>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US OPEN 2014 - turniej główny

Status
Zamknięty.
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Groth Samuel-Federer Roger Over 12.5 gemów w I secie, Bet365 5.00

A miałem zagrać over 9.5 gemów w I.....koniec zabawy z wysokimi kursami :]

4:6, 4:6, 4:6 ⛔⛔⛔

VS.

Organizatorzy przekładali ten mecz, przekładali i w końcu mamy termin spotkania na które tak długo się czaiłem. Zawsze jak gra Federer to trudno napisać mi coś nowego....bo co można napisać o facecie który już jest uważany za legendę tenisa, za najlepszego tenisistę świata, 80 tytułów na koncie w singlu, w deblu też &quot;trochę&quot;, a w tym pełno wygranych wielkich szlemów. Styl Federera? Bajka! Chyba najmniej &quot;kontuzjogenny&quot; w całym turze ATP tj. lekkość i mało wyczerpujący styl gry, geniusz taktyczny. Co można napisać o jego grze w tym roku? Pisałem to wiele razy i powtórzę kolejny raz! Roger przeżywa kolejną wspaniałą, sportową młodość! Cztery wygrane turnieje, dodatkowo 5 finałów w tym jeden Wimbledonu czy półfinał AO te wszystkie wyniki mówią same za siebie. Lecz trzymam się tego co napisałem przed tegorocznym Wimbledonem, Szwajcar nigdy nie wygra już wielkiego szlema w singlu. Mógłbym pisać o nim długo,ale akurat ale to nie jest konieczne. Tutaj pokonał Matosevica nie tak łatwo ponieważ 6:3, 6:4, 7:6. Marinko nie jest jakimś wybitnym graczem,a sprawił nieco problemów Federerowi, nawet raz go przełamał. W II rundzie Fedex zmierzy się z Grothem, któremu zaufałem kilka dni temu i słusznie ponieważ wygrał z Ramos-Vinolasem 6:3, 7:6, 6:3. Groth jak to Groth potężny serwis i jeśli ten element nie funkcjonuje to Samuela na korcie nie ma. W meczu z Hiszpanem zaserwował jak na niego tylko 12 asów ale za to skuteczność wygrywanych piłek po I serwisie stała na bardzo wysokim poziomie ponieważ 88%. Wiadomo,że Federer to zupełnie inny, lepszy returner od Hiszpana i Groth będzie miał o wiele trudniejsze zdanie pod względem serwisu,a tym bardziej odbioru rywala. W końcu zdecydowałem się na jakiś odważniejszy typ i na moje oko ma on duże prawdopodobieństwo na wejście. Dlaczego nie tie break w II albo w III secie? Ponieważ Federerowi często zajmuje trochę czasu zanim zacznie odgadywać serwis rywala o ile rywal sam się nie zatnie tak jak Raonic w tym roku na Wimbledonie. Nawet jak będzie odgadywał zamiary Grotha,a on sam będzie utrzymywał swoją dobrą,mocną dyspozycję serwisową to o przełamanie będzie trudno. Raczej wątpię aby Samuel przełamał jakoś Rogera.....arcymistrz musiałby bardzo pomagać. Groth w tym roku rozegrał łącznie w singlu 57 meczów i na tych 57 meczów w 36 spotkaniach rozegrał przynajmniej jednego tie breaka,a to bardzo dużo. Oczywiście zawodnicy o wiele słabsi niż Roger ale chodzi o sam fakt serwisu Australijczyka. Nie będę się tutaj wiele rozpisywał, mam nadzieję,że Groth się nie osra grając z Federerem (pisałem,że Federer grał z Raonicem i tam również przewidywałem tie breka ale ich różni to,że Groth jest starszy od Raonica o 3 lata),a on sam pokaże klasę i nie straci swojego serwisu i właśnie w I secie zobaczymy już tie breaka. Analizę pisałem na zmęczeniu także z góry przepraszam za błędy,składnie itp.

Tie Break tak typuje US OPEN 2014:
1. Llodra Michael-Gimeno-Traver Daniel 1, Bet365 2.37. Wynik? 6:4, 6:3, 7:5 ✅
2. Ramos-Vinolas Albert-Groth Samuel 2 handicap +1.5 gemów, Pinnacle Sports 1.97. Wynik? 3:6, 6:7, 3:6 ✅
3. Thiem Dominic-Lacko Lukas 1, Pinnacle Sports 1.64. Wynik? 6:3, 6:3, 6:2 ✅
4. Kyrgios Nick-Seppi Andreas 1 handicap -2.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 6:4, 7:6, 6:4 ✅
5. Tomic Bernard-Ferrer David over 3.5 setów, Bet365 1.80. Wynik? Tomic walkower, zwrot
6. Groth Samuel-Federer Roger Over 12.5 gemów w I secie, Bet365 5.00. Wynik?4:6, 4:6, 4:6 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Az mi wstyd, ze napisalem, ze Klaunini w Szlemach przynajmniej sie stara. Po raz kolejny mialem &quot;przyjemnosc&quot; ogladania tego patologa. Nie wiem co napisac w zasadzie...mozna sobie na niego poklnac, posmiac sie, powkurzac...tylko po co ? Strata czasu jest w ogole ogladanie tego klauna...Polamane rakiety juz w 1secie i oczywiscie chodzenie po korcie tak jakby mu Flavia zapomniala dildo wyjac przed meczem. A tak powaznie juz piszac nie potrafie zrozumiec co ten gosc ma w mozgu...I pojac nie potrafie dlaczego ten typ nie zostal objety leczeniem psychiatrycznym, bo naprawde sie do tego nadaje.

