>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

midel 189

midel

Użytkownik
właśnie w tym jest problem, że podobno można atakować gości ze swojego sojuszu :/ A jak ktoś po loginach nie patrzy (tak jak ja ) to może kogoś zaatakować przypadkowo ;/ RykoS jak możesz to mnie przyjmij do sojuszu ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
mhm ????
jutro wyjezdzam, wracam na koniec lipca, wtedy okaze sie czy 1 sierpnia wyplacicie ????
wtedy chyba zaczne grac jak sie da wyplacic ;-)
tylko się nie zdziw jak wrócisz a twojego konta już nie będzie :wowsdf:
konta jeszcze nie zalozylem ;-)
wiec nie zdziwie sie jak go dalej nie bedzie :mrgreen: :mrgreen:

midel 189

midel

Użytkownik
nie chcecie pisać, to nie piszcie... Tylko się nie zdziwcie jak was kiedyś zaatakuję ???? Bo może nawet zobaczę login, ale nie skojarzę ????

midel 189

midel

Użytkownik
a jak nie będę miał waszych współrzędnych, to nawet nie będe się zastanawiał, czy gdzies tej osoby nie widziałem !

emde 0

emde

Użytkownik
a jak nie będę miał waszych współrzędnych, to nawet nie będe się zastanawiał, czy gdzies tej osoby nie widziałem !
Niech każdy poprostu wpisze w opisie swojej bazy Forum.Bukmachersie.com wtedy każdy będzie wiedział że to ktoś z forum ????

snajper21 0

snajper21

Użytkownik
Oby ten fart jak najszybciej ci się skończył bo miałem uzbierane do ewentualnej wypłaty a teraz jestem lżejszy o te 10$ i o wypłacie mogę sobie pomażyć!!!

Dzięki mojo79 :zy3ou:

M 0

mojo

Użytkownik
przykro mi nie wiedziałem że to ktoś z forum :oops:

ale dobrze że się ujawniłeś bo jutro znowu bym cię odwiedził

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
15 dolarow nie dasz rady uzbierac przez 2 dni...moze Ci sie uda....ja srednio zbieram ok 9 $......a w ogole sie nie martw bo ja kiedys odruchowo i przypadkowo zaatakowalem kolesia i stracilem ponad 18 $....raz stracilem tez w ten sposob 5 $.....ale potem szubko w 3 dni to odrobilem wiec jest lajt :spokodfhgfh:

Do góry Bottom