>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

M 0

mar733

Użytkownik
Ja w to wierze ???? Bo faktycznie można czasem trafić w tej grze na okazję - nieraz widziałem screeny 11 $ 21$ a z tego screena widać spory zarobek z kradzieży ???? ???? ????

Znalazłem ostatnio podobną stronkę do WealthWars
http://www.piratetheworld.com/?ref=bWFyNzMz

Jest w zasadzie identyczna, z tym że rozwijamy statek a nie bazę. Zarobki zbliżone

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
dlaczego nikt mi nie wierzy
dobra juz ci wierze....wiadomo chodzi duzo cwaniakow po forum....chociarz dziwne bo ja zrobilem 10 000 ruchow i ukradlem zaledwie 16,costam $ przy 2 poziomie ataku ???? ja zawsze nie mialem zbytniego szczescia w takich gierkach ;-) ......a gdzie a gdzie ten koles mieszka to tez bym zaatakowal :jezora:
pozdro

p.s. dołączam sie do pytania cerbera, bo pomylila mi sie kolejnosc.....ja osobiscie mam teraz płot na 8 stóp ;-) czyli 8foot fence........ale o ile sie nie myle to decoy to jest 1 albo 2 poziom, a 3 poziom to wood fence (drewniany plot :razz: )

midel 189

midel

Użytkownik
Dzisiaj poszedłem do niego po haracz, atakuje (mam 5 poziom) a tu ???? Gość rozbudował obronę przez jeden dzień :twisted: Zaraz patrzę w Base Logbook a on mnie w nocy szpiegował :sad: Ale przestraszył się mojej obrony ????

M 0

mojo

Użytkownik
Whoa!! You have reached the end of the world!
Turn around and try back later as the world expands!

nie ma jak dojść do końca świata

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Panowie złupiłem gościa na ponad 70 dolców, podniosłem obrone do 5 za to plus kupiłem rower, pytanie czy wzmacniać obronę ? po tym ataku jestem w szoku , jak zobaczyłm info o kasie jaką miał ten gość :wowsdf: i bez obrony !
doraddzie czy warto jeszcze wydać kasę na obrone zostało mi około 50 dolców i troche szkoda bo koniec miesiąca blisko ?
pozdrawiam

cerber 2

cerber

Użytkownik
No to ja mam pytanie: jak jedziesz tym rowerem ▶ | 150S-150W| jestesmy na takim terenie i przeskakujemy o 2 pola | 150S-152W| i jak na polu |150S-151W| bylo ,albo moutains albo MB albo DB to to pokazuje czy przepada :?:

doraddzie czy warto jeszcze wydać kasę na obrone zostało mi około 50 dolców i troche szkoda bo koniec miesiąca blisko ?
HM ja bym na Twoim miejscu czekał do wyplaty i jeszcze troche prubował zarobic :p

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
niestety nie widać co minąłeś, nie ma żadnego info nie zauważyłem tak jak napisałeś jakby skakać co dwa pola, ale jest to o tyle korzystne że możesz prędzej dojechać do farmy ;-) , no to próbuje uzbierać conieco
pozdrawiam

midel 189

midel

Użytkownik
Może każdy napisze swoje współrzędne, abyśmy siebie czasami nie zaatakowali ( ja na przykład rzadko po loginach patrzę) Co o tym sądzicie?? To moje 266N-345E

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
nie wszyscy sa w sojuszzu.......a propos sojuszu....co by bylo gdybym kogos z niego zaatakowal.....czy moze wyswietla sie jakas inf. ze jestem z nim w sojuszu ?? wie ktos cos o tym ??

Do góry Bottom