W 181

wyar

Użytkownik
Az mi wstyd, ze napisalem, ze Klaunini w Szlemach przynajmniej sie stara. Po raz kolejny mialem &quot;przyjemnosc&quot; ogladania tego patologa. Nie wiem co napisac w zasadzie...mozna sobie na niego poklnac, posmiac sie, powkurzac...tylko po co?Strata czasu jestbw ogole ogladanie tego klauna...Polamane rakiety juz w 1secie i oczywiscie chodzenie po korcie tak jakby mu Flavia zapomniala dildo wyjac przed meczem. A tak powaznie juz piszac nie potrafie zrozumiec co ten gosc ma w mozgu...I pojac noe potrafie dlaczego ten typ nie zostal objety leczeniem psychiatrycznym, bo naprawde sie do tego nadaje.
Dla mnie to po prostu nowy Koellerer,w kazdym razie nie zdziwilbym sie,gdyby ta poza wiecznego wariata byla zwykla podpucha dla gawiedzi,a tak naprawde gosc ustawial,albo pomagal ustawiac mecze. Za duzo juz tego &quot;wariactwa&quot;...
Dlatego na niego nie stawiam NIGDY.
Jak ktos chce,to do skasowania pozniej,albo ku przestrodze dla tych mniej obeznanych...

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Milos Raonic - Victor Estrella
Estrella +7,5g @ 1,81 Pinnacle Sports

7:6 7:6 7:6✅✅✅
VS.
Kanadyjczyk na pewno będzie faworytem w tym pojedynku, nie ma tutaj jakichkolwiek wątpliwości, jednak Dominikańczyk nie znalazł się w 3 rundzie przypadkiem.
Szóstka rankingowa w poprzedniej rundzie wymęczyła zwycięstwo z Peterem Gojowczykiem. 3 sety w tamtym spotkaniu nie wystarczyło, cały mecz rozstrzygnął się po 4 setach. Niemiec Milosowi postawił twarde warunki. Rao nie miał w pewnych momentach pomysłu na przełamanie Gojowczyka, co pokazują 2 tie-breaki. Niemiec mimo dobrej gry w najważniejszych momentach oddawał łatwo punkty, w postaci UE bądź podwójnych błędach serwisowych. Podobne spotkanie może być właśnie z Estrellą. Podopieczny Ivana Ljubicicia mimo wszystko wygląda nadal przyzwoicie. Mimo młodego wieku Kanadyjczyk jest dość mocny psychicznie. Zimna głowa w trudnych momentach plus dobry serwis ratują mu skórę. Było tak kilka razy właśnie z Gojowczykiem. W tym sezonie Rao na kortach o nawierzchniach twardych rozegrał już 25 meczy, z czego tylko przegrał 5.
Estrella to dość solidny gracz. Notowany na 80 miejscu Dominikańczyk osiąga niezłe wyniki w tym sezonie. Na początku roku dotarł do półfinału challengera w Dallas, następnie zaliczył dwa finały kolejnych challengerów, w Morelos podołał z Melzerem, natomiast w Salinas triumfował, potem był jeszcze półfinał w San Luis. W turniejach rangi ATP natomiast zaliczył półfinał w Bogocie, gdzie przegrał po 3 tie-breakach. Po drodze do USO był jeszcze Waszyngton, tam dotarł do 3R. W samym już US Open pokonał w 1R Sijslinga 3:1, w 2R wygrał z młodziakiem Coriciem też 3:1. W obu tych spotkaniach świetnie trzymał pierwszy serwis, a także sporo zdobywał po nim punktów. W procentach wygląda to odpowiednio tak: 60% i 74% z Holendrem, 62% i 76% z Chorwatem, czyli dość równo. Podanie właśnie może być sporym atutem w pojedynku z Kanadyjczykiem. Na hardzie w tym roku całkiem nieźle, bo 12/7.
Młodszy o ponad 10 lat Milos jest zdecydowanym faworytem. Na pewno od początku będzie napierał serwisem. Połamać będzie go ciężko, jednak utrzymywanie swojego podania będzie połową sukcesu do powodzenia mojego typu, a w dwóch poprzednich meczach nieźle wyglądał właśnie Dominikańczyk w tym aspekcie.

Philipp Kohlschreiber - John Isner
over 43,5g @ 1,80 Bet365

7:6 4:6 7:6 7:6✅✅✅
VS.
Osobiście traktuje ten mecz bardziej 50/50. Faworytem dla bukmacherów jest Amerykanin, jednak dla mnie nie do końca. Sam spodziewam się podobnego pojedynku jakim był mecz Ivo Karlovicia i Marcela Granollera-Puyola, gdzie było 5 setów i 3 TB.
W head to head 4:3 dla Isnera, jednak każdy z tych pojedynków miał jakąś dramaturgię. Tylko w jednym z tych meczów rywal nie zdołał wygrać seta, a był to ich ostatni pojedynek w Boodles Tennis Challenge, gdzie Kolba wygrał 2:0. Co najlepsze, w tym roku zagrają ze sobą po raz 3 z rzędu w 3 rundzie US Open. W dwóch poprzednich latach górą był Kohlschreiber, jednak wyniki jaki uzyskiwali to 3:2 oraz 3:1, czyli dobrze to prognozuje przed dzisiejszym meczem i na wejście mojego typu.
Niemiec na pewno nie może narzekać na zmęczenie. W 1 rundzie pokonał gładko 3:0 Bagnisa, natomiast 2R rundzie z Llodrą, po rozegraniu 1 seta Francuz skreczował. Przed samym USO nie wyglądał zbyt dobrze. W Toronto odpadł w 1R z dobrze dysponowanym wtedy Robredo, następnie w Cincinnati dotarł tylko do 2R, jednak urwał tam seta Ferrerowi. Potem miał 2 tygodnie na przygotowania do Nowojorskiego turnieju. Niemiec w tych dwóch poprzednich meczach, w sumie to jednym, nieźle serwował. Wyserwował wtedy z Bagnisem sporą jak na niego liczbę asów, bo aż 16. Taka forma na linii podania może właśnie zaowocować w meczu z Isnerem. Na hardzie w tym sezonie 9/7. Byłoby tych rozegranych spotkań więcej, jednak Niemiec musiał wycofać z Australian Open tuż przed rozpoczęciem z powodu kontuzji uda.
Isner to jeden ze serwismanów w światowym tenisie. Gra u siebie, na pewno jest to spory atut. Jednak rok czy dwa lata temu w pojedynkach z Niemcem kibice nie pomogli. W tym roku w dwóch pierwszych rundach wygrywał bez straty seta, jednak bez TB w tych meczach się nie obyło. Przeciwnicy nie byli na pewno z najwyższej półki, bo Giron czy Struff do nich się nie zaliczają. Do końca nie wiadomo co z jego kostką, z którą miał problem w Winston Salem i musiał opuścić turniej. Wcześniej jednak rozegrał już sporo meczy. Zaczął w Atlancie, gdzie triumfował, Waszyngton to tylko 2R, a dla niego był to pierwszy mecz, w Mastersie w Toronto tylko 1R i w Cincinnati dotarł do 3 rundy, gdzie odpadł z Murrayem po 3 setach. Wiadomo, serwis to największy atut Isnera. Na regularność u niego nie ma co liczyć. W tych poprzednich meczach zaserwował łącznie 56 asów, co daje mu pierwszą pozycję w rankingu tego typu. Amerykanin na kortach twardych czuję się najlepiej i też dlatego rozgrywa na nich najwięcej meczy. Na hardzie właśnie w tym roku wygrał turniej w Auckland, potem odpadł sensacyjnie z Klizanem w 1R Australian Open, krótko potem dotarł do półfinału w Delray Beach, a następnie osiągnął jeszcze do SF w Indian Wells. Tym samym w tym roku rozegranych meczów na betonie ma 32, przegrał 9 z nich.
H2h pokazuje, że czeka nas wyrównany bój i takiego właśnie oczekuje. Do tej pory Isner nie został jeszcze przełamany, a przeciwnik miał tylko jedną szansę na przełamanie. Jako, że rywale nie byli zbyt wymagający, to co będzie w starciu z Kohlschreiberem? Niemiec na pewno będzie w stanie przełamać Amerykanina, a także jego może być ciężko przełamać. Liczę w tym pojedynku na przynajmniej 4 sety i na pewno na jakieś tie-breaki.

Otrzymane punkty reputacji: +17
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Tsonga - Busta DW: 3-0 @1.56 Marathon✅

Tsonga w dobrej formie, niedawno wygrał turniej w Toronto. 2 pierwsze rundy przebrnął bez kłopotu. Z Nedovesovem na punkty zamienił 85% pierwszego serwisu i 51% drugiego. Zaserwował 13 asów i popełnił 4 DF-y. Jego dzisiejszy rywal nie pokazuje nic nadzwyczajnego. Co prawda 2 pierwsze rundy przebrnął, ale dzisiaj powinien odpaść. Z Pairem z pierwszego serwisu na punkty zamienił 73%, a z drugiego 50%. Tsonga popełnił 24 niewymuszone błędy zaś 30 Busta. Dzisiaj Hiszpan powinien dostać szybkie 3-0 z Tsongą i pożegnać się z turniejem.

Djoković - Querrey DW: 3-0 @1.32 Marathon 3-0 ✅
Djoković - Querrey under 30 games @1.72 Marathon 25 gemów
✅

Krótko. Między tymi zawodnikami jest ogromna różnica klas. Djoko ostatnio był w gorszej formie, ale teraz gra już o wiele lepiej. Mathieu oddał jedynie 4 gemy, zaś Schwartzmanowi 7. Djokovicia ciężko będzie przełamać, a umiejętności Novaka pozwalają sądzić, że przełamie Querreya nie raz.

Kohlschreiber - Isner 2 @1.68 Marathon⛔

Isner od dawna dobrze się prezentuje na hardzie. W pierwszych 2 rundach pokonał Girona i Struffa. Kolba odniósł ostatnio zwycięstwa na Bagnisem i Llodrą. Ten drugi już po pierwszym secie skreczował. Isner z Struffem zaserwował a 30 asów, robiąc przy tym zaledwie 1 DF. Popełnił ledwie 18 UE, trafiał 73% pierwszego serwisu. Kolba zaserwował z Bagnisem 16 asów popełniając przed tym jednak 7 DF. Popełnił 7 UE. Trafiał jedynie 49% pierwszego serwisu. Dzisiaj zwycięstwo Isnera wydaje się dobrą opcją do gry.

Bez analizy:
Kyrgios - Robredo 1 @2.05 Marathon⛔

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Lajovic/Sousa-Dodig/Melo
30.08.2014 17:00
Typ: Dodig/Melo
1.30 MarathonBet ✅ ✅ ✅
Sousa i Lajovic to nieźli debliści, ale na poziom 250-tek. Sousa w parze z Mergeą potrafił dojść do półfinału w Winston, jednak wiemy jak ten turniej był traktowany przez wielu zawodników. Lajovic startował ostatnio w deblu podczas turniejów na mączce w Europie, więc brakuje mu ogrania deblowego na hardzie. Ważne jest tutaj też to, że dla nich będzie to dopiero drugi wspólny mecz. Po drugiej stronie siatki zobaczymy jedną z najlepszych par na świecie. W 1.rundzie trafił im się od razu niezły test, bo grali z parą Johnson/Querrey. W kolejnej fazie turnieju mają łatwiejsze zadanie i myślę, że bez większych kłopotów powinni jemu sprostać. Do tego garść statystyk:
Lajovic rozegrał tylko 3 mecze deblowe na hardzie.
Sousa rozegrał 16 meczów deblowych na hardzie.
Dodig 89 meczów, Melo 223 mecze na hardzie.
Rojer/Tecau-Struff/Thiem
30.08.2014 18.30
Typ: Rojer/Tecau 1.33 bet365
✅ ✅ ✅
Para Rojer/Tecau to w tej chwili jedna z najlepiej dysponowanych par w stawce. Uważam, że nie popełnię błędów mówiąc, że są w ścisłym gronie walczącym o tytuł. W obliczu tego nie powinni mieć kłopotów z kombinowaną parą złożoną z singlistów, którzy w deblu nie są kompletnie ograni. Niemiec z Austriakiem zaliczyli tylko jeden mecz ze sobą, w poprzedniej rundzie US Open. Rojery grają ze sobą od początku tego sezonu, jednak rozegrali już 49 wspólnych spotkań, wygrywając aż 33 z nich. Na hardzie mają statystykę 10/8, jednak przed Wielkim Szlemem 9/2, m.in. walcząc jak równy z równym z Bryanami. Pokazuje to, że Rumun z Holendrem są w na prawdę dobrej formie i nie powinni mieć dzisiaj większych problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +25
M 29

m4kers

Użytkownik
Phillip Kohlschreiber-John Isner typ: over 3,5 seta kurs: 1.52 ✅

Zacznę od tego, że faworytem według bukmacherów jest Isner. Wygrał on swoje dwa pierwsze spotkania nie tracąc nawet seta. Kohlschreiber podobnie- w 1 spotkaniu nie stracił seta, a w drugim przy prowadzeniu 1-0 przeciwnik skreczował. H2H 4-3 na korzyść Isnera z czego 3 wygrane Amerykanina były to pierwsze trzy spotkania tych zawodników. Na 7 ich dotychczasowych spotkań tylko w 1 któryś z zawodników nie ugrał seta (na trawie w tym roku Niemiec wygrał 2-0). Kolba jest mniej zmęczony (o ile można powiedzieć, że któryś z nich w ogóle się zmęczył :grin ???? . Isner natomiast będzie ciężki do przełamania (na tym turnieju w 6 setach łącznie rywalom- Gironowi i Struffowi jeszcze się to nie udało). Ogólnie rzecz ujmując uważam, że jest to dobry typ.

Inne warte pogrania dzisiaj: Rojer/Tecau ✅, Llodra/Mahut (krecz/zwrot), Dodig/Melo ✅ i delikatniej: Granollers/Lopez ✅, Peya/Soares ✅, +3,5 seta w spotkaniu Kyrgios-Robredo ✅// Wszystko zielone, jak pięknie :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +18
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Kohlschreiber-Isner
30.08.2014 20.30
Typ: Over 3.5seta 1.48 betsson
✅ ✅ ✅
Rzucając okiem na H2H z ostatnich 2 sezonów od razu pomyślałem o tym typie. Wczoraj kurs oscylował jeszcze w granicy 1.60, dzisiaj już trochę spadł. W wielu meczach tych graczy było sporo tiebreaków i dzisiaj spodziewam się także jednego, bądź dwóch, a w nich szanse rozkładają się 50/50. Jeśli w którymś z setów jeden zawodnik przełamie serwis drugiego, to powinno to decydować o losach seta, ponieważ nie będzie tutaj wielu przełamań, co jest charakterystyczne dla meczów Johna. Łatwiej o przełamanie powinno być Kolbie, który dzięki swojemu niższemu wzrostowi lepiej wypada w dłuższych wymianach, jednak szansą Isnera są jego zabójcze returny oraz ofensywna gra, która może przynosić korzyści, tak podczas seta, jak i w tb. Ostatnie mecze Niemca i Amerykanina prezentują się następująco(biorę pod uwagę tylko mecze na twardej nawierzchni):
2014 Auckland Isner 2:1(6-7,7-6,7-6)
2013 US Open Kolba 3:1(6-4,3-6,7-5,7-6)
2012 US Open Kolba 3:2(6-4,3-6,4-6,6-3,6-4)
2012 Toronto Isner 2:1(6-7,6-4,6-4)

Otrzymane punkty reputacji: +6
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#18#
Spotkanie: John Isner vs. Philipp Kohlschreiber ⛔
Typ: John Isner
Kurs: 1.53 Dość ciekawy pojedynek, który co ciekawe mamy trzeci rok z rzędu. Isner i Kolba już po raz kolejny spotykają się w III rundzie US Open, z dwóch wcześniejszych pojedynków górą wyszedł Niemiec. To właśnie mnie najbardziej zadziwia, że Kohlschreiber wygrywa najważniejsze spotkania z Johnem, a nawet na mączce w Rzymie był z nim w stanie przegrać. Fatum, pech, klątwa? Mam nadzieję, że dzisiaj będzie zupełnie inaczej i są ku temu podstawy.
Isner od początku spisuje się bardzo pewnie, jak zwykle serwis na najwyższym poziomie, dużo asów, świetne kończące forehandy. Jak na dwa mecze Amerykanin ma stosunkowo mało niewymuszonych błędów i prezentuje się po prostu dobrze. Po kontuzji nie ma śladu, gra na pełnych obrotach i w meczu z Kolbą na pewno będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony przed własną publicznością.
Niemiec podczas Szlema pokonał Bagnisa i Llodrę, o ile w przypadku tego drugiego można powiedzieć &quot;pokonał&quot;. Francuz skreczował już po pierwszym secie i trudno wywnioskować w jakiej formie jest tak naprawdę Niemiec. Wygrana w otwierającym meczu przeciwko Bagnisowi nie wiele mi mówi, tym bardziej, że tam serwis Philippa był łagodnie mówiąc przeciętny. Podwójne błędy serwisowe, poniżej 50% celności pierwszego serwisu to tylko dowód, że ostatnie tygodnie w wykonaniu reprezentanta Niemiec nie są najlepsze i tutaj mamy najlepszy przykład. Gdyby Kohlschreiber trafił na mocniejszego rywala sądzę, że pograłby dłużej niż te trzy sety przeciwko Bagnisowi.
Oczywiście może być zupełnie inaczej i po raz kolejny doświadczony zawodnik nas zaskoczy i jakimś cudem wygra z faworyzowanym Isnerem. Dla mnie to by było mega zaskoczenie, nie sądzę, że w takiej dyspozycji Niemiec jest w stanie nawiązać walkę (pięć setów), bo urwać partię w TB, czy nawet raz przełamać &quot;Big Johna&quot; może mu się udać. Na over gemowy tutaj też można postawić, chociaż przy b. dobrym serwisie Amerykanina mecz może się zakończyć po trzech partiach. Zobaczymy czy także tym razem Isner mnie nie zawiedzie, jak na razie wyciągnął z niezłego minusa. Come on John!

// Te błędy w TB ???? Nie wierzę, że Kolba awansował wygrywając z Isnerem w trzech tie-breakach. Coś niesamowitego ????​

O 73

ohyeah

Użytkownik
moim zdecydowanym faworytem w meczu Kyrgios - Robredo, jest Kyrgios, którego uważam za ogromny talent. Nie brakuje mu pewności siebie, nie przegrywa &quot;przed startem&quot; kiedy gra przeciwko utytułowanym tenisistom, jest też silny fizycznie. Robredo to dla mnie obecnie zwyczajnie przeciętny (a często slaby...) zawodnik, który nie prezentuje sobą niczego nadzwyczajnego i oprócz doświadczenia nie ma żadnej przewagi nad Kyrgiosem. Być może wiele osób nie postawiłoby na niego z racji jego młodego wieku, ale moim zdaniem wiek nie ma znaczenia w kontekście faktu, że to (dopiero) 3.runda turnieju, więc różnica między zmęczeniem 19latka a ogranego przeciwnika jest - jeśli w ogóle - minimalna. zresztą, rocznik Robreda ciężko uznać za przewagę nad Kyrgiosem.
jak wygra i trafi na Wawrinkę, to również wg mnie nie jest bez szans ;)

niewidzialny 238

niewidzialny

Użytkownik
Spotkanie : John Isner - Philip Kohlschreiber
Typ : Kohlschreiber ✅✅✅
Kurs: 2,28
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Widze , ze wszyscy grają w strone Isnera , ja mam troche innę zdanie na ten temat. Jak dla mnie szanse procentowe to 60-40 dla Kolby , dwie pierwsze rundy przeszedł spokojnie , wygrywając w pierwszej 3:0 , natomiast w drugiej dostał krecza od Llodry . Isner natomiast pokonał Girona oraz Struffa , z Niemcem miał problemy w dwóch pierwszy setach , w 1 Niemiec miał nawet BP których nie wykorzystał , co zemściło sie w tei-breku w których jak wiadomo zawodnik o takim serwisie jak Isner rzadko przegrywa , 2 set zakonczony jednym przełamaniem , natomiast w 3 zalamany Struff oddał seta do 2 . Jak wszystkim wiadomo Isner ratuje sie serwisem , jeśli tego nie będzie to szans na zwycięstwo raczej mu nie daje. Kolba przed Nowojorskim turniejem grał słabo , w Torotno juz w 1 rundzie pożegnał sie z turniejem przegrywając z Robredo , natomiast w Cincinnati doszedł do 2 rudny , w 1 pokonując Francuza Chardego , a 2 ulegając Ferrerowi , któremu urwał jednak seta . Isner przed US OPEN grał w kratkę , w Toronto odpadł juz w pierwszej rundzie , po porażce w 3 setach z Dodigem ,w Cincinnati pożegnał sie z turniejem w 3 rundzie , wygyrwajac z Matoseviciem oraz Kukushkinem i ulegając dopiero z Murrayem . W ostatnim turnieju przed wielkim szlemem czyli w Winstom-Salem równiez dotarł do 3 rundy . Myśle , ze po takim kursie warto zagrać cos w stronę Kolby , mecz będzie długi i zacięty , który zakończy sie przynajmniej w czterech setach i tei-brekach . Proponuję do tego spotkania również jakis over gemowy ????
Pomogłem , kliknij dzięki ????

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Novak Djokovic wygra swoją kwartę @ 1,50 Bet365

Mimo tego, że jest to typ długoterminowy i Nole nie jest w swojej najlepszej formie, to i tak myślę, że warto grubiej to zaatakować. Zaraz wyjaśnię dlaczego.
Serb na swojej drodze do półfinału ma między innym Murraya, Tsongą i myślę, że można do tych dwóch dołączyć Isnera. Szkot tak jak Nole także nie powala formą. W 1R męczył się z Haase, a także ze swoimi problemami mięśniowymi. W pewnym momencie Andy miał spore problemy z wyrzutem piłeczki do serwisu. Wyglądało to dość śmiesznie, jednak zdołał pokonać Holendra. W h2h 13-8 prowadzi Serb i szczerze wątpię, że Murray mu zagrozi i go pokona. Następny w kolejce jest Tsonga, który w ostatnim czasie wygrał dość gładko z Novakiem w Mastersie w Toronto. Teraz jednak Djoko wygląda zdecydowanie lepiej, natomiast Francuz jakby troszkę przygasł. Nie chce mi się wierzyć, że Jo byłby w stanie pokonać po raz drugi Serba w tak krótkim okresie czasowym. W h2h 14-6 prowadzi Nole. Ostatnim, który może w jakiś sposób napsuć krwi Serbowi może być Isner. Amerykanin dysponuje świetnym serwisem, jednak gracz taki jak Novak powinien sobie poradzić na returnie i z Johnem. Żeby w ogóle się spotkali, Isner musi dzisiaj pokonać Niemca Philippa Kohlschreibera, a mecz zapowiada się dość wyrównany i łatwo może nie być.
Naprawdę nie wydaje mi się, żeby Serb mógłby nie dojść do półfinału przy takiej konkurencji i bez jego największego rywala, czyli Nadala. Ostanie 4 lata dla Djokovicia to 3 finały i jeden triumf końcowy, co pokazuje jak bardzo Nole lubi ten turniej Wielkoszlemowy. Półfinał dla Serba to raczej obowiązek.

Otrzymane punkty reputacji: +6
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dziś teoretycznie sami mocni faworyci powinni wygrać, ale wątpliwości budzi Raonic, Tsonga, Murray, nieobliczalny Wawrinka i oczywiście Djokovic. Jak na razie w męskiej drabince nie odpadł żaden z faworytów. Według ekspertów właśnie przełom 1 tygodnia na 2 tydzień szlema czyli 3-4 runda turnieju są teoretycznie najgorsze dla zawodników.
???? Kyrgios N. - Robredo T.
Kyrgios N. ::: 2,16 ::: Pinnacle ::: 3/10

Tommy Robredo to mistrz 5 setówek i wcale nie wykluczone jest, że i w tym meczu padnie taki wynik. Hiszpan już rok temu pokazał się ze świetnej strony podczas US Open gdzie pokonał Federera który jak dobrze pamiętamy, rozegrał jeden z najgorszych sezonów w karierze.
To jednak co by nie mówić, gram tutaj na Kyrgiosa który zrobił nie lada furorę od Wimbledonu. Skoro pokonał już raz Nadala to i z Hiszpanem Robredo ma dość dobre szanse na zwycięstwo. Pewne zwycięstwo z Seppim i Youzhnym na pewno budzi podziw. Chłopak ma dobre nerwy do tenisa, świetny serwis. Pomimo, że wygląda na dość garbatego zawodnika to jednak posiada spore umiejętności, ma mocny forehand, gra bardzo ambitnie.
Wynik: 6:3 3:6 (4)6:7 3:6 ⛔

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dziś teoretycznie sami mocni faworyci powinni wygrać, ale wątpliwości budzi Raonic, Tsonga, Murray, nieobliczalny Wawrinka i oczywiście Djokovic.
Lekki cyrk to zdanie...Nie lepiej napisac w takim razie, że wszyscy faworyci budza wątpliwości a 1wszy człon zdania wymazać ?
Kyrgios N. - Robredo T. Kyrgios N. ::: 2,16 ::: Pinnacle ::: 3/10
Typu nie neguję, chociaż doświadczenie Robredo może wziąć górę no i Kyrgios już w spotkaniu z Seppim dość mocno gestykulował na bóle w nodze...Może to bez znaczenia, ale jednak...

Otrzymane punkty reputacji: +3
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Philipp Kohlschreiber - John Isner

wiele osób tutaj wzięło się za analizę tego spotkania, ale postanowiłem także dorzucić swoje 3 grosze. kolejny rok mamy spotkanie tych dwóch graczy, oglądałem ich mecze w 2012 i w 2013 roku i mecze te były kapitalne. bardzo zacięte, dużo walki, dużo gemów, dużo emocji - no było wszystko. Tak samo będzie i tym razem. Będzie to długie spotkanie, na pewno 4 setowe, być może nawet 5 setów nas czeka. Czuję tiebreaki ponieważ Isner w tym turnieju jeszcze bardziej niż zwykle nastawia się głównie na utrzymanie swojego serwisu, a to dlatego, że ma chyba jakąś lekką kontuzję i nie chce nadwyrężać nogi. Dlatego wątpię żeby bardzo się wysilał i walczył o każdą piłkę przy serwisie Kolby. Wątpię także że nie będzie potrafił doserwować do przynajmniej dwóch tiebreaków. Kolba grasz strasznie chimeryczny, ale na te spotkania z Isnerem zawsze jest mega spinka i nie ma żadnego odwalania, będzie dużo biegał i będzie próbował rozrzucać Isnera po korcie. Historia meczów tych graczy, miejsce tego meczu oraz aktualna dyspozycja graczy skłoniła mnie do takich przemyśleń:
-over 1.5 tb w meczu @1.54 Unibet ✅✅
-over 36.5 gema @1.33 Unibet ✅✅
-over 3.5 seta @1.48 betsson ✅✅
-Kolba +1.5 seta @1.64 betsson ✅✅
-over 174.5 minuty @1.87 Unibet ✅✅

dorzucam jeszcze typ na Kolbę, z tego co widziałem to strasznie wieje w NY, a to jak dla mnie lepsze warunki dla sprytniejszego, sprawniejszego Kolby
-Kolba win @2.46 Marathon
✅✅

co do meczu Robredo z Kyrgiosem to ja zalecam poczekać, aż Hiszpan będzie np przegrywał 0-1, albo 0-2 i po fajnym kursie grać na wygraną Robredo. kto jak nie Hiszpan potrafi wrócić z 0-2? Kyrgios tak jak chłopaki piszą, im dalej w mecz z Seppim tym grał dużo gorzej i coś go bolało, a Robredo będzie jeszcze bardziej pracował w defensywie niż Włoch i jeszcze bardziej będzie męczył młodego Kangura. jak dla mnie Kyrgios jest jeszcze zbyt mało regularny i jak nie wygra tego meczu 3-0, to raczej go nie wygra. takie moje zdanie, a jak będzie się okaże.
/kto sprytny ten połapał Robredo nawet po 5.0, idealnie sprawdziło się wszystko - vamos Robredo! ✅

Otrzymane punkty reputacji: +76
atena 160

atena

Użytkownik
Feliciano Lopez - Dominic Thiem, 2 Pinnacle 2,36✅✅✅
Mecz z cyklu 50/50 a nawet z lekkim wskazaniem na Thiema. Lopez mańkut z jednoręcznym backhandem preferujący grę przy siatce. Głównymi atutami Hiszpana jest dobry serwis i gra przy siatce, w tym spotkaniu będzie procentować również doświadczenie 32-latka z Toledo. Oponentem Feliciano jest utalentowany gracz młodej generacji Dominic Thiem. Austriak preferuje grę z głębi, posiada bardzo dobry jednoręczny backhand z, którego potrafi świetnie przyspieszyć akcje. W moim odczuciu Thiem jest faworytem tego spotkania ze względu na przeciętną formę Lopeza, który był już blisko odpadnięcia z turniej w 1 rundzie turniej z Dodigiem. Thiem również odpadłby wczoraj gdyby nie kontuzja Gulbisa ale zaprezentował się przyzwoicie w dwóch pierwszych przegranych przez niego setach. Dominic nie należy do najmocniejszych mentalnie graczy, widać to szczególnie w sytuacji gdy ma zamknąć mecz. Lopez też nie jest w tym aspekcie najmocniejszy. Myślę, że warto zagrać na Thiema po takich kursach, ponieważ Lopez nie jest w najwyższej dyspozycji i Dominic ma duże szanse na sukces jeżeli udźwignie mentalnie range spotkania.
Spodziewałem się trudniejszego meczu a tu gładko w 3;)

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00

Kavcic walkower, zwrot

VS.

Zazwyczaj unikam typowania wyników 3:0 ponieważ często nawet najlepsi zawodnicy tracą sety ale spróbuję tym razem. Stan w tym roku wszedł na wyższy poziom swojego tenisa, wygrał Australian Open co jest jego największym osiągnięciem jak na razie, ale dodatkowo wygrał Chennai czy Monte Carlo. Dodatkowo można jeszcze z lepszych wyników dopisać ćwierćfinał Wimbledonu gdzie przegrał z Federerem. Wawrinka miał wiele dobrych meczów ale też i kilka złych i to w ostatnim czasie ponieważ przegrywał z Benkiem czy Andersonem. Był również czarnym koniem French OPEN lecz odpadł w I rundzie. Tutaj w US OPEN pokonał najpierw utalentowanego, młodego Czecha 6:2, 7:6, 7:6,a w II rundzie Bellucciego 6:3, 6:4, 3:6, 7:6. Szwajcar ma to do siebie,że od czasu do czasu traci koncentracje i potrafi stracić seta z Bóg wie kim. Zmierzy się on z Kavcicem który również sezon ma udany, lecz na poziomie challengerów. Od 10 czerwca do 13 lipca wygrał on właśnie 3 turnieje tej rangi na hardzie i zanotował się dodatkowo w jeszcze jednym finale, owszem jest to przyzwoite osiągnięcie lecz pod kątem ATP oraz wielkiego szlema niezbyt imponujące. Blaz pokonał tutaj dwa razy po 3:0 zawodników, najpierw Younga a następnie Chardego. Ale w tych dwóch meczach były dwa cyrki ponieważ najpierw Young wygranego seta przegrał z 4:0 na 7:5,a Chardy jak to często Chardy oddaje wygrane sety,mecze...wystarczy spojrzeć na przebieg meczu punkt po punkcie. Czy takie akcje z WTA będą się działy w tym meczu? Raczej wątpię lecz pamiętajmy,że jest to sport i zawsze wszystko może się zdarzyć. Wspomniałem, że Kavcic przed US OPEN wygrał kilka challengerów także można stwierdzić, że formę on posiada jakąś. Ale zawsze mam w głowie ten poważny argument,że challengerowski świat a ATP to dwie inne bajki. W jego przypadku również się to potwierdziło ponieważ po tej dobrej passie meczów spróbował swoich sił w Washingtonie oraz w Winston Salem i odpadał tam dwa razy w drugich rundach....najpierw z Backerem 6:3, 7:6 i z Mahutem 6:3, 6:2. W tym meczu liczę na to,że 4 rakieta świata nie starci koncentracji na tyle aby stracić nawet jednego seta. Wiadomo,że Wawrinka potrafi wygrać w chwili obecnej z każdym nawet po 3:0. Mam nadzieję,że Stan wciągnie nosem Blaza ponieważ bije go umiejętnościami na łopatki. Grali raz w poprzedni roku na clayu,a tam Kavcic czuje się o 200% lepiej niż na hardzie, zdołało mu się urwać seta lecz mecz zakończył się wynikiem 4:6, 6:2, 6:1. Stawiam tutaj na 3:0 dla faworyta po atrakcyjnym kursie.

2. Ramos-Vinolas Albert-Groth Samuel 2 handicap +1.5 gemów, Pinnacle Sports 1.97. Wynik? 3:6, 6:7, 3:6 ✅
4. Kyrgios Nick-Seppi Andreas 1 handicap -2.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 6:4, 7:6, 6:4 ✅
5. Tomic Bernard-Ferrer David over 3.5 setów, Bet365 1.80. Wynik? Tomic walkower, zwrot
6. Groth Samuel-Federer Roger Over 12.5 gemów w I secie, Bet365 5.00. Wynik?4:6, 4:6, 4:6 ⛔
7. Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00. Wynik? Kavcic walkower, zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00
VS.

Zazwyczaj unikam typowania wyników 3:0 ponieważ często nawet najlepsi zawodnicy tracą sety ale spróbuję tym razem. Stan w tym roku wszedł na wyższy poziom swojego tenisa, wygrał Australian Open co jest jego największym osiągnięciem jak na razie, ale dodatkowo wygrał Chennai czy Monte Carlo. Dodatkowo można jeszcze z lepszych wyników dopisać ćwierćfinał Wimbledonu gdzie przegrał z Federerem. Wawrinka miał wiele dobrych meczów ale też i kilka złych i to w ostatnim czasie ponieważ przegrywał z Benkiem czy Andersonem. Był również czarnym koniem French OPEN lecz odpadł w I rundzie. Tutaj w US OPEN pokonał najpierw utalentowanego, młodego Czecha 6:2, 7:6, 7:6,a w II rundzie Bellucciego 6:3, 6:4, 3:6, 7:6. Szwajcar ma to do siebie,że od czasu do czasu traci koncentracje i potrafi stracić seta z Bóg wie kim. Zmierzy się on z Kavcicem który również sezon ma udany, lecz na poziomie challengerów. Od 10 czerwca do 13 lipca wygrał on właśnie 3 turnieje tej rangi na hardzie i zanotował się dodatkowo w jeszcze jednym finale, owszem jest to przyzwoite osiągnięcie lecz pod kątem ATP oraz wielkiego szlema niezbyt imponujące. Blaz pokonał tutaj dwa razy po 3:0 zawodników, najpierw Younga a następnie Chardego. Ale w tych dwóch meczach były dwa cyrki ponieważ najpierw Young wygranego seta przegrał z 4:0 na 7:5,a Chardy jak to często Chardy oddaje wygrane sety,mecze...wystarczy spojrzeć na przebieg meczu punkt po punkcie. Czy takie akcje z WTA będą się działy w tym meczu? Raczej wątpię lecz pamiętajmy,że jest to sport i zawsze wszystko może się zdarzyć. Wspomniałem, że Kavcic przed US OPEN wygrał kilka challengerów także można stwierdzić, że formę on posiada jakąś. Ale zawsze mam w głowie ten poważny argument,że challengerowski świat a ATP to dwie inne bajki. W jego przypadku również się to potwierdziło ponieważ po tej dobrej passie meczów spróbował swoich sił w Washingtonie oraz w Winston Salem i odpadał tam dwa razy w drugich rundach....najpierw z Backerem 6:3, 7:6 i z Mahutem 6:3, 6:2. W tym meczu liczę na to,że 4 rakieta świata nie starci koncentracji na tyle aby stracić nawet jednego seta. Wiadomo,że Wawrinka potrafi wygrać w chwili obecnej z każdym nawet po 3:0. Mam nadzieję,że Stan wciągnie nosem Blaza ponieważ bije go umiejętnościami na łopatki. Grali raz w poprzedni roku na clayu,a tam Kavcic czuje się o 200% lepiej niż na hardzie, zdołało mu się urwać seta lecz mecz zakończył się wynikiem 4:6, 6:2, 6:1. Stawiam tutaj na 3:0 dla faworyta po atrakcyjnym kursie.
7. Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00. Wynik?
Trochę nieścisłości w analizie, ale ok przedstawie swoją wersję zdarzeń. Zgadzam sie Wawrinka miał udany początek sezonu ale potem? przegrywał z takimi tuzami jak dziadek Benetu i takim drewienkiem jak Anderson, nie zgodzę sie że Wawrinka moze wygrać z każdym 3:0 kolejna bzdura w obecnej formie, jego forma w tym turnieju nie powala mnóstwo błędów serwis nie siedzi, Kavcic to maszyna regularności dobiegnie do wszystkiego świetny defens, oglądałem jego obydwa spotkania i zaskoczył mnie in +, Young grał bardzo dobry mecz tak samo Chardy po prostu Blaz okazał się lepszy i nie był to poziom WTa, jak nie oglądałeś spotkań to nie wprowadzaj fermentu w swoich analizach, co z tego że przegrał z Mahutem jak trzeba spinać się na szlemy, daje sobie ręke uciąc że jakbys widział jak gra Kavcic to nie zagrałbyś na wawrinke 3:0 ? No pewnie może wygra 10:0? Moim zdaniem Blaz tutaj spokojnie ugra seta a przewiduje nawet 5 setowy pojedynek lub niespodziankę? Dlaczego nie? Wawrinka ma pstro w głowie tak samo jak Klaunini Dolgo Szopa i Monfils i granie na tych zawodników 3:0 to strata kasy ???? Jak Kavcic będzie grał tak jak w dwóch poprzednich spotkaniach to nie daje szans na taki wynik. BTW: Kavcic swój najlepszy tenis gra na hardzie a nie na żadnym Clayu dla Twojej wiadomości ???? )
Podsumowując : +1,5 seta Kavcic 1,75 Stawka 8/10
over 34,5 gema 1,80 Stawka 8/10
+ 7,5 Kavcic 1,50 Stawka 10/10
Kavcic win 5,50 2/10

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Cilic-Anderson
31.08.2014 18:00
Typy: Cilic 1.54 Pinnacle
✅ ✅ ✅ /Cilic-1.5seta 1.89 Unibet ✅ ✅ ✅
Podaję już teraz, bo kursy pewnie będą leciały. Cilic jest bardziej uniwersalnym zawodnikiem, niż Anderson. Ktoś wspominał, że Kevin jest drewniany i porównując go nawet do Marina to prawda. Gracz z RPA należy do tzw. serwismanów, a mimo to potrafił stracić aż 2 razy swój serwis w poprzedniej rundzie z JJ. Cilic za to nie miał większych problemów z Marchenko, wychodząc łatwo nawet z 15-40 przy własnym serwisie. Można tutaj także zajrzeć do H2H. Ostatni mecz między panami miał miejsce na turnieju w Delray Beach. Cilic wygrał 2:1(7-6,6-7,6-4). Do tego trzeba wspomnieć o pierwszej rundzie, gdzie Kevin był bardzo blisko odpadnięcia. W 5. secie w ostatniej chwili odrobił przełamanie i wygrał z Cuevasem po tb. Oba mecze, ten z Urugwajczykiem i ten z Jerzykiem pokazują, że Anderson często łapie przestoje i tak solidny zawodnik, jak Marin nie powinien mieć kłopotów z ograniem go minimum dwoma setami.
Nestor/Zimonjic-Ram/Lipsky
31.08.2014 17:00
Typ: Nestor/Zimonjic 1.33 expekt
⛔ ⛔ ⛔
O obu parach już pisałem. Nestory to jedni z faworytów do końcowego triumfu. Lipsky bez formy, a Ram jest przeciętnym deblistą bez głowy. Ogranie jak najbardziej za Nestorami, równo 300 spotkań rozegranych razem, w tym 123 na hardzie. W tym sezonie 19/7 na tej nawierzchni. Ram ze Scottem zagrali ze sobą w tym sezonie jedynie 3 razy.
Jestem zwolennikiem nieobrażania zawodników po meczu. Ale to co zrobili dzisiaj Nestory to istny majstersztyk. W ogóle się nie starali, chcieli odbierać serwis na prostych nogach, po czym wywalali return w trybuny. Porażka z drewniakami to ich kompromitacja, wielka kompromitacja.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Feliciano Lopez - Dominic Thiem, 2 Pinnacle 2,36

Mecz z cyklu 50/50 a nawet z lekkim wskazaniem na Thiema. Lopez mańkut z jednoręcznym backhandem preferujący grę przy siatce. Głównymi atutami Hiszpana jest dobry serwis i gra przy siatce, w tym spotkaniu będzie procentować również doświadczenie 32-latka z Toledo. Oponentem Feliciano jest utalentowany gracz młodej generacji Dominic Thiem. Austriak preferuje grę z głębi, posiada bardzo dobry jednoręczny backhand z, którego potrafi świetnie przyspieszyć akcje. W moim odczuciu Thiem jest faworytem tego spotkania ze względu na przeciętną formę Lopeza, który był już blisko odpadnięcia z turniej w 1 rundzie turniej z Dodigiem. Thiem również odpadłby wczoraj gdyby nie kontuzja Gulbisa ale zaprezentował się przyzwoicie w dwóch pierwszych przegranych przez niego setach. Dominic nie należy do najmocniejszych mentalnie graczy, widać to szczególnie w sytuacji gdy ma zamknąć mecz. Lopez też nie jest w tym aspekcie najmocniejszy. Myślę, że warto zagrać na Thiema po takich kursach, ponieważ Lopez nie jest w najwyższej dyspozycji i Dominic ma duże szanse na sukces jeżeli udźwignie mentalnie range spotkania.
Nie podoba mi się ta analiza...
Piszesz, że Lopez odpadłby w pierwszej rundzie, ale na jakiej podstawie? Kondycyjnie bardzo dobrze, wyciągał mecz dwukrotnie i jakoś Dodig nie grał znacznie lepiej...
Zachwycacie się tym Thiemem, a oprócz turnieju u siebie w Kitzbuhel coś pograł..?
Na hardzie porażka z Simonem i Gineprim, więc nic tu specjalnego nie ma.
Z Laćko musiał wygrać, a z Gulbisem powinien się pożegnać, gdyby tamten nie odpuścił meczu.

Lopez strata seta z Ito, ale cały mecz pod kontrolą, doświadczeniem też przeważa Austriaka i ja nie liczę na niespodziankę.

Lopez @ 1,63
ComeOn

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom