>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Własny interes/biznes

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
prawda jest taka że o maszynie możecie pomarzyć gdyż wiadomo kto ma nad nimi kontrole i może sobie na nie pozwolić
Więc się nie łódźcie.

shen 408

shen

Użytkownik
Mam fajny pomysł,nawet mam środki tylko z dostawą jest wielki problem:-D mianowicie: pewnie większość z was kojarzy sklepy Dopalacze.com-sprzedają tam legalne zamienniki narkotyków(Autor nie namawia,nie korzysta,niema związków z mafia i co tam sobie ktoś jeszcze pomyśli to też nie:-D)Mianowicie łatwo jest skopiować pomysł jaki mają te sklepy,tylko działać w internecie.Po pierwsze kupujemy domene o nazwie kojarzącej się z dopalacze.com lub wogule kojarzącej się z niedozwolonymi substancjami np Legalne Narkotyki.com ,cena około 60pln za rok,tworzymy(jak mamy kase) stronę,lub kopiujemy skrypt z innej stronki.50% pracy już mamy za sobą.Wysyłka wiadomo coś jak z allegro.Trzymamy się prawa i oferujemy tylko legalne odpowiedniki nielegalnych substancji Nie łamiemy prawa więc mogą nam naskoczyć:jezora:.Ale tu zaczynają się schody,o ile rozreklamować nasz sklep jest łatwo,to z dostawą artykułów do naszego sklepu jest na początku i w ogule ogromny problem:kwasny4565:.Można kupić sprzedawane przez nas artykuły :-D w Polsce tylko jest to nie opłacalne,jak ktoś ma dziadka w Kolumbii czy gdzieś tam to już lepiej:-D,wiadomo no miejscu takie rzeczy kosztują groszę,są też w pełni legalne tylko jak napisałem z dostawą do PL jest problem.Co o tym myślicie?.Idea jest taka że postępujemy w 100% zgodnie z prawem,które naginamy ale go nie łamiemy czyli otwieramy Smartshop i zarabiamy fortune.:-D

S 11

support75

Użytkownik
tym handluja ci ktorzy wczesniej zajmowali sie handel w dyskotekach, na osiedlach itp.
jesli nie siedzisz w tym to tego biznesu nie otworzysz.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Według mnie otwieranie takiego biznesu i tak nie ma sensu no pomijam fakt że nie będzie to proste w obecnej sytuacji, mam na myśli nagonke na te sklepy z każdej strony. I czy warto się w to pakować jak za chwile będziemy musieli to zamykać bo jakoś mi się zdaje że ta poprawka do substancj izakazanych zostanie uchwalona na pewno :p

S 11

support75

Użytkownik
mam na myśli nagonke na te sklepy z każdej strony
to wpływa bardzo korzystnie, sklepy sa reklamowane przez prase za darmo. nigdy nie wiedzialbym o takim sklepie gdyby nie wlasnia prasa-telewizja. teraz gdybym chcial takie cos brac po prsotu bym kogos zapytal czy jest taki w sklep w miescie i juz staje sie ich klientem mimo tego ze sklep nie wydal na reklame ani zlotowki.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Przecież tym interesem nie zajmują się &quot;zwykli&quot; ludzie. Oglądałem w TV program o tym to urzędnicy którzy nie chcieli wydać koncesji byli zastraszani, podobnie jak dziennikarze robiący materiał. Zapomnij że ktoś z zewnątrz zostanie dopuszczony do tego interesu.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Mi nie chodzi o nagonke ze strony brukowców tylk oze strony każdego możliwego urzędu :p A też uważam że ze zewnątrzn ikt nei wjedzie w tego inetersa :p

