Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
właśnie w tym jest problem, że podobno można atakować gości ze swojego sojuszu :/ A jak ktoś po loginach nie patrzy (tak jak ja ) to może kogoś zaatakować przypadkowo ;/ RykoS jak możesz to mnie przyjmij do sojuszu ????
Oby ten fart jak najszybciej ci się skończył bo miałem uzbierane do ewentualnej wypłaty a teraz jestem lżejszy o te 10$ i o wypłacie mogę sobie pomażyć!!!
15 dolarow nie dasz rady uzbierac przez 2 dni...moze Ci sie uda....ja srednio zbieram ok 9 $......a w ogole sie nie martw bo ja kiedys odruchowo i przypadkowo zaatakowalem kolesia i stracilem ponad 18 $....raz stracilem tez w ten sposob 5 $.....ale potem szubko w 3 dni to odrobilem wiec jest lajt :spokodfhgfh: