Kuźwa zaczyna mnie wkurzać to forum. Daję człowiek cenne typy. Proszę wejść na moje posty z US open i sprawdzić na  ile byłem pomocny. A tu moderator Pan Kuba: 
Witaj jozin28,
 Zostałeś ostrzeżony na 
Forum Bukmacherskie.
 Powód:
-------
Złamanie regulaminu forum
 TYPY wrzucone o 7 rano "??? po meczu ... ??? dobre ... :zoltakartka:
------
 Oryginalna wiadomość:

http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post3852181

Niech sobie zarabiają. Nie wierzę ale tym razem muszę się zgodzić z Kubą. Nie zdarza mi się to ostatnio często, ale Twoje typy są wrzucane po czasie i to zauważyłem niejednokrotnie. Możesz sobie mówić co chcesz, ale akurat moderatorzy mają prawie do wszystkie wgląd. Żeby nie był to tylko spam, niedługo wrzucę tutaj analizę.

#93#
 Tommy Robredo +9.5 gema - Rafael Nadal 
 Kurs:
 Kurs: 1.54 (
Unibet)

Panowie bukmacherzy chyba się trochę zagalopowali z tym handicapem.  Rozumiem, gra z świetnym Nadalem, ale pokonanie Federera w 3 setach  powinno robić wrażenie na każdym tenisiście. Analiza tego spotkania nie  jest trudna do oceny jeżeli chodzi o zwycięstwo w tej rywalizacji.  Wiadomo, że Rafa powinien wygrać, ale może kolejny raz Robredo nas  zaskoczy? Dotychczas porządnego sprawdzianu Hiszpan nie miał, mecz z  Kolbą ułożył mu się dosyć dobrze. Po przegranym pierwszym secie w tie -  breaku, później spokojnie kontrolował wynik. Jeżeli tam nie licząc  pierwszego seta Niemiec urwał 8 gemów to dlaczego nie miałby tego zrobić  grający lepiej Tommy?
31 - letni tenisista jest już u schyłku kariery, ale w tym sezonie  przeżywa "drugą młodość". Wkroczył na bardzo wysoki poziom i po US Open  na pewno zanotuje kolejny skok w rankingu. Na turnieju pokonał samego  Federera o czym wspomniałem wcześniej. Analiza wcześniejszych jego  spotkań nie ma raczej sensu, bo grał z przeciętnymi zawodnikami. Co  prawda tracił tam sety (po jednym z Evansem i Matosevicem), ale jak  wiemy mecz meczowi nierówny. Nadal tak jak napisałem prawdziwego testu  jeszcze nie miał, pokonał dobrego Kolschreibera i Dodiga, ale Da Silva  czy Harrison to dla niego rozgrzewka. Tych dwóch ostatnich ograł pewnie,  ale to nie poziom Robredo.
Handicap jest wystawiony bardzo wysoko i naprawdę się zdziwię, jeżeli  Tommy tego nie pokryje. Wynik w stylu 6:1 6:2 6:1 mi się nie widzi,  raczej wyrównana walka w każdym secie i ugranie po 3 gemy w każdym z  nich co wystarczy do pokrycia linii. Specjalnie wziąłem +9,5 a nie jak  większość innych buków proponuje +8,5 bo ten jeden gem może zrobić  różnicę. Jak wspomniałem 6:3 6:3 6:3 w moim przypadku pokryje linię,  jednak w powyższych, bardziej popularnych firmach bukmacherskich  zabraknie 0,5 gema. Trzeba skorzystać z tej "promocji" i brać tą linię  dopóki jeszcze widnieje.
Jeżeli mielibyśmy przytoczyć ostatnie lata, to wiadomo, że o wiele  lepiej wypadnie Rafa. Gra regularnie w czołówce od kilku lat. Tak jak  wspomniałem wcześniej Robredo "obudził" się w tym sezonie i trzyma  wysoką formę prawie przez cały rok. Tutaj również zaprezentował wielkie  umiejętności i liczę, że jest w stanie urwać choćby seta w spotkaniu z  Nadalem. Więcej w tym spotkaniu chyba nie trzeba dodawać, bo każdy wie  jakim stylem grają obaj tenisiści. Analiza powinna zawierać jeszcze H2H,  ale w tym przypadku specjalnie tego nie ukazałem. Ich ostatnie  spotkanie miało miejsce 4 lata temu, więc po co to porównywać do  aktualnej formy. Nie miało by to najmniejszego sensu. Polecam ten typ i  naprawdę się zdziwię jeżeli Tommy nie pokryje tego handicapu.