>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Właczam gre i mam 600 ruchów ????
czy oni maja jakis limit kont na IP
bo jak nie to moznaby zakladac pare kont i atakowac ;p
ale to jest zbyt proste zeby bylo prawdziwe
Pomyślałem o tym, założyłem konto jeszcze jedno ale jest za daleko żebym mógł tam dojść.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ja wczoraj zalozylem , mialem od niego jakies 300 ruchow, po drodze zgarnalem troche kaski (moj rekord w kradziezy 1,06 ;-) ) .....w koncu doszedlem do tego domu i zgarnalem 0,20 hehe

R 0

radek2015

Użytkownik
This person has got to be kidding.
Is that really a decoy?! That is not going to fool you!

You messed with the wrong person!
Bad move! $0.53 fell from your pocket while running away.

co to znaczy?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeszcze raz mnie ten pajac zaatakował i mi zabrał 3.66$ zaraz chyba kończe grać w tę grę bo to chyba nie ma większego sensu... Mogę ulepszyć obnronę ale jeśli on nawet na mojej bazie nie szpieguje to nie mam pojęcia jaki duży musi mieć ten atak. Jeśli ktoś go znajdzie to proszę o podanie współrzędnych. maggieblueelm

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Patrze na statystyki moje i widze :

Total moves made : 6,666 :p

A co do tych ataków to niech mnie atakuje, umacnianie się chyba nie ma większego sensu ale przy atakach będzie mnie mógł pocałować w 4 litery :p

cerber 2

cerber

Użytkownik
miales 600pkt bo pkt z rana i wieczora sie sumuja ;-)

Ja narazie nie mam nawet czasu siasc na kompa i nie grałem w to od 4 dni i razno mialem 350 ,wiec raczej nie chodzi o to czy sie sumuja ,moze to jakis bonus...

A czy mozna sprawdzic jak sie nazywa to co sie teraz ma np Fortification na 3 poziomie :?:

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ze to byl swietny atak, ale ten koles nie ma wcale kasy,=to znaczy o to chodzi...nie jest to tlumaczenie, ale o to w tym wlasnie chodzi

emde 0

emde

Użytkownik
Witam!
Mam prośbę jak napotka ktoś osobę o nicku jabomist1 niech poda namiary ???? W dwóch atakach zabrał mi 3,67$ :zy3ou:

Do góry Bottom