>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Panowie Stephens ma szanse ? bo chce obstawić 1-2 po kursie 5.30 ale chciałbym mieć chociaż małe poparcie ? Czy jednak Williams ? +2,5 to dla mnie pewniak podobnie jak w meczu Keys z Vandeweghe
Przeczytaj kilka postów wstecz + dział WTA w tenisie. Przecież nie będziemy wałkować cały czas tego samego tematu.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Na jutro to chyba znowu przeciwko mirzom zagram bo dzisiaj gdyby babos grala troche lepiej to by to wziely z kolezanka, bo mirza z peng nic specjalnego. Chan Y-J. / Hingis M. po 1.5 można według mnie dać

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Na jutro to chyba znowu przeciwko mirzom zagram bo dzisiaj gdyby babos grala troche lepiej to by to wziely z kolezanka, bo mirza z peng nic specjalnego. Chan Y-J. / Hingis M. po 1.5 można według mnie dać
&quot;gdyby babos grala troche lepiej&quot; Szczerze mówiąc to ona już chyba nie chciała grać przynajmniej tak wyglądało.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Nie wiem kto wygra US Open WTA, ale z półfinałowych Amerykanek zdecydowanie najbardziej urodziwa jest Sloane ???? Druga jest Cocosia :p

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Mirza też fajnie dziś wyglądała ????
MIrza fajna indianka ???? Indianka ????
hehe no celowo przeciez.... macie zero polotu i fantazji ???? , w sumie moze masz racje bo zastanawialem sie czy aby nie indonezyjka, Bardzo podobna jest z wygladu do corki wodza Siuxow moze stad mi sie tak napisalo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom