Odświeżam temat gdyż jest to jeden z lepszych tematów na forum, nie pozwólmy mu zginąć..
Ostatnio zauważyłem że internet daje nam wielkie możliwości.Chodzi mi tutaj o reklamę, naprawdę opłaca się reklamować na tych najlepszych forach(jest taka setka wybranych gdzie jest najwięcej postów/użytkowników/unikatowych odwiedzin)nie jest to jakiś duży wydatek gdyż stówka za paredziesiąt tysięcy zwraca się i to ostro.
Interesuje mnie najbardziej buk online czyli nie płacenie podatku..Czy 500tys wystarczy oraz jeśli zarejestruje się firmę za granicą(specjalne kraje, w których podatku się nie płaci) to czy rzeczywiście w PL nic nie będą mogli zrobić.Przepisów raczej nie zmienią na niekorzyść bukmacherki bo z za granicy wszystkie szychy nie dają im zmienić przepisów.
Ciągle po głowie chodzi mi taki pub jak wcześniej pisałem i:
1) Podpisanie z sts/totmix bądź innym bukmacherem naziemnym, minus taki że podatek i brak online.
2) Tak jak wcześniej pisałem zarejestrować firmę tam gdzie trzeba i nie płacić podatku, mieć że tak powiem swój interes a coś takiego połączone z pubem,
bilard, cymbergaj, rzutki, maszyny, fliper(ehh pamiętam ile się wygrałem na tym, szczerze to uwielbiam tą maszynę i nawet swojego czasu chciałem sobie coś takiego sprawić ale studia to studia..)
Szczerze to opłaca się kserować inne kraje co u nich wypadł biznes świetnie a wiadomo kim teraz jest william, jeśli dało by radę dofinansowanie tak ze 100-200tys to można by patrzeć na to realnie.
Pozdrawiam i zapraszam do pisania : )