Dubelek na .Dzisiaj gram dubelka :
AH -1,5 seta dla Dominica
oraz Win Rubleva AKO 2,55. Typy bardziej na czutkę. Dominic myślę, że szybko będzie chciał odprawić Mannarino. Thiem w pełni sił. Co do Rubleva, myślę, że każdego zaskoczył win z Dimitrovem. Jeśli ktoś chce to niech pogra. Nie mam zbyt dużych argumentów na to, że jest to pewniak, ale myślę, że warto spróbować.
Typ na niedzielę :
AH -1,5 seta dla Querreya lub do Dubelka czysty win.
Bądźmy szczerzy. Zverew bazuje na schemacie serwis - volley. Wygrana z Isnerem nie była zbytnio niespodzianką. Sam jednak pograłem wtedy Isnera, myślałem, że ruszy łepetyną, jednak dla niego było to zbyt trudne. Querrey jest o klasę lepszym zawodnikiem. On potrafi powymieniać się piłką, a co najważniejsze trafia mocnymi piłkami w kort. Przełamanie Mischy nie będzie dla niego jakimś wielkim wyczynem, chyba, że Mischa zmieni taktykę. Typ godny uwagi i myślę, że spokojnie 3-1 Querrey to weźmie. Wszystko zależy jak wejdzie w mecz, dlatego nie biorę chytrze 3:0, bo może być podobna sytuacja co z Albotem.
bukmacher iforbet
Wszystko wskazuje na to, że Fed. Owszem, trochę obolały jest, ale jak widać daje radę ????To mogles puscic, Fedex tak jak pisalem 3-0, Nadal tez na spokoju. Jeden z nich odpadnie w polfinale a drugi wygra turniej.
Analiza beznadziejna-chce postawić na chłopa ale nwm co o nim napisać a to napiszę że kilka miesięcy temu"narzekał" na mięśnie brzucha i akurat dzisiaj w meczu z shapovalovem będzie to mieć jakiś wplyw. Wola zwycięstwa u shapovalova większa to już wgl wygrałeś xD Osobiście stawiam Carreno -1.5 po kursie 2.75 pozdrawiam wszystkich obserwujących na tym forum i radzę nawet nie czytać jego miernych wypocinNadal chyba idzie po tytuł.
Shapovalov vs Carreno. Shapo 1.7 Fortuna
Grubo w kanadyjczyka. Carreno powoli powraca ale jego korty to ziemia a nie hard. Ogladalem go w meczu z Ferrer i tam, gdy Ferrer naciskal Carreno nie mial nic do powiedzenia. Shapo mogl poleciec z Kylem, bo Kyle ladnie gral, madrze w pierwszym secie ale potem przyszla kontuzja. Carreno rowniez po French Open narzekal na miesnie brzucha. Serwis za Shapo przemawia, wola zwyciestwa tez za Shapo. Carreno gra lepiej ostatnio, ale myslę, ze młokos go wyrzuci bo jest w lepszej formie a Carreno z tym przebijaniem powinien poleciec jak wczoraj Agut.