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
A mnie zastanawia ile muszą płacić haraczu ci co mają ten interes z dopalaczami, przecież mafia pewnie się już do nich dobrała... W takie rzeczy lepiej się nie bawcie, sprzedawanie takiego czegoś to działka mafii...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
ci od dopalaczy to banda chamskich cwaniaków jeszcze gdzies czytałem że na opakowaniach pisza iż są to środki dla zwierząt żeby je swobodnie sprzedawać :!: w jakimś większym mieście czytałem że nie mogli sobie poradzic ze sklepami to przyszedł sanepid i zamknął sklep na kilkanaście dni pod jakimś błachym pozorem i tak kilka razy i to jest najlepsza metoda na tych cwaniaczków.
a ja gdzies czytalem ze to co oni sprzedaja oficjalnie sa to &#39;materialy kolekcjonerskie&#39; ????
nie ma to jak dropsy zbierac, tak czy inaczej w Polsce dlugo te sklepy raczej niepociagna

blaster 0

blaster

Użytkownik
na opakowaniu jest napisane mniej wiecej&quot; Produkt nie nadaje sie do spożycia przez ludzi&quot; , ale ryje beret niemiłosiernie

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Moj kumpel z Odiedla taki dorobkiewicz, ma właśnie taki sklep z dopalaczami, i szczerze mówiąc czesto brakuje towaru i sklep jest zamknięty, więc popyt chyba jest, co zrobić? trzeba wyplewić to narkomańskie ścierwo z naszych ulic????

komaro 0

komaro

Użytkownik
Moim zdaniem dobrym sposobem na własny biznes jest otworzenie internetowego sklepu odzieżowego z własną marką. Można zareklamować się w sieci jako marka nastawiona na kibiców, sportowców, młodzież, czy jakąś inną grupę społeczną. Na start nie potrzebowalibyśmy ogromnej sumy pieniędzy, a ilość towaru uzależnialibyśmy od zamówień nie ponosząc na początku wielkich strat. Co prawda wymagałoby trochę czasu, aby stać się rozpoznawalną marką w sieci, ale przykład firmy np. &quot;Football Fans&quot; jest przykładem na to, że można. Koszt wyrobu takich ciuchów nie jest duży, a możemy sprzedać je nawet dwukrotnie drożej.Na pewno nie będzie to takie łatwe jak jest to tu napisane, jednak myślę, że mając dobry pomysł można na tym zarobić.

M 0

macgywer9

Użytkownik
Własna marka odzieżowa to jest całkiem dobry pomysł, z tym,że trzeba dobrze się zareklamować, znać potrzeby konsumentów czyli wiedzieć co produkować. Byle łachy każdy potrafi uszyć. Jeżeli dobrej jakości byłyby ciuszki to w sumie ma to duże powodzenie, przynajmniej tak mi się wydaje.

G 0

gangster

Użytkownik
Kupno mieszkania
Witam. Mam taki pomysł… może nie jest to biznes jak zarobić kase ale też nie wiedziałem gdzie to napisać. Bardziej chciał bym się was doradzić co o tym myślicie czy może zajmowaliście się takim czymś albo ktos z waszych znajomych? A dokładnie chodzi mi o kupienie mieszkania w Opolu i wynajmować go studenta. Takie mieszkanie 2 pokojowe kosztuje około 150 000zł w którym mogłyby by mieszkać 4 osoby ( 2 w każdym pokoju) . Wziął bym na to kredyt około 100tys (reszta wkład własny) i tą kasę co płacili by mi studenci spłacał bym ratę za kredyt. Cena za wynajęcie od osoby to około 350zł czyli razem 1400zł z tego 250zł czynszu zapłacić i pozostaje 1150zł na spłatę kredytu. Chodzi mi o to żeby nic do tego nie dokładać ani też nic z tego nie mieć a dopiero po spłacie kredytu mieć z tego jakieś zyski. Czyli po około 8latach. Myśle żeby tak zrobić żeby mieć za te 8lat jakiś dodatkowy dochód bez jakiejkolwiek pracy. Takie bardziej zabezpieczenie na przyszłość. A studenci z Opolu zawsze będą wiec zawsze będzie komu wynajmować. Co o tym myślicie? Bo według mnie jest to dobry pomysł.

Do góry Bottom