189 midel Użytkownik Lipiec 22, 2007 #181 Cześć! Jakby ktoś widział gościa "jedihunter" to proszę o namiary. Już mi ponad 10$ zakosił ????
Cześć! Jakby ktoś widział gościa "jedihunter" to proszę o namiary. Już mi ponad 10$ zakosił ????
52 jemjogurt Użytkownik Lipiec 22, 2007 #188 mhm ???? jutro wyjezdzam, wracam na koniec lipca, wtedy okaze sie czy 1 sierpnia wyplacicie ???? wtedy chyba zaczne grac jak sie da wyplacic ;-)
mhm ???? jutro wyjezdzam, wracam na koniec lipca, wtedy okaze sie czy 1 sierpnia wyplacicie ???? wtedy chyba zaczne grac jak sie da wyplacic ;-)
52 jemjogurt Użytkownik Lipiec 22, 2007 #189 na MB widze nie da sie wyplacic to pytanie w 2 poscie, a czy jest neteller? ;-)
M 0 mojo Użytkownik Lipiec 22, 2007 #190 mhm ???? jutro wyjezdzam, wracam na koniec lipca, wtedy okaze sie czy 1 sierpnia wyplacicie ???? wtedy chyba zaczne grac jak sie da wyplacic ;-) Kliknij aby rozwinąć... tylko się nie zdziw jak wrócisz a twojego konta już nie będzie :wowsdf:
mhm ???? jutro wyjezdzam, wracam na koniec lipca, wtedy okaze sie czy 1 sierpnia wyplacicie ???? wtedy chyba zaczne grac jak sie da wyplacic ;-) Kliknij aby rozwinąć... tylko się nie zdziw jak wrócisz a twojego konta już nie będzie :wowsdf:
0 gorgol Użytkownik Lipiec 22, 2007 #191 przez paypal podobno wypplacaja...lub jakims czekiem :-? ...ja juz mam konto na paypal akurat i polecalbym ;-)
przez paypal podobno wypplacaja...lub jakims czekiem :-? ...ja juz mam konto na paypal akurat i polecalbym ;-)
2 malkolm Użytkownik Lipiec 22, 2007 #192 Ja od nowego miesiąca będe zbierał może, teraz będe się logował jedynie aby mi konta nie usuneli ????
Ja od nowego miesiąca będe zbierał może, teraz będe się logował jedynie aby mi konta nie usuneli ????
0 gorgol Użytkownik Lipiec 22, 2007 #193 ale zawsze te 20 zł dziennie przez ok 2h (zalezy od extra ruchow) sie uzbiera...bo jak by nie patrzyc przez miecha masz ok. 500-600 zł (7,15$ dziennie $=2,80 zł)
ale zawsze te 20 zł dziennie przez ok 2h (zalezy od extra ruchow) sie uzbiera...bo jak by nie patrzyc przez miecha masz ok. 500-600 zł (7,15$ dziennie $=2,80 zł)
189 midel Użytkownik Lipiec 23, 2007 #195 Awesome attack! You stole $53.91 from here! Myślałem, że się ze szczęścia pochlastam ????
1 malolat-11536 Użytkownik Lipiec 23, 2007 #196 Wow, great job searching! You found $76.11 in the caves! Co to znaczy... Ja dopiero sie zarejestrowalem wiec jestem zielony :;/:
Wow, great job searching! You found $76.11 in the caves! Co to znaczy... Ja dopiero sie zarejestrowalem wiec jestem zielony :;/:
1 malolat-11536 Użytkownik Lipiec 23, 2007 #198 Hehehe chcialem was wkrecic :mrgreen: :jezora: A jak, gdzie mozna wzmocnic atak lub obrone?
0 gorgol Użytkownik Lipiec 23, 2007 #199 Awesome attack! You stole $53.91 from here! Myślałem, że się ze szczęścia pochlastam Kliknij aby rozwinąć... koles chcial pewnie sobie popatrzec jak sie zachwycamy jego osom atakiem :-? zle trafiles MIDEL ....to nie www.forum.łosi.i.frajerow.takich.jak.ty.com tylko http://forum.bukmacherskie.com .........zalosni sa ci ludzie...ale sobie rozrywke znajdują :razz:........... pozarabialiby jak my ;-)
Awesome attack! You stole $53.91 from here! Myślałem, że się ze szczęścia pochlastam Kliknij aby rozwinąć... koles chcial pewnie sobie popatrzec jak sie zachwycamy jego osom atakiem :-? zle trafiles MIDEL ....to nie www.forum.łosi.i.frajerow.takich.jak.ty.com tylko http://forum.bukmacherskie.com .........zalosni sa ci ludzie...ale sobie rozrywke znajdują :razz:........... pozarabialiby jak my ;-)
189 midel Użytkownik Lipiec 23, 2007 #200 dlaczego nikt mi nie wierzy ?? Z resztą nikt nie musi ???? Wystarczy, że dzięki temu mam fortification na 6 poziomie a attack na 5 ????
dlaczego nikt mi nie wierzy ?? Z resztą nikt nie musi ???? Wystarczy, że dzięki temu mam fortification na 6 poziomie a attack na 5 ????