Możesz nawet i 50K wypłacać i teoretycznie nic Ci nie grozi. Co ty myślisz że skarbówka ma dostęp do twojego konta i obserwuje skąd przychodzi kasa ? Oni nawet nie znają twojego numeru konta. A takie rzeczy jak już wychodzą na jaw to przy okazji innych spraw albo ludzi typu... "uprzejmie donoszę". Sama w sobie wypłata nawet bardzo dużej kwoty jest praktycznie nie wykrywalna.Ja mam takie pytanie do Was,bo rozumiem,ze jesli bede wyplacac do 2200zl to raczej nic mi nie grozi. Czyli jak chce np. Wyplacic 10tys to mam to sobie wyplacic w 5 ratach po 2000zl? Czy moge to robic 5dni pod rzad czy mam dluzej odczekac z tymi wyplatami?
Zależy w jakim banku masz konto na które mają spłynąć pieniążki.A co w przypadku, gdy skrill zablokował mi możliwość wypłaty kartą i całe konto i podjął decyzję o zamknięciu mojego konta. Pieniądze mogę wypłacić tylko na konto bankowe. Dodam, że jest to konto kolegi, a kwota 13 tys. zł. Czy w przypadku wypłaty na konto bankowe takiej kwoty jest to w miarę bezpieczne, jeśli chodzi o UC i US ?? Co zrobić w takim przypadku ??
Co ciekawe coraz więcej banków stosuje te praktyki. Informacyjne.....Zgodnie z obowiązującym prawem (ustawa o grach z 2009r) nie masz prawa grania u bukmacherów zagranicznych; przelew to nie dowód grania, ale banki są zobowiązane do 'ujarzmiania' graczy a twój bank był i tak chyba spoko (bo w przypadku innego usera bank miał zgłosić sprawę wyżej i gracz miał mieć postępowanie), skoro tylko uprzejmie cię powiadamia, abyś nie kontynuował gry u nielegalnych.
A co sie dziwic bonusy coraz nizsze weryfikacje coraz ciezsze wiec trudno jest cos zarobic...Ja pamietam rok 2007 czy 2008 tam dopiero byly bonusy jak bet365 wchodzil na rynek dawal 500zl......A teraz???To było w sumie do przewidzenia, każda transakcja ma swój kod, każdy podmiot jest gdzieś zdefiniowany i po prostu teraz są techniczne mozliwości do odgórnej blokady graczy. Do buków wpłaca sie zazwyczaj przez przelewy24 , wiec teoretycznie te transkacje są bezpieczne dla gracza, gorzej pewnie z wypłatami, które idą bezpośrednio z kont firm hazardowych. Ogólnie przyszłość e-hazardu w Polsce widze w ciemnych barwach, zaciska sie pętle z roku na rok.
Pekao S.AA co to za bank?