ester
Użytkownik
Mam szklaną kulę. Obniżki podatków nie będzie. A na pewno nie takiej, by zachować konkurencyjne kursy.Masz szklaną kulę? Nie przewiduje teraz.
Mam szklaną kulę. Obniżki podatków nie będzie. A na pewno nie takiej, by zachować konkurencyjne kursy.Masz szklaną kulę? Nie przewiduje teraz.
Nie będzie obniżki w jakim czasie? W ciągu najbliższego roku, obecnej kadencji Sejmu, w ogóle nigdy?Mam szklaną kulę. Obniżki podatków nie będzie. [...]
https://www.premier.gov.pl/wydarzenia/decyzje-rzadu/projekt-ustawy-o-zmianie-ustawy-o-grach-hazardowych.htmltrochę się zapędziliście, bo przecież w ogóle nie wiadomo, czy zagraniczne serwisy będą otwierali specjalne domeny dla polaków po wejściu w życie tej ustawy...
Tak jak napisał Edi8,[...] nie wiadomo, czy zagraniczne serwisy będą otwierali specjalne domeny dla polaków po wejściu w życie tej ustawy[...]
To jest chyba dosyć istotna informacja i faktycznie może będzie m.in. tak jak we Włoszech.Jeśli mnie pamięć nie myli, i nie pomyliłem osób,
posiadacz domeny b e t 3 6 5 . p l ładnie swego czasu przekierował ją na serwery dns b e t 3 6 5 . c o m.
Przy czym ucinając dyskusję nie chciał rozmawiać o szczegółach.
Dzisiaj widzimy, że abonentem domeny jest bet365 Group Limited z siedzibą w Stoke-on-Trent (G B). Mniejsza o to czy "musiał" się ugiąć i domenę przekazać za darmo czy doszło do zakupu nawet "symbolicznego", pod potencjalnym szantażem prawnym. Nie wiadomo.
W jakimś celu ją trzymają. Nie tylko po to aby nie stracić tzw. ruchu na domenie bo przekierowania na główną domenę firmową, obecnie nie ma.
Powiem wam tak:jeśli TAKI bukmacher zdecydowałby się "zalegalizować" w Polsce, to co zrobią pozostali?
Mógłbyś rozwinąć temat? Powiedzmy, że mam postawione zakłady na mistrzostwo NBA i NHL. Playoffy kończą się gdzieś w połowie czerwca. Czy te zakłady są bezpieczne? A jeśli będzie zwrot, to otrzymam całą sumę jaką postawiłem na dany zakład niezależnie od tego jaki będzie aktualny kurs na tą drużynę?Nie radze obstawiac zakladow dlugoterminowych!!!!Bezdzie zwrot!
Tzn. odzyskali tylko depozyty czy całość kasy jaką mieli na koncie? A co z zakładami długoterminowymi?natomiast włoscy gracze w Bet365.com otrzymali czas na odbiór swoich depozytów.
Dokładnie!Otrzymasz całkowity zwrot niezależnie od aktualnego kursu.Dla niektórych graczy będzie to korzystne gdy danej drużynie zwyczajnie nie idzie, a dla drugich z kolei,gdy będą teoretycznie coraz blizej wygranej tez dostana zwrot 100% stawki.Wszysko zależy,kiedy te przepisy wejdą...Mógłbyś rozwinąć temat? Powiedzmy, że mam postawione zakłady na mistrzostwo NBA i NHL. Playoffy kończą się gdzieś w połowie czerwca. Czy te zakłady są bezpieczne? A jeśli będzie zwrot, to otrzymam całą sumę jaką postawiłem na dany zakład niezależnie od tego jaki będzie aktualny kurs na tą drużynę?
nie panikuj,nie sądzę żeby kogoś złapali,bo chłopaki nawet tu na forum robili wyższe przelewy i nic.Słuchajcie słyszeliście że złapali gracza grającego w jednym z buków internetowych? ponoć wypłacił 10.000 i bank się skapnął powiadamiając urząd skarbowy. Z tąd moje pytanie, jak będę robił niskie przelewy tak do 500 , czasem ponad 500zł co jakiś czas to raczej powinno być ok?
December to grudzień a nie listopad ????od 1 listopada 2014 roku w Wielkiej Brytanii obowiązuje nowe prawo( https://www.gov.uk/gambling-tax-reform-new-rules-from-1-december-2014 ). Ktoś wie co ono oznacza dla graczy?
Rozumiem, że zmiany dotyczą bukmacherów. Co oznacza dla klientów?
Wiem jak się miesiące po angielsku nazywają.December to grudzień a nie listopad ????
W/w prawo wprowadza termin "miejsce konsumpcji" oferty firmy bukmacherskiej i 15% podatek, który te firmy będą płaciły od zysku.
Ten nowy podatek nie dotyczy tam grających.
.