Prawo dźwigni?A co to się stanęło? Kurs na Juve wzrósł do 3.05
Masz tam streamy do wszystkiego co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.A po co mi kursy w prawym górnym rogu do bukmachera-piramidy finansowej?
Mi chodzi o to po co i do czego służy ta wtyczka sport zonel
A co się miało stać? Zwykle ruchy kursów.A co to się stanęło? Kurs na Juve wzrósł do 3.05
Przespałem a miałem na live obstawić:;/:Niedowiarki niech dalej się prują, Drwęca 1:0 a mogło być 2:0 bo karny niewykorzystany...
A czy jest coś na mobilne urządzenia tj Android?Masz tam streamy do wszystkie co tylko sobie zechcesz. Przełączasz jednym kliknięciem, np. między meczami w tenisa. Nie trzeba szukać 2412741 osobnych lagujących streamów, bo masz wszystko w jednym miejscu.
Ale tak sobie tylko myślisz czy realnie tak grasz?
Chłopie dotleń się...Skoro wszyscy podajecie tylko papierowe typy/kursy których nie można grać (1xbet, bet365 PINNACLE) itp
Mam pomysł, taki w którym będzie można to wszystko grać podając Typ na forum i wygrywać realna kasę na tych kursach
Tj
Zrzutka po 20-100 pln. Robi się pula, ustalamy regulamin i typujemy 7 dni minimum i podział np kasę zgarniają pierwsze trzy osoby. Pula aby była minimum 1000 pln, jak będzie ze 20 osób to po 50 pln zrzuta. Kasę niech trzyma jakiś admin z forum
Co wy na to ?
Za mała kasa jak dla Ciebie, skoro znasz chłopaków z Widzewa, do gimnazjum ....!Chłopie dotleń się...
Ja na te buki które podałes to się zlewam ciepłym moczem. Wolę zrobić zrzute do puli 1 tys pln i pograć o to przez 14 dni około podając kursy z buków które są normalne. Ale skoro Ci się wydaje że masz tak dobrze to Powodzenia
Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????Za mała kasa jak dla Ciebie, skoro znasz chłopaków z Widzewa, do gimnazjum ....!
Nie pierwszy raz dzisiaj i nie ma się tym kto zająć...Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????