damianczyk
Użytkownik
prawda jest taka że o maszynie możecie pomarzyć gdyż wiadomo kto ma nad nimi kontrole i może sobie na nie pozwolić
Więc się nie łódźcie.
Więc się nie łódźcie.
moze i wiemy, ale nie wierzymy!No ale nei wiem czy wiecie ale większość tych substancji na dniach będzie jako zakazane w Polsce
to wpływa bardzo korzystnie, sklepy sa reklamowane przez prase za darmo. nigdy nie wiedzialbym o takim sklepie gdyby nie wlasnia prasa-telewizja. teraz gdybym chcial takie cos brac po prsotu bym kogos zapytal czy jest taki w sklep w miescie i juz staje sie ich klientem mimo tego ze sklep nie wydal na reklame ani zlotowki.mam na myśli nagonke na te sklepy z każdej strony
a ja gdzies czytalem ze to co oni sprzedaja oficjalnie sa to 'materialy kolekcjonerskie' ????ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.
Moj kumpel z Odiedla taki dorobkiewicz, ma właśnie taki sklep z dopalaczami, i szczerze mówiąc czesto brakuje towaru i sklep jest zamknięty, więc popyt chyba jest, co zrobić? trzeba wyplewić to narkomańskie ścierwo z naszych ulic????ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.