Aktywność 7. A może nawet 8.Kapica jest bardzo aktywny na twitterze.
"@Fryzjer_PL @DamianGarasz Wykonuję swoje zdanie. Taki live."
Oj, monsieur Kapica, pała z angielskiego!
Aktywność 7. A może nawet 8.Kapica jest bardzo aktywny na twitterze.
???? ????Aktywność 7. A może nawet 8.
"@Fryzjer_PL @DamianGarasz Wykonuję swoje zdanie. Taki live."
Oj, monsieur Kapica, pała z angielskiego!
"Gazeta" pierwszy raz opisała proceder internetowego hazardu w styczniu 2004 r. Ministerstwo Finansów zastanawiało się co z tym zrobić. - Byłem zwolennikiem zmiany przepisów, ale urzędnicy resortu przekonali mnie, że to nie jest najlepsze wyjście - tłumaczy wiceminister finansów Jarosław Neneman. Dlaczego? - Boją się m.in. prania brudnych pieniędzy. Przepisy zostały więc te same.
Wysłano: 2005-01-06
Natomiast wiceminister finansów Jarosław Neneman, w rozmowie z dziennikarzem "GW" zapewnił, iż Ministerstwo dopiero zastanowi się jak zmienić przepisy żeby nie robić z internetowych graczy przestępców skarbowych...
Ile jeszcze razy ten skan będzie pokazywany?
Może warto to zapamiętać:[...]
Ćwierka bardzo cienkim głosem i wywija skanem, który ze strachem w oczach przekazują sobie w Sieci, grający.
Pikanterii w tej śmieszności dodać może dosyć prawdopodobny scenariusz, że pan minister po skan ów sięgnął do tego samego źródła co spanikowani Użytkownicy kont bukmacherskich a mówiąc bardziej prosto: sięgnął po ten dokument do źródeł, które próbuje z taką zawziętością wysuszyć.
Nie czają...:grin:Czaicie bazę?
.
∞Ile jeszcze razy ten skan będzie pokazywany?
NIE zrozumieją ???? za trudne to jest dla nie którychTo może choć zrozumieją absurd sytuacji,
gdy minister Rządu RP, panujący nad wszystkim i wiedzący wszystko w omawianym zakresie, biega ze wzrokiem wilczym i kłapiąc paszczą drapieżnika po Polsce wymachuje glejtem opieczętowanym przez organa państwowe a otrzymanym wprost z portalu, na którym siedzą ci, których pan minister ze złowrogą miną ściga?
Glejt ów natomiast, został panu ministrowi dostarczony pospiesznie przez wazeliniarzy z STS.
Nadwornych klakierów pana ministra Kapicy.
Spoko. Nakręciłeś mnie tym linkiem@Yar000
[...]