Pewnie anulują, ale zrób sobie screena, żeby potem czegoś nie poprzestawiali Napisz jeszcze jaki buk jak możesz.Panowie mam pytanie, bardzo prosze o odpowiedz, a nastepnie skasowanie posta - otoz przegladajac zaklady natrafilem w meczu Djoko - Lopez na taki "ile gemow wygra zawodnik 1 w pierwszym secie - wiecej niz 4,5 za 2,03 ". Zrobilem wielkie oczy, ze taki kurs i szybko postawilem za duze pieniadze, ale teraz widze, ze ten zaklad juz zmienili na "ile gemow wygra zawodnik 2 w 1 secie", czyli byla pomylka. Dodam ze ja w swoich zakladach postawionych mam dalej Djoko jako tego, ktory ma wygrac wiecej niz 4,5 gema. Jak wejdzie, to anuluja ten zaklad ?
Dzięki za radę, robię screena i zobaczymy jak to będzie. Buk to Bwin Premium.Pewnie anulują, ale zrób sobie screena, żeby potem czegoś nie poprzestawiali Napisz jeszcze jaki buk jak możesz.
Moge tylko powiedziec, ze ogladalem wczoraj Andersona i wczesniejszy mecz rowniez. Z niego to zadne drewno, naprawde gosc zaskakuje. Swietne wymiany, bardzo malo bledow no i serwis mocny, zmienny. Nie wiem co to bedzie dzisiaj, ale jednego seta urwie.Zauważyłem, że co raz więcej można dyskutować w tym dziale co mi bardzo odpowiada osobiście. Panowie jakieś przemyślenia odnośnie Wawrinka vs Anderson Stasio się z meczu na mecz rozkręca z drugiej strony Anderson to już nie taki drewniak jak kiedyś i zaskakuje, że w wymianach radzi sobie bardzo dobrze. Kursy dosyć ciekawe pan z Rpa 2.2 a stasio 1.7
Na początku drugiego seta źle stanął i złapał się za kostkę. Potem rozegrał jeszcze 3 sety, z czego 2 wygrał. Tyle historii jeśli chodzi o "skręcenie kostki".Ktoś może to potwierdzić ? Jest jakieś info o aktualnym stanie ? Skręcenie kostki to dość poważna sprawa, a nie czytalem nigdzie zeby rzeczywiscie tak bylo ... Ruchy kursów nic nie wskazują
Całego meczu Andersona z Murrayem nie oglądałem, ale widać było, że Anderson ma przestoje w grze. Drugi set na słabym poziomie, Murray kiepsko grał, Anderson źle na serwisie, z psychiką u niego też nienajlepiej w kluczowych momentach. Wawrinka jeśli nic nie zepsuje może wygrać, zwłaszcza, że Anderson zagrał ostatnio ciężkie 4 sety.Zauważyłem, że co raz więcej można dyskutować w tym dziale co mi bardzo odpowiada osobiście. Panowie jakieś przemyślenia odnośnie Wawrinka vs Anderson Stasio się z meczu na mecz rozkręca z drugiej strony Anderson to już nie taki drewniak jak kiedyś i zaskakuje, że w wymianach radzi sobie bardzo dobrze. Kursy dosyć ciekawe pan z Rpa 2.2 a stasio 1.7
co za brednie... Ci 3 bardzo wymagajacy... Jedynynie Paire prezentuje jakis poziom ale gral chyba z jakas kontuzja. Nic nie przemawia za Cilicem? A serwis? Przypominam ze w tb z Chardym na 4 serwisy wyserwowal 4 asy. Glownie co przemawia za Cilicem to jest rozgrywanie waznych punktow! Gosc jest wtedy niesamowity. Nie wygral przez przypadek rok temu, i widac ze w tym roku gra tu tez bardzo dobrze, ogromne value na Chorwata bo w mojej ocenie mecz 60-40 na korzysc Cilicia. A tych pierdol nie da sie czytacTenis, ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda - Ćwierćfinal
Tsonga J-W. - Cilic M. 08.09.2015 19:30
Typ: Tsonga - 1,5 seta
Kurs: 2,20 Unibet
Analiza:
Większość upatruje dziś zwycięstwo Chorwata lecz ja widzę to zupełnie inaczej. Nic nie przemawia za chorwatem poza pojedynkami bezpośrednimi w których Cilic jest górą. Ale skupmy się na tym dlaczego Francuz dziś wygra. Po pierwsze Cilic gra słabo na tym turnieju i każdy wietrzył mu porażkę już dużo wcześniej i według mnie dziś właśnie tak się stanie. Ostatnie dwa mecze chorwata to zwycięstwa 3-1 z Chardym oraz 3-2 z Kukishkinem. Bardzo zacięte mecze jednak Cilic zdołał wyjść z nich zwycięsko. Tsonga natomiast nie stracił jeszcze seta na tym turnieju, no tak wszyscy powiedzą, że miał słabych rywali....na pewno byli mniej wymagający niż Chorwata ale jeżeli wygrywa się cztery mecze po 3-0 z solidnymi tenisistami ( taaak "solidnymi" bo Nieminem czy Stakhovsky albo Granollers potrafią nie jednemu świetnemu zawodnikowi uprzykrzyć życie), o Paire już nie wspominając....Warto zauważyć, że Francuz świetnie gra przy swoim serwisie bo niezwykle rzadko był stan po 40-40 we wszystkich czterech spotkaniach. Na poprzednich turniejach Tsonga przegrał 2-1 z Johsonem oraz Verdasco natomiast Cilic z 2-0 z Gasquetem oraz Tomiciem. Nie sądze by dziś pokonał Tsonge. Stawiam na wygraną z przewagą minimum dwóch setów ale oczywiście polecam również czystą jedynkę. Powodzenia !!!
Mam nadzieję, że będzie nudne 3-0 hehe
Gdyby nie to, ze pogral z Murrayem ponad 4h i 10 minut nawet 2 sety ciezko bedzie mu zdobyc ze Stasiem... No chyba, ze Anderson jest miszczem regeneracji i wgle nie bedzie odczuwal zmeczenia ze Stasiem to wtedy ze spokojem mozna Andersona brac ale watpie... Kevin szybko poleci... Tez na poczatku bylem przeciw grania na STasia ale zmeczenie po ciezkim meczu, gdzie odpoczynku masz niecale 2 dni to malo czasu na regeneracje...Warto przypomnieć, że Wawrinka z Andersonem przegrał ostatnie 4 mecze, ostatni w tym roku w Queen's. Anderson może ma przestoje w grze, ale gość idzie jak burza, z podpórka Anderson +1.5 seta moim zdaniem jak w masło.
Jeśli już to ewentualnie 6-3, licząc krecze, więc podał dobrą statystykę. Jeśli to taka promocja to stawiaj, ja idę zdecydowanie w stronę francuza. Nie chce mi się powielać postów osób, które postawiły tak jak ja, więc krótko. Tsonga gra bardzo pewnie, znakomicie trzyma serwis, z kolei Cilić miewa przestoje, popełnia więcej błędów i to właśnie te momenty powinny zaważyć na wyniku dzisiejszego spotkania.H2h 4-3?? h2h wynosi 6-1 dla Cilica ktory ewidentnie nie lezy Francuzowi jedyna wygrana w 2011 kiedy Cilic gral slabo i zmagal sie z kontuzja Jak dla mnie 2,30 na Cilica to promocja
Podaj źródło.Kolejny znawca tenisa w ich spotkaniach nigdy nie bylo krecza kolego wiec naprawde niewiem skad bierzecie wasze statystyki.Chyba ze nieznasz zasad niektorych turniejow .Podal zla statystyke i wprowadza ludzi w blad h2h wynosi 6-1