>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2017 - turniej główny

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
4 razy dał się przełamać...
Nic nie ujmując Schwartzmanowi, ale jednak &quot;ziemniak&quot; i to z metra cięty...
Diego biega do każdej piłki i wszystko przebija a Cilic nie ma uderzenia kończącego ani serwisu i ostatecznie większość piłek idzie w siatkę albo w aut. Ciekawe kiedy ostatnio Marin dal się tyle razy przełamać w jednym meczu. Ogólnie żeby nie tempo meczu to regularność jak w WTA.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Nic nie ujmując Schwartzmanowi, ale jednak &quot;ziemniak&quot; i to z metra cięty...
To Marin sam się połamał, on tyłka pcha piłkę, nawet nie próbuje grać mocno i płasko, tylko pchanie w pół kortu jakby chciał przegrać. To nie jest balon a zwykle pchanie nad siatką, on to sprzedał !!!!

nynek92 121,2K

nynek92

Użytkownik
To Marin sam się połamał, on tyłka pcha piłkę, nawet nie próbuje grać mocno i płasko, tylko pchanie w pół kortu jakby chciał przegrać. To nie jest balon a zwykle pchanie nad siatką, on to sprzedał !!!!
To wygląda tak, jakby wszyscy przed turniejem się zmówili, że odpadają. Grają po 2 kursy na przeciwników, robią zajebiste AKO i kasa w kieszeni większa jak za wygranie turnieju ????

uskok 90

uskok

Użytkownik
Mundrolku przeczytaj uważnie
3 razy oddał brejki odrazu a 4 brejk był jego na otwarcie seta i niedługo oddał mu Szwarc.kumasz ?
A zamiast szukać sztucznych afer to może napisz jakaś analizę i daj ludziom zarobić

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Dajcie już spokój z tym sprzedawaniem meczów. Cilic to nie jest żaden Federer i to norma, że będzie regularnie wtapiał z gorszymi zawodnikami. Chyba niektórzy po tym finale Wimbledonu naprawdę uwierzyli, że ten koleś to jest jakiś światowy top, a tak naprawdę to nie pokonał nikogo znaczącego. Parę lat temu w finale tez dostał ledwo przytomnego Nishikori&#39;ego. On jest mocny kiedy nie trafi na nikogo z czołówki, a dziś znów potwierdził, że jeśli chodzi o tenisowa klasę, to 7 miejsce od top 4 a nawet top 5 dzielą lata świetlne.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Zapominacie ze Tenis to sport indywidualny - kazdemu moze przydarzyc sie slabszy lub lepszy dzien. W tym top 100 to kazdy moze wygrac z kazdym. Przytaczanie nazwisk takich jak Kyrgios nie ma sensu - bo on sam przegrywa mecze w glowie.

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
FEDERER - LOPEZ F. 2 KURS 4,86 STS

