Berdych win dw: 3:2 @6,00 bet365
Jak dla mnie to nie bd, jednostronny pojedynek przez żadnego z tenisistów.
Może dziwić, gra z mojej str. na Tomka bo przecież grałem już przeciwko niemu ale wtedy widziałem value na rzecz jego rywala.
Dziś niewątpliwie również czeka nas ciekawe starcie, i spróbuje zagrać dw. na rzecz Tomka.
Po 5 setach, tak mi się to wróży ????
Tomas Berdych miał 7 wygranych w ostatnich 10 pojedynkach (25/7) na twardych powierzchniach.
Berdych pokonał Fratangelo , Melzer i Garcia Lopeza, po jego grze mogę stwierdzić że,
gra skuteczny
tenis.
Co prawda, mało koncentruję się na grze obronnej ( nie widać tego po liczbie straconych setów) ale traci głupie pkt. dobry serwis daję mu często przewagę nad rywalami.
Gra agresywnie, i niewątpliwie miał trudnych rywali....
Szczególnie po ostatnim pojedynku na pewno jest w gazie.
Jego przeciwnicy nie dali mu zejść, z równego poziomu.
To jednak dziś, czeka go najtrudniejszy pojedynek....
Richard Gasquet miał 7 wygranych w ostatnich 10 spotkaniach, 15/6 na twardych kortach.
Jakby nie patrzeć to w tym turnieju nic szczególnego nie udowodnił!
Kokkinakis skreczował, Haase mu urwał seta a pojedynek nie był jednostronny tak jak to niektórzy przewidywali , a ostatni pojedynek z Tomicem to po prostu....
Gra na poniżej przeciętym poziomie ze str. Bernarda!! Po prostu oddał mecz, bez walki...
Richard jest klasowym tenisistą, i każdemu może sprawić nie lada problem.
Mnie jednak nie przekonał w tym turnieju...
Obaj są świetni technicznie, z doskonałymi serwisami, oraz nie lada doświadczeniem.
Ostatnie 3 pojedynki to winy Berdycha, ostatni ich pojedynek był dość wyrównany.
Spotkają się dwaj dobrzy tenisiści którzy są w dobrej formie, ale nie wydaję mi się aby któryś przeważał w ogromnym stopniu nad drugim.
Liczę na długi pojedynek zakończony zwycięstwem, Berdycha.