>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja chyba sobie odpuszczę, czasu to trochę pochłania i codziennie nie będę mógł w to grać czyli miałbym problem z wypłatą. Pomyślę ale chyba odpuszczam, Rykos sobie zarobił przynajmniej na mnie ???? No to powiedzcie o co z tą wypłatą dokładnie chodzi ?

rykos 0

rykos

Użytkownik
Pozamiatane T.t. Mialem ~50$ i nie gralem przez dosc dlugi czas (myslalem ze przetrzymam), wszedlem na konto - 6$ (no to sobie wyplacilem kase ;o).

PS&gt; Mnie i tak ciagle zastanawia dlaczego maja wylaczone forum i chat (tak trudno naprawic?). Ciekawe czy komus dojdzie kasa ...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja tam nie uzbierałem dzięki atakom jakiegoś pajaca. Przez niego kupiłem sobie za wszystko następny poziom obrony i miałem 0.11$ na koncie, on mnie jeszcze kilka razy atakował ale nie miał co zgarniać i sie odczepił, ale za późno :/
trzeba mieć nadzieję że wam dojdzie ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Macie słowo w słowo:

All of our members at the end of the month who reach our minimum payout amount of $25.00 and who have active accounts will eligible to cash out.Active accounts are any accounts which use at least one full day worth of moves every 7 days.
Wszyscy nasi członkowie z końcem miesiąca, którzy przekroczą minimalną wymaganą kwotę do wypłaty 25 dolarów i którzy posiadają aktywne konta będą zdolni do jej wypłacenia. Aktywne konto to każde konto, które zużyje minimum jeden pełny dzień ruchów w przeciągu każdych 7 dni.

Mało składnie, ale Wam powiem, o co chodzi. W każdym kolejnym dniu tygodniu (7 dni) swojej gry musicie wyklikać w jednym wybranym dniu te maksimum, czyli ruchy do zera sprowadzić. Inaczej kapuchy nie będzie. Dla mnie to dziwne, żeby gra utrzymująca się z reklam była zdolna zapłacić graczom, którzy pykają dopiero od miesiąca 20-40 dolców.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
wychodzi na to ze sa niewyplacalni bo ja raczej na pewno wykorzystywalem ruchy.....oj...a mialo bbyc takm piknie ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja i tak nie miałem czego wypłacić ale myślałem już że wszystko będzie idealnie i w sierpniu nazbieram i wypłacę. Chociaż w sumie jeszcze nie wiadomo czy nie sa niewypłacalni ale warunek do spełnienia dość ciężki jak dla mnie na przykład jeśli już taką sumę bym posiadał ????

midel 189

midel

Użytkownik
jezeli masz konto na pay pal to polecam eurobare linit wypłaty 15 euro, 100% z kazdego poleconego

http://www.eurobarre.com/?p=176251811658

mój link polecajacy, ja mam 10 poleconych i zarabiam ok 30 euro na mieś, przeznaczam je na gre u bukmachera.

a gram na Bet-at-home , jeden z lepszych buków jeżeli chcesz spróbowac to podaję link

http://www.Bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=18519&amp;amp;lang=PL

krótka rejestracja po polsku, teraz maja promocję dla nowych klientów
rozbawiłeś mnie!! na pewno nie zarabiasz 30euro, ban się chyba należy

Do góry Bottom