>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Khedira otrzyma kartkę @ 4,35 Winmasters

W tym sezonie Ligi Mistrzów trzy kartki, defensywny pomocnik a do tego gra przeciwko byłem klubowi, gdzie go w sumie nie chcieli. Fajny kurs w porównaniu do np. 1,86 na Casemiro.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
A po co mi kursy w prawym górnym rogu do bukmachera-piramidy finansowej?
Mi chodzi o to po co i do czego służy ta wtyczka sport zonel
Masz tam streamy do wszystkiego co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Masz tam streamy do wszystkie co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.
A czy jest coś na mobilne urządzenia tj Android?

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Skoro wszyscy podajecie tylko papierowe typy/kursy których nie można grać (1xbet, bet365 PINNACLE) itp
Mam pomysł, taki w którym będzie można to wszystko grać podając Typ na forum i wygrywać realna kasę na tych kursach
Tj
Zrzutka po 20-100 pln. Robi się pula, ustalamy regulamin i typujemy 7 dni minimum i podział np kasę zgarniają pierwsze trzy osoby. Pula aby była minimum 1000 pln, jak będzie ze 20 osób to po 50 pln zrzuta. Kasę niech trzyma jakiś admin z forum
Co wy na to ?

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Masz duzo opcji np unibet , sportingbull , iforbet
To co podaja inni typu 1xbet to tam nie ma znaczenia wiekszego, wiadomo ze nie wszedzie sa takie same zdarzenia ale mozna sobie selekcjonowac poszczegolne opcje

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Masz duzo opcji np unibet , sportingbull , iforbet
To co podaja inni typu 1xbet to tam nie ma znaczenia wiekszego, wiadomo ze nie wszedzie sa takie same zdarzenia ale mozna sobie selekcjonowac poszczegolne opcje
Ale tak sobie tylko myślisz czy realnie tak grasz?

Bo to jest stek bzdur więc odpowiedz jest prosta, nie doradzaj na podstawie cyt&quot;..wydaje mi się że ....&quot;

lobot 644

lobot

Użytkownik
Skoro wszyscy podajecie tylko papierowe typy/kursy których nie można grać (1xbet, bet365 PINNACLE) itp

Mam pomysł, taki w którym będzie można to wszystko grać podając Typ na forum i wygrywać realna kasę na tych kursach

Tj

Zrzutka po 20-100 pln. Robi się pula, ustalamy regulamin i typujemy 7 dni minimum i podział np kasę zgarniają pierwsze trzy osoby. Pula aby była minimum 1000 pln, jak będzie ze 20 osób to po 50 pln zrzuta. Kasę niech trzyma jakiś admin z forum

Co wy na to ?
Chłopie dotleń się...

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ale tak sobie tylko myślisz czy realnie tak grasz?
Bo to jest stek bzdur więc odpowiedz jest prosta, nie doradzaj na podstawie cyt&quot;..wydaje mi się że ....&quot;
ja sobie tak gram, mam kase na skrillu i w kilku bukach i moge szybko dzialac.
Nie gram na 1xbet bo nie podoba mi sie ich strona ;)

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
ja sobie tak gram, mam kase na skrillu i w kilku bukach i moge szybko dzialac.
Nie gram na 1xbet bo nie podoba mi sie ich strona ;)
Ja na te buki które podałes to się zlewam ciepłym moczem. Wolę zrobić zrzute do puli 1 tys pln i pograć o to przez 14 dni około podając kursy z buków które są normalne. Ale skoro Ci się wydaje że masz tak dobrze to Powodzenia

lobot 644

lobot

Użytkownik
Za mała kasa jak dla Ciebie, skoro znasz chłopaków z Widzewa, do gimnazjum ....!
Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????
Nie pierwszy raz dzisiaj i nie ma się tym kto zająć...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom