Ja korzystając tylko z porannych ruchow zbieram 10 $/350 ruchow,niestey wieczorem mnie nie ma na kompie i w weekendy tez nie korzystam bo ciągle jakies wyjazdy.Jak bym korzystał z dziennych ruchow to 15 $ dziennie mysle,ze spokojnie :]15 dolarow nie dasz rady uzbierac przez 2 dni...moze Ci sie uda....ja srednio zbieram ok 9 $......a w ogole sie nie martw bo ja kiedys odruchowo i przypadkowo zaatakowalem kolesia i stracilem ponad 18 $....raz stracilem tez w ten sposob 5 $.....ale potem szubko w 3 dni to odrobilem wiec jest lajt :spokodfhgfh:
- alliance information -jak do sojuszu dolaczyc?
w jakim miejscu jesteś, że tyle kasy drzesz ??Ja korzystając tylko z porannych ruchow zbieram 10 $/350 ruchow,niestey wieczorem mnie nie ma na kompie i w weekendy tez nie korzystam bo ciągle jakies wyjazdy.Jak bym korzystał z dziennych ruchow to 15 $ dziennie mysle,ze spokojnie :]15 dolarow nie dasz rady uzbierac przez 2 dni...moze Ci sie uda....ja srednio zbieram ok 9 $......a w ogole sie nie martw bo ja kiedys odruchowo i przypadkowo zaatakowalem kolesia i stracilem ponad 18 $....raz stracilem tez w ten sposob 5 $.....ale potem szubko w 3 dni to odrobilem wiec jest lajt :spokodfhgfh:
szukasz
RapidTeam
i cos tam na dole klikasz,jak Rykos bedzie to Cie przyjmie.
Midela ????właśnie ?? dołączam sie do pytania Midla...
edit.
kase wyplacaja o 7 dzis wieczorem czy jutro rano......ktos wie jak tam sie czas liczy ??
sory mi sie wydawalo, że powinno być midla, bo kto co aleksander- kogo czego aleksandra a nie aleksandera..........nie wazne ;-)Midela
Właśnie,ze okolice mam biedną,ale mam wyczajonego goscia,ktoremu kradne regularnie 2$,a poza tym prawie cały czas chodze po gorach,bo mam mapew jakim miejscu jesteś, że tyle kasy drzesz ??Ja korzystając tylko z porannych ruchow zbieram 10 $/350 ruchow,niestey wieczorem mnie nie ma na kompie i w weekendy tez nie korzystam bo ciągle jakies wyjazdy.Jak bym korzystał z dziennych ruchow to 15 $ dziennie mysle,ze spokojnie :]15 dolarow nie dasz rady uzbierac przez 2 dni...moze Ci sie uda....ja srednio zbieram ok 9 $......a w ogole sie nie martw bo ja kiedys odruchowo i przypadkowo zaatakowalem kolesia i stracilem ponad 18 $....raz stracilem tez w ten sposob 5 $.....ale potem szubko w 3 dni to odrobilem wiec jest lajt :spokodfhgfh:
szukasz
RapidTeam
i cos tam na dole klikasz,jak Rykos bedzie to Cie przyjmie.
Najpierw dostajesz 0.25$ i im dłużej bedzie grał Twoj ref tym wiecej kasy dostaniesz,az do 6 $.Ej jesli ktos sie zarejestruje z mojego reflinka to dostane te 6$ co jest napisane na stronie głównej? A jak nie to jak zdobyc te 6$?
wypłaciłeś ?? nic nie klikamy, ale miało być powiadomienie i kasowanie kasy z konta ????A co Wy klikacie,ze Wam pisze,ze nie da sie wyplacic :?:
a masz wpisane Payment Account: :?:cerber napisał/a:
A co Wy klikacie,ze Wam pisze,ze nie da sie wyplacic :?:
wypłaciłeś ?? nic nie klikamy, ale miało być powiadomienie i kasowanie kasy z konta ????
Mam, wypłaciłeś czy nie ?a masz wpisane Payment Account: :?:cerber napisał/a:
A co Wy klikacie,ze Wam pisze,ze nie da sie wyplacic :?:
wypłaciłeś ?? nic nie klikamy, ale miało być powiadomienie i kasowanie kasy z konta ????