Prawo dźwigni?A co to się stanęło? Kurs na Juve wzrósł do 3.05
Masz tam streamy do wszystkiego co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.A po co mi kursy w prawym górnym rogu do bukmachera-piramidy finansowej?
Mi chodzi o to po co i do czego służy ta wtyczka sport zonel
A co się miało stać? Zwykle ruchy kursów.A co to się stanęło? Kurs na Juve wzrósł do 3.05
Przespałem a miałem na live obstawić:;/:Niedowiarki niech dalej się prują, Drwęca 1:0 a mogło być 2:0 bo karny niewykorzystany...
A czy jest coś na mobilne urządzenia tj Android?Masz tam streamy do wszystkie co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.
Ale tak sobie tylko myślisz czy realnie tak grasz?Masz duzo opcji np unibet , sportingbull , iforbet
To co podaja inni typu 1xbet to tam nie ma znaczenia wiekszego, wiadomo ze nie wszedzie sa takie same zdarzenia ale mozna sobie selekcjonowac poszczegolne opcje
Chłopie dotleń się...Skoro wszyscy podajecie tylko papierowe typy/kursy których nie można grać (1xbet, bet365 PINNACLE) itp
Mam pomysł, taki w którym będzie można to wszystko grać podając Typ na forum i wygrywać realna kasę na tych kursach
Tj
Zrzutka po 20-100 pln. Robi się pula, ustalamy regulamin i typujemy 7 dni minimum i podział np kasę zgarniają pierwsze trzy osoby. Pula aby była minimum 1000 pln, jak będzie ze 20 osób to po 50 pln zrzuta. Kasę niech trzyma jakiś admin z forum
Co wy na to ?
ja sobie tak gram, mam kase na skrillu i w kilku bukach i moge szybko dzialac.Ale tak sobie tylko myślisz czy realnie tak grasz?
Bo to jest stek bzdur więc odpowiedz jest prosta, nie doradzaj na podstawie cyt"..wydaje mi się że ...."
Za mała kasa jak dla Ciebie, skoro znasz chłopaków z Widzewa, do gimnazjum ....!Chłopie dotleń się...
Ja na te buki które podałes to się zlewam ciepłym moczem. Wolę zrobić zrzute do puli 1 tys pln i pograć o to przez 14 dni około podając kursy z buków które są normalne. Ale skoro Ci się wydaje że masz tak dobrze to Powodzeniaja sobie tak gram, mam kase na skrillu i w kilku bukach i moge szybko dzialac.
Nie gram na 1xbet bo nie podoba mi sie ich strona![]()
Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????Za mała kasa jak dla Ciebie, skoro znasz chłopaków z Widzewa, do gimnazjum ....!
Nie pierwszy raz dzisiaj i nie ma się tym kto zająć...Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????