Kto widział jak mistrz się męczył z Rosjaninem to wie dlaczego taki typ. Wcześniejszy mecz z BIG FOE też pięć setów ( nie widziałem). Dla mnie Szwajcar pakuje się jutro lub w następnych rundach, dlatego zaczynam polowanie na niego. Kontuzja pleców z Montrealu daje znać o sobie. Federer bez formy z drewnianym poruszaniem naprzeciw Lopeza, który ma najlepszy sezon w karierze przerwany kontuzją na kortach trawiastych. Najdalej w US Open był w ćwierćfinale i bilans 12/0 dla RF. Wszystko niby przemawia za Federerem lecz to co prezentuje na tym turnieju jest cieniem poprzednich dwóch szlemów, w których grał.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis ATP US open
godzina 1.00
spotkanie : M.Zverev - J.Isner
TYP zwycięstwo M.Zverev
kurs 3,8
unibet
analiza: Zacznę od tego że naprawdę dobry kurs na Zvereva i moim zdaniem spokojnie po tym kursie można próbować.Spotkanie moim zdaniem 50/50 i w kursie spore value.Do tego dochodzi h2h 2:2 i dwa ostatnie mecze wygrał Misza Zverev w tym przedostatni na tegorocznym Australian Open 2:3.
Misza na tegorocznym US open dwa zacięte pieciosetowe mecze z Kwistkowskim i z Paire ale oba rozstrzygnał na swoja korzyśc , Big John na razie 2 gładkie zwycięstwa z Herbertem 3:1 i 3:0 z Chungiem ale to moim zdaniem nie są jakieś wyznaczniki , zwłaszcza że przegrał ostatnio nawet z Borną Coricem.
Licze dzisiaj ponownie na Zvereva który w tym roku jest w życiowej formie i osiąga rezultaty mocno powyżej oczekiwań.Do tego Big John przed własną publicznością a to może w przypadku jego słabej psychiki być dodatkowym obciążeniem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Tenis ATP US open
godzina 1.00
spotkanie : M.Zverev - J.Isner
TYP zwycięstwo M.Zverev
kurs 3,8
unibet
analiza: Zacznę od tego że naprawdę dobry kurs na Zvereva i moim zdaniem spokojnie po tym kursie można próbować.Spotkanie moim zdaniem 50/50 i w kursie spore value.Do tego dochodzi h2h 2:2 i dwa ostatnie mecze wygrał Misza Zverev w tym przedostatni na tegorocznym Australian Open 2:3.
Misza na tegorocznym US open dwa zacięte pieciosetowe mecze z Kwistkowskim i z Paire ale oba rozstrzygnał na swoja korzyśc , Big John na razie 2 gładkie zwycięstwa z Herbertem 3:1 i 3:0 z Chungiem ale to moim zdaniem nie są jakieś wyznaczniki , zwłaszcza że przegrał ostatnio nawet z Borną Coricem.
Licze dzisiaj ponownie na Zvereva który w tym roku jest w życiowej formie i osiąga rezultaty mocno powyżej oczekiwań.Do tego Big John przed własną publicznością a to może w przypadku jego słabej psychiki być dodatkowym obciążeniem.
Zverev po dwóch meczach pięciosetowych. Małe prawdopodobieństwo, że wytrzyma trzeci (a tyle może być potrzebne na Isnera). Unikałbym takiego typu.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
To sobie unikaj nikt Ci nie karze grac moich typów.A co do wytrzymałości to raczej Isnerowi zdarza się wymiekać w końcówkach pieciosetówek

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Del Potro vs Bautista Agut. Delpotro 2.0 Fortuna 3:0.
Jako,ze kursy rosną w stronę Juana to on dziś powinien wygrac z przebijaka Bautista Agutem. Owszem, Bautista w formie, wygral Salem, teraz dwie pierwsze rundy przeszedl gladko. Trafia jednak na Juana, ktory nie bedzie sie z nim bawił w przebijanie. Ostatni mecz wygral Delpo 2:0 wiec czemu dzis nie mialby wygrac 3:0 z grajkiem, ktoremu czasem wyjdzie mecz a czasem gra zenade. Po takim kursie wolę wziaćDelpotro niz chimerycznego hiszpana.
Dzumhur vs Rublov. Dzumhur 2.0. Fortuna 1:3
Tutaj tez biorę rosnący kurs. Dzumhur jest solidniejszym graczem w wymianach.Nie raz gral dobre mecze a teraz wyglada lepiej, przegral tylko z przebijaka Bautista w Winston. Rublov to gracz : trafie pilkę wejdzie, nie trafie odpadam. Ogral Dimitova tylko dlatego,ze bułgar zagral dno i nawet sie nie spinał o walkę w tym turnieju, olał bułgar to spotkanie .. Czemu ? nie mam bladego pojęcia ale przeszedl obojetnie i dał w prezencie ruskowi ten mecz . Kto ogladal ten pojedynek widzial,ze cos jest nie tak i Nie mowmy o slabszym dniu bo po prostu Dimi mial gdzies wygrana w meczu z Rublovem. Tutaj juz rusek sie pozegna z rownym Dzumhurem, ktory nie bedzie wyrzucal pilek po dwu czy trzech uderzeniach.
Milmann vs Kolschreiber. Millman 3.0 Fortuna 0:3.
Po takim kursie warto sprobowac. Widzialem Kolbe i widać juz problemy z poruszaniem sie po korcie. Jak ma grac dluzsze wymiany to sie wypala.Nie starcza sil. Milmann ogrywal juz i Nicka i Jaziriego - lepszych graczy na hardzie od Kolby. Kolba wg mnie nie podoła kondycyjnie,fizycznie oraz Milmann calkiem nieźle sie tu prezentuje. Jak Kolba nie weźmie tego w 3 setach a watpie zeby tak było Milmann moze sie tu pokusic o niespodzianke.

