świetnie prowadzona i być może za jakiś czas zdominuje WTA, jednak jeszcze jest na to zdecydowanie za wcześnie.
Azarenka jest zawodniczką o wiele bardziej wyważoną, po której zawsze możemy się spodziewać sporego zaangażowania w mecz i walki o każdą piłkę. Przemawia za nią o wiele większe doświadczenie, spora regularność i spryt, dzięki któremu również jest w stanie zwyciężać. Nie ma tak dużych przestojów, co Czeszka, której nigdy nie wiadomo, co tak na dobrą sprawę &quot;odwali&quot;. Poza tym gra na wysokim poziomie, ze zdrowiem jest jak najbardziej w porządku i obok Sharapovej jest główną faworytką do zdobycia tytułu.
Oglądałem jakis inny mecz Kvitovej niż ten z Pironkovą ? Bo chyba nie pisząc takie rzeczy . Widziałem sproro spotkań Czeskiej tenisistki w tym roku (bilans 36-8) i zrobiła na mnie niesamowite wrażenie . Najgłupsza zawodniczka ? chyba sie pomylileś bo choć Kvitova gra mocno i bardzo agresywnie , nie popełna prostych błedów i jak na swój sposób gry jest bardzo regularna . Nie gra w stylu np Ivanovic , którą z całą pewnością można nazwać jedną z najglupszych . Bardzo dobrze pamiętam rozgrywany niedawno finał w Madrycie gdzie Azarenka ze swoją grą , ,,przebić i poczekać,, i chociaż wynik wskazuje na wyrówwnany mecz to Azarenka nie miałą w tym meczu najmniejszych szans . Kvitovą w Wimbledonie widziałem z Wickmayer i pokazała tam duża regularność (31 winners , 9 UE ) i świetny 1 serwis który jest jej znakiem firmowym (94%) . Pokonanie bardzo łatwo Vinci którą szanuje jak mało która tenisitke jest znakiem że forma bardzo dobra. Kvitova znacznie lepiej radzi sobie przy 2 serwisie (w każdym meczu grubo powyżej 60 %) , Azarenka w dwóch spotkaniach ledwo 40 % . Styl Czeszki nie pasuje dla Białorusinki , wygrała z nią co prawda 2 razy ale wtedy Kvitova była młodsza i nie była taką zawodniczką jak teraz . Ostatnie dwa spotkanie , w tym jedno na Wimbledonie (Kvitova rozbiła przeciwniczke 7-5 6-0) . Jak dla mnie FH Kvitovej jest zbyt dobry i razem z serwisem powinien załatwić sprawe . Stawiam na pewne zwyciestwo Kvitove.

