H
733
hajs_enberg
Użytkownik
za to, ze nie podales tych obiecanych typow w hokeja o 3 w nocy, Verno zawsze potrafi poprawic humor hahaCzemu mój nick znawcy jest czarny? nole
za to, ze nie podales tych obiecanych typow w hokeja o 3 w nocy, Verno zawsze potrafi poprawic humor hahaCzemu mój nick znawcy jest czarny? nole
jeszcze nie wszystko dopracowane po migracjiCzemu mój nick znawcy jest czarny? nole
Wisła Płock nie może wiecznie przegrywać... ????Wracają ligi po przerwie reprezentacyjnej. Czy tylko ja czuję masówkę w stronę Zagłębia Lubin ? ????
wtopisz, wygrywa Venus.dwa slowa na temat polfinalow juz tak serio,
Coco gra ostatnio swoj zyciowy tenis, ale czy wystarczy to na zajebiscie dysponowana ostatnimi czasy Madison? Madison talent ma wiekszy i forme tez zlapala, ojebala ja dwa razy w glowce to pewnie ma, Keys to bierze.
Stephens imponuje nie tylko forma ale i chlodna glowa, patrzac ostatnio po grze beda ze 3 sety, mecz meczowi nie rowny, ograla Kvitova i takie tam, nie chce mi sie pisac gram Stephens.
gdzie ja to zboze pochowam jak silosy pelnehaha, ale potopicie na Stephens ; ]
Wjeżdżam za całe zboże tego świata w Venus Williams @1,63. Kto chce zarobić niech robi to samo.
Też to brałem pod uwagę, ale trochę dla mnie za niski kurs, jak na singla, więc wziąłem +2,5g po @ 1.9@1.55 na seta Stephens wygląda chyba ok co panowie?
Jako singiel "normalny" to bym tego nie grał ale robię serie "all in" więc taki kurs dla mnie przyjemny ????Każdy widzę idzie w swoj
Też to brałem pod uwagę, ale trochę dla mnie za niski kurs, jak na singla, więc wziąłem +2,5g po @ 1.9