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
FEDERER - LOPEZ F. 2 KURS 4,86 STS

Kto widział jak mistrz się męczył z Rosjaninem to wie dlaczego taki typ. Wcześniejszy mecz z BIG FOE też pięć setów ( nie widziałem). Dla mnie Szwajcar pakuje się jutro lub w następnych rundach, dlatego zaczynam polowanie na niego. Kontuzja pleców z Montrealu daje znać o sobie. Federer bez formy z drewnianym poruszaniem naprzeciw Lopeza, który ma najlepszy sezon w karierze przerwany kontuzją na kortach trawiastych. Najdalej w US Open był w ćwierćfinale i bilans 12/0 dla RF. Wszystko niby przemawia za Federerem lecz to co prezentuje na tym turnieju jest cieniem poprzednich dwóch szlemów, w których grał.
Też tego próbuję po kursie 5,00 w 1xbet, napisałeś wszystko więc nic już dodawać nie będę. Lopez w takiej formie jest, że pora wreszcie wygrać w bezpośrednim pojedynku z Rogerem, tym bardziej, że ten gra z kontuzją. Taka szansa dla Feliciano już się nie nadarzy. Do tego próbuję też takiej niespodzianki
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: US Open (USA), twarda
Godzina: 20:00
Spotkanie: Rafael Nadal - Leonardo Mayer
Typ: 2
Kurs: 10,00
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Chyba każdy przyzna, że forma Nadala do najwyższych nie należy i mimo, że wygrał w pierwszej rundzie 3-0 z Lajoviciem i w drugiej rundzie 3-1 z Danielem to wyniki były dużo lepsze jak sama gra. Mayer pokonał Gasqueta i Sugitę po 3-1 i dzisiaj myślę, że będzie bardzo trudnym rywalem dla Rafy. Kto nie lubi aż tak bardzo ryzykować może tutaj spróbować pograć na wygraną Mayera z jakimś handicapem. Ja tutaj ryzykuję w pełni i próbuję niespodzianki na maksa w postaci wygranej Argentyńczyka. Myślę, że na nawierzchni twardej jest on dużo lepszym graczem jak przeciwnicy, których odprawił Nadal w poprzednich rundach i sprawi tutaj bardzo dużo problemów Hiszpanowi. Do tego Leonardo jest w tym momencie w bardzo dobrej dyspozycji i bardzo ciekawie się ten mecz zapowiada. Oczywiście nie polecam tutaj grać za jakieś wielkie stawki a raczej za jakieś drobniaki, bo wiadomo Nadal to Nadal i jest jak najbardziej faworytem w tym spotkaniu ale według mnie nie aż tak wielkim jak wskazują na to kursy. Jak napisałem wyżej, w tym momencie Nadal nie prezentuje najwyższej formy a Mayer wręcz przeciwnie prezentuje się bardzo dobrze i różnie w tym spotkaniu może być. Ja idę tutaj w niespodziankę i wygraną argentyńskiego tenisisty. Dla mniejszych ryzykantów polecam też pograć ten typ z jakimś handicapem, bo jeżeli niespodzianka Mayera się nie sprawdzi to myślę, że i tak postawi rywalowi na tyle trudne warunki, że ten łatwo i przyjemnie tego spotkanie nie wygra 3-0. Mayer czuje się tutaj dobrze i serwis też mu dobrze siedzi, bo w meczu z Sugitą miał aż 20 asów ! Łatwo przeprawy Nadal mieć nie będzie.
⛔ 3-1 (6-7 , 6-3 , 6-1 , 6-4)
Myślę, że w którymś z tych spotkań niespodzianka dziś będzie a może i nawet w obu przypadkach ;) pożyjemy zobaczymy

marti55 6,7K

marti55

BOSS
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: US Open (USA), twarda
Godzina: 20:00
Spotkanie: R.Federer - F.Lopez
Typ: 2
Kurs: 5,2
Bukmacher: fortuna
Analiza:
nie patrzę na H2H, jedynie na grę Fedexa...który nie gra tego do czego nasz przyzwyczaił..2 pierwsze rundy USOpen za nami i mamy 2*3-2....to nie jest ten Fedex który wygrywa szlema...na moje kontuzja pleców robi swoje...w cholerę niewymuszonych błedów i 4 stracone sety w 2 meczach. Podobnie jak kolega wyżej uwazam ze czas rozpocząc polowanie na porazkę Fedexa bo z taką formą to on do finału nie dojedzie.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Strasznie dziwny ten turniej.
Może faktycznie jak była mowa przed turniejem: korty są najwolniejsze w historii i niektórym zawodnikom to nie pasuje za bardzo?!?! Może tak być. Moim zdaniem Szwarcman i Carreno-Busta mogą z tej dolnej drabinki sporo namieszać.
A co do typów na dzisiaj:
Over 3.5 seta Goffin - Monfils: ZWROT
Obaj panowie prezentuja czasami patologię i tutaj nie powinno się zdarzyć 3:0. Jeden i drugi po 5 setowkach. Grali ze sobą 3 razy, każdy wyrównany.Monfils nie jest jeszcze w formie, Belg też po tej koszmarnej kontuzji nie może dojść do siebie. Ale zwycięscy nie obstawiam tutaj, bo czuję tutaj niezła patologię ???? możliwa kolejna 5 setowka :p
Dołhopolow O: ✅✅✅
Dolgo musi wejść w trans, by grać na swoim poziomie. Rękę do grania ma chłop i czasami to pokazuje. Oczywiście czasami, bo często też ma fochy. Ale z Berdychem pokazał, że forma zwyżkowa. Z Troickim, który mnie zupełnie ostatnio nie przekonuje, powinien sobie poradzić. W tym roku grali już na amerykańskim hardzie i 61 64 dla Ukraińca. Typ: 3:1 dla Dolgo.
I typ na czutke gram grubiej bo lubię zaufać własnej intuicji, czyli na Del Potro: ✅✅✅
Gdzie nie spojrzeć to ludzie idą w Bautiste, co potwierdza spadek kursu na Hiszpana. Ale dla mnie to lepiej. Kibicuję sam tak jako kibic Juanowi i przeczucie mam, ze wygra wbrew opinii wielu. Jasne, ma problemy z tym bekhendem cholernym a Bautista w formie. Ale już tyle było dziwnych spotkań wbrew logice na US Open, że Del Potro może to wygrać ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Abyś nie płakał że DelPo to drewno. Ta nawierzchnia robi z takich gości jak Cila, Kyrgios i Isner bezradnych kołków i to może spotkać dziś Pana Argentynie. Ja na Batiste nie postawie, a tym bardziej na DelPo, mecz nie do gry