Kvitova ✅
Kurs:1.90

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Azarenki nie warto grubo grać, można się było o tym wiele razy przekonać, często jak dochodzi do (pół)finału i jest faworytką to wtapia. Tutaj może nie jest faworytką (na początku były bardziej wyrównane kursy, później troszkę na nią urosły). Ostatnie dwa spotkania między nimi, co prawda na innej nawierzchni, oba w tym roku, wygrała Kvitova bez straty seta. Czeszka jest w życiowej formie mimo wszystko, mimo że jest nieregularna itp. Jeżeli Aza wygra pierwszego seta, to powinna wygrać mecz, ale może być przeróżnie. W takich meczach lepiej na live coś grać niż przed meczem, serio. Żeby tylko jej zdrowie nie przeszkodziło...
Sharapova mnie niespecjalnie przekonuje. Lisicki zagrała dobry mecz z Bartoli, w którym stawiałem na Francuzkę, jednak ta była zbyt męczona żeby być w stanie ograć Niemkę. Obie w tym turnieju dobrze serwują, ale ten mecz to typowa loteria. Poczekam jak się ten mecz rozpocznie, jak Rosjanka dobrze wejdzie w mecz, to puszczę Sabinę po kursie 7-8.
Jeżeli musiałbym tu kogoś typować to Azarenka + Lisicki handi 1,5 seta.
VICTORIA PO WIKTORIĘ! Czekałem długo, aż będzie zasłużony finał jakiegokolwiek szlema i wreszcie jest szansa. Trzymam kciuki jak nigdy.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Nie rozumiem waszego podniecenia, jeśli chodzi o grę Lisicki. Dobra, przyznaję - jest w niezłej formie i potrafi sprawić psikusa, jednak na pewno nie przeciwko tak dobrze dysponowanej Sharapovej. Niemka zagrała przeciętny mecz z Bartoli, popełniała sporo błędów i miała przestoje, zwłaszcza pod koniec drugiego seta. Gdyby nie fatalna kondycja Bartoli, jej tragiczne poruszanie się po korcie i nieporadność, jeśli chodzi o wyciąganie nieco trudniejszych piłek ze względu na styl gry - być może mogłaby tutaj zamieszać. Rosjanka ma o wiele więcej argumentów, oglądałem jej mecz z Cibulkovą i przyznaję, że od dawien dawna nie widziałem tak świetnie grającej Sharapovej. Prezentuje o wiele bardziej agresywny styl gry od Lisicki, nie popełniając przy tym co najważniejsze tak dużej ilości niewymuszonych błędów. Podniecanie się genialnym serwisem Lisicki, jednak zapomnieliście, że Bartoli tragicznie returnuje, przeciwnie do Marii. Nie wyobrażam sobie innego wyniku, jak 2-0 dla Rosjanki i błyskawiczny awans do kolejnej rundy.
Pisałem to już wcześniej: nie sugerujcie się spotkaniem Sharapovej z Cibulkovą. Słowaczka wyszła tylko to by odbić kilka razy piłeczkę i zejść do szatni. No bo jak można liczyć na wygraną, grając cały czas przez środek z Rosjanką? Niemka zagrała przeciętny mecz z Bartoli? Albo ja się nie znam na tenisie albo Ty, bo sądzę, że było to spotkanie co najmniej dobre w wykonaniu Sabine. Rozumiem, że możesz nie trawić Lisicki, ale nie wypisuj głupot w stylu, że źle porusza się po korcie, bo tylko wprowadzasz tym w błąd użytkowników, którzy WTA interesują się od święta. Nie naginajcie faktów na własne potrzeby, bo to zwyczajnie nie ma sensu. Serwisem Niemki nie podniecam się tylko od momentu spotkania z Bartoli, odkąd weszła do cyklu kilka lat temu wiadomo, że ma jedno z lepszych podań. No ale to trzeba oglądać mecze regularnie a nie tylko od święta. To musisz sobie wyobrazić, że na pewnie dzisiaj nie będzie szybkiego 2-0 dla Marii i na pewno nie będzie łatwego starcia dla niej. Widzę tutaj trzysetówkę, na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć, która z nich wygra. Może jeszcze później cokolwiek napiszę.

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Pisałem to już wcześniej: nie sugerujcie się spotkaniem Sharapovej z Cibulkovą. Słowaczka wyszła tylko to by odbić kilka razy piłeczkę i zejść do szatni. No bo jak można liczyć na wygraną, grając cały czas przez środek z Rosjanką? Niemka zagrała przeciętny mecz z Bartoli? Albo ja się nie znam na tenisie albo Ty, bo sądzę, że było to spotkanie co najmniej dobre w wykonaniu Sabine. Rozumiem, że możesz nie trawić Lisicki, ale nie wypisuj głupot w stylu, że źle porusza się po korcie, bo tylko wprowadzasz tym w błąd użytkowników, którzy WTA interesują się od święta. Nie naginajcie faktów na własne potrzeby, bo to zwyczajnie nie ma sensu. Serwisem Niemki nie podniecam się tylko od momentu spotkania z Bartoli, odkąd weszła do cyklu kilka lat temu wiadomo, że ma jedno z lepszych podań. No ale to trzeba oglądać mecze regularnie a nie tylko od święta. To musisz sobie wyobrazić, że na pewnie dzisiaj nie będzie szybkiego 2-0 dla Marii i na pewno nie będzie łatwego starcia dla niej. Widzę tutaj trzysetówkę, na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć, która z nich wygra. Może jeszcze później cokolwiek napiszę.
Zalecałbym jednak powrót do podstawówki, bowiem czytanie ze zrozumieniem się kłania! Jeśli chodzi o fatalne poruszanie się po korcie i nieporadność, miałem rzecz jasna na myśli Marion Bartoli, co ewidentnie widać w moim poście. Sorki, ale tego typu wpadki nie przystoją moderatorom!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom