M 3 munhi Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4401 Imo troche force na sile zagrany mogli przeczekac na lepsze rajfle ????
10,8K pasek Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4404 Jest typ dla mnie ???? SK - Gambit over 26,5 rund @1.95 16:11 załatwia sprawę ???? SK jak widać tanio meczu nie oddaje Kliknij aby rozwinąć... No i nie oddali tanio ???? Gambit przeceniłem jak widać ????
Jest typ dla mnie ???? SK - Gambit over 26,5 rund @1.95 16:11 załatwia sprawę ???? SK jak widać tanio meczu nie oddaje Kliknij aby rozwinąć... No i nie oddali tanio ???? Gambit przeceniłem jak widać ????
M 0 marciniaks Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4405 Ostatnie 3 rundy to patologia. Zagrali jak na matchmakingu jakimś pierwszym lepszym.
247 mamed1916 Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4406 Gambit @2.30 Unibet biorę! Kliknij aby rozwinąć... Tak jak mówisz verno , jak ktoś przegrywa frajersko dwa clutche 2v1 z bombą na ziemi to nie ma prawa wygrać meczu, tymbardziej z SK.
Gambit @2.30 Unibet biorę! Kliknij aby rozwinąć... Tak jak mówisz verno , jak ktoś przegrywa frajersko dwa clutche 2v1 z bombą na ziemi to nie ma prawa wygrać meczu, tymbardziej z SK.
966,2K verno Znawca - Hokej Wrzesień 8, 2017 #4408 Tak jak mówisz verno , jak ktoś przegrywa frajersko dwa clutche 2v1 z bombą na ziemi to nie ma prawa wygrać meczu, tymbardziej z SK. Kliknij aby rozwinąć... na tej mapie to chyba 3 lub 4 clutche były ????
Tak jak mówisz verno , jak ktoś przegrywa frajersko dwa clutche 2v1 z bombą na ziemi to nie ma prawa wygrać meczu, tymbardziej z SK. Kliknij aby rozwinąć... na tej mapie to chyba 3 lub 4 clutche były ????
10,8K pasek Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4409 ale jaja, SK halfbuy na pokrycie overa, a ja już policzyłem minus ????
10,8K pasek Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4411 No i nie oddali tanio ???? Gambit przeceniłem jak widać ???? Kliknij aby rozwinąć... POKRYTEEEEEEEEEEEEEE ????
No i nie oddali tanio ???? Gambit przeceniłem jak widać ???? Kliknij aby rozwinąć... POKRYTEEEEEEEEEEEEEE ????
M 3 munhi Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4413 ale jaja, SK halfbuy na pokrycie overa, a ja już policzyłem minus ???? Kliknij aby rozwinąć... Uff, nerwowka byla ... ???? , ale udalo sie
ale jaja, SK halfbuy na pokrycie overa, a ja już policzyłem minus ???? Kliknij aby rozwinąć... Uff, nerwowka byla ... ???? , ale udalo sie
M 0 marciniaks Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4415 Gdyby nie te chu... clutche już byłby mecz dla Gambit.
966,2K verno Znawca - Hokej Wrzesień 8, 2017 #4417 verno jak dzisiaj u Ciebie statsy? Kliknij aby rozwinąć... Dziś mało obstawiałem bardziej obserwowałem ???? taki luźniejszy dzień ^^
verno jak dzisiaj u Ciebie statsy? Kliknij aby rozwinąć... Dziś mało obstawiałem bardziej obserwowałem ???? taki luźniejszy dzień ^^
0 hurek24 Użytkownik Wrzesień 8, 2017 #4419 Dziś mało obstawiałem bardziej obserwowałem ???? taki luźniejszy dzień ^^ Kliknij aby rozwinąć... Aha pytam bo dzisiaj nie śledziłem forum. Ostatnie dni miałeś niezłe.
Dziś mało obstawiałem bardziej obserwowałem ???? taki luźniejszy dzień ^^ Kliknij aby rozwinąć... Aha pytam bo dzisiaj nie śledziłem forum. Ostatnie dni miałeś niezłe.