eszkej 43

eszkej

Użytkownik
Dzisiaj gram dubelka :
AH -1,5 seta dla Dominica
oraz Win Rubleva AKO 2,55. Typy bardziej na czutkę. Dominic myślę, że szybko będzie chciał odprawić Mannarino. Thiem w pełni sił. Co do Rubleva, myślę, że każdego zaskoczył win z Dimitrovem. Jeśli ktoś chce to niech pogra. Nie mam zbyt dużych argumentów na to, że jest to pewniak, ale myślę, że warto spróbować.
Typ na niedzielę :
AH -1,5 seta dla Querreya lub do Dubelka czysty win.
Bądźmy szczerzy. Zverew bazuje na schemacie serwis - volley. Wygrana z Isnerem nie była zbytnio niespodzianką. Sam jednak pograłem wtedy Isnera, myślałem, że ruszy łepetyną, jednak dla niego było to zbyt trudne. Querrey jest o klasę lepszym zawodnikiem. On potrafi powymieniać się piłką, a co najważniejsze trafia mocnymi piłkami w kort. Przełamanie Mischy nie będzie dla niego jakimś wielkim wyczynem, chyba, że Mischa zmieni taktykę. Typ godny uwagi i myślę, że spokojnie 3-1 Querrey to weźmie. Wszystko zależy jak wejdzie w mecz, dlatego nie biorę chytrze 3:0, bo może być podobna sytuacja co z Albotem.
bukmacher iforbet

Otrzymane punkty reputacji: +5
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Shapovalov vs Carreno Busta @ 1,75
unibet
Trzeba łapac bo do meczu kursy na pewno spadną. Denis jest w najlepszym jak dotąd momencie w króciutkiej karierze. Rozwija sie prawidłowo i co najważniejsze ma obecnie dobrze poukładane w głowie. Pokonał do tej pory o wiele lepszych rywali niz tych których wyeliminował Hiszpan. Wczoraj źle zaczął z Edmundem jednak wygral spotkanie(oczywiscie pomogły kłopoty Brytola). Carreno jak na swoje warunki i narodowość nie jest zły na hardzie jednak nie zatrzyma rozpędzonego pociągu jakim jest Denis. W 1 rundzie jeszcze sie wstrzymałem. W drugiej zagrałem +6,5 dla Denisa. W trzeciej lekko na live z Edmundem w drugim secie. Teraz juz ostrzej.
Querrey- Zverev @ 1,48
powyżej 1,5 tie breaka w meczu @ 2,95
unibet
Ostatnia nadzieja gospodarzy nie może zawalić. Sam jest nieodgadnionym zawodnikiem. Jeszcze podczas Queens wydawało mi sie, ze to juz Jego powolny koniec a tymczasem wszystko idzie do góry. Gośc ma bogaty repertuar serwisowy, dobrze biega jak na dwumetrowca i chyba dobrze, ze trafi na takiego rywala jak Mischa, który bedzie chodzić od siatki i skracać wymiany. Querrey mijać tez potrafi. Zverev ograł Big Johna ale to był obraz nędzy i rozpaczy ze strony Amerykanina. Sam z kolei troche pobawił sie z Albotem. Gdyby szybciej latał do siatki a nie był czesto łapany na half volleya to mecz by skończył w 3 setach.
Do tego gram na minimum 2 tie breaki. Oczywiscie nawierzchnia do najszybszych nie nalezy jednak cięzko bedzie o przełamania gdy dwoch takich sie spotyka a mecz w trzech setach raczej sie nie skończy.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak można przeczytać na twitterze Foot Fault Tennis
From what I&#39;ve heard, bubbles formed on Ashe, so USTA had to do an emergency resurface to the court. Therefore more sand and slower play. https://twitter.com/thefanchild/status/903770837211385856 …
Chris Oddo piszę
Gradually, but likely slowly. And if it&#39;s gritty and fluffing up balls, that will likely change gradually/ slowly too.
To nieco wyjaśnia dlaczego korty są wolniejsze.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Tutaj przede wszystkim podajemy typy a Ty na milion postów podałeś może 2 bety. Twoje wiadomości w 80% powinny być kasowane, bo nic nie wnoszą do dyskusji.

eldorado 90

eldorado

Użytkownik
Pikarafa ,podoba mi się Twój typ na Dzumhura zgadzam się z Twoją argumentacją , Del Porto - Bautista , tu idę w stronę Hiszpana , chimeryczny Bautista ? - odwrotnie ???? jest on do bólu regularny aż do bólu w przeciwieństwie do Del Porto , który gołym okiem widać ,że w swojej grze zmaga się ze swoim organizmem , coś nowego ode mnie to typ na Gofina , argumentację podam potem
POZDRO
ELDO

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom