644 lobot Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4481 Nie, już ma nową. Też dobra, mają zdjęcie na insta Socka https://www.instagram.com/jack.sock/ Kliknij aby rozwinąć... Oj sztosik ????
Nie, już ma nową. Też dobra, mają zdjęcie na insta Socka https://www.instagram.com/jack.sock/ Kliknij aby rozwinąć... Oj sztosik ????
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4482 MIrza fajna indianka ???? Kliknij aby rozwinąć... WTF ???? chyba Hinduska ????
4K atp_open Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4484 Nie wazne kto wygra czy Nadal czy Potro....final bierze Anderson wypyka ich serwisem.
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4485 Nie wazne kto wygra czy Nadal czy Potro....final bierze Anderson Kliknij aby rozwinąć... Byłoby śmiesznie ???? I taki Berdych co całe życie poza wielką czwórką bez szlema a tu taki Kevin by miał z nikąd szlema ????
Nie wazne kto wygra czy Nadal czy Potro....final bierze Anderson Kliknij aby rozwinąć... Byłoby śmiesznie ???? I taki Berdych co całe życie poza wielką czwórką bez szlema a tu taki Kevin by miał z nikąd szlema ????
4K atp_open Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4488 Kevin pyknie Carreno? Kliknij aby rozwinąć... na moje tak, ale nie warte po 1.4
2,4K applause Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4489 To kiedy Venus w ciąży? Czy będzie wychowywać siostrzenicę a Serena będzie grała ?
H 733 hajs_enberg Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4490 swiat sie konczy Kevin walczy o final, lepiej chyba pograc na maszynkach jak obstawiac ten tenis jak tam moja Sloane sie prezentuje bo nie ogladam? hehe
swiat sie konczy Kevin walczy o final, lepiej chyba pograc na maszynkach jak obstawiac ten tenis jak tam moja Sloane sie prezentuje bo nie ogladam? hehe
33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4493 Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę
Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę
757,5K verno Znawca - Hokej Wrzesień 8, 2017 #4494 venus 1 set 3.80 za 50zl Kliknij aby rozwinąć... 6:2 dla Stephens
H 733 hajs_enberg Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4495 Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę Kliknij aby rozwinąć... ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu.
Komentator na Eurosporcie mówi dokładnie to, o czym pisałem - zmiana rytmu i Venus nie potrafi się odnaleźć. Byle Sloane dała radę utrzymać taką grę Kliknij aby rozwinąć... ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu.
33,1K pezio Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4497 ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu. Kliknij aby rozwinąć... No to dopiero początek, Venus cały mecz tak psuć pewnie nie będzie ale na razie Stephens fajnie ????
ja tylko wrzucilem 2 typy pisac mnie sie nie chcialo analiz wiec byle do przodu. Kliknij aby rozwinąć... No to dopiero początek, Venus cały mecz tak psuć pewnie nie będzie ale na razie Stephens fajnie ????
757,5K verno Znawca - Hokej Wrzesień 8, 2017 #4498 @1.55 na seta Stephens wygląda chyba ok co panowie? Kliknij aby rozwinąć... kurs nie najwyższy ale izi jak.. ????
@1.55 na seta Stephens wygląda chyba ok co panowie? Kliknij aby rozwinąć... kurs nie najwyższy ale izi jak.. ????
3,7K rafcio_100 Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4499 haha, ale potopicie na Stephens ; ] Wjeżdżam za całe zboże tego świata w Venus Williams @1,63. Kto chce zarobić niech robi to samo. Kliknij aby rozwinąć... Całe szczęście ze to nie ty rozporzadzasz takimi zasobami, bo cały świat by teraz drzal czy będzie z czego chleb jutro zrobić.
haha, ale potopicie na Stephens ; ] Wjeżdżam za całe zboże tego świata w Venus Williams @1,63. Kto chce zarobić niech robi to samo. Kliknij aby rozwinąć... Całe szczęście ze to nie ty rozporzadzasz takimi zasobami, bo cały świat by teraz drzal czy będzie z czego chleb jutro zrobić.