Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ja wczoraj zalozylem , mialem od niego jakies 300 ruchow, po drodze zgarnalem troche kaski (moj rekord w kradziezy 1,06 ;-) ) .....w koncu doszedlem do tego domu i zgarnalem 0,20 hehe
Jeszcze raz mnie ten pajac zaatakował i mi zabrał 3.66$ zaraz chyba kończe grać w tę grę bo to chyba nie ma większego sensu... Mogę ulepszyć obnronę ale jeśli on nawet na mojej bazie nie szpieguje to nie mam pojęcia jaki duży musi mieć ten atak. Jeśli ktoś go znajdzie to proszę o podanie współrzędnych. maggieblueelm
Ja narazie nie mam nawet czasu siasc na kompa i nie grałem w to od 4 dni i razno mialem 350 ,wiec raczej nie chodzi o to czy sie sumuja ,moze to jakis bonus...
A czy mozna sprawdzic jak sie nazywa to co sie teraz ma np Fortification na 3 poziomie :?: