H
733
hajs_enberg
Użytkownik
za to, ze nie podales tych obiecanych typow w hokeja o 3 w nocy, Verno zawsze potrafi poprawic humor hahaCzemu mój nick znawcy jest czarny ? nole
za to, ze nie podales tych obiecanych typow w hokeja o 3 w nocy, Verno zawsze potrafi poprawic humor hahaCzemu mój nick znawcy jest czarny ? nole
jeszcze nie wszystko dopracowane po migracjiCzemu mój nick znawcy jest czarny ? nole
Wisła Płock nie może wiecznie przegrywać... ????Wracają ligi po przerwie reprezentacyjnej. Czy tylko ja czuję masówkę w stronę Zagłębia Lubin ? ????
wtopisz, wygrywa Venus.dwa slowa na temat polfinalow juz tak serio,
Coco gra ostatnio swoj zyciowy tenis, ale czy wystarczy to na zajebiscie dysponowana ostatnimi czasy Madison? Madison talent ma wiekszy i forme tez zlapala, ojebala ja dwa razy w glowce to pewnie ma, Keys to bierze.
Stephens imponuje nie tylko forma ale i chlodna glowa, patrzac ostatnio po grze beda ze 3 sety, mecz meczowi nie rowny, ograla Kvitova i takie tam, nie chce mi sie pisac gram Stephens.
gdzie ja to zboze pochowam jak silosy pelnehaha, ale potopicie na Stephens ; ]
Wjeżdżam za całe zboże tego świata w Venus Williams @1,63. Kto chce zarobić niech robi to samo.
Też to brałem pod uwagę, ale trochę dla mnie za niski kurs, jak na singla, więc wziąłem +2,5g po @ 1.9@1.55 na seta Stephens wygląda chyba ok co panowie?
Jako singiel "normalny" to bym tego nie grał ale robię serie "all in" więc taki kurs dla mnie przyjemny ????Każdy widzę idzie w swoj
Też to brałem pod uwagę, ale trochę dla mnie za niski kurs, jak na singla, więc wziąłem +2,5g po @ 1.9