Widzew - Drwęca under 1.5
@4.0
BOOM poraz drugi dzisiajMam info z pierwszej ręki, że kibole widzewa wjebali się do szatni piłkarzy i nakaz jest ze maja to przegrać. Wjazd gruby na drwęce.
Postawiłem na odwrótPrzecież nie weszło
BuhahahahahaPostawiłem na odwrót
Roger się nie poddaję, statystyki ma takie że wstyd o nich mówić, a co pokazywać, a on dalej trzyma się swego hobby...Postawiłem na odwrót
Widzę, że masz Esport w podpisie. Proponujesz dziś coś North - Liquid?Buhahahahaha
Grałem kiedyś większość typów Rogera, byłem na plusie. Każdy ma kiedyś zły dzień, miesiąc. Nie da się cały czas wygrywać. :]Roger się nie poddaję, statystyki ma takie że wstyd o nich mówić, a co pokazywać, a on dalej trzyma się swego hobby...
Może lepiej postawić na łowienie ryb...I mówię to tylko z czystej sympati i bez żadnych podtekstów bo jesteś mądry chłopak, tylko trochę zagubiony... ????
Ale chyba nie w tym przypadkuGrałem kiedyś większość typów Rogera, byłem na plusie. Każdy ma kiedyś zły dzień, miesiąc. Nie da się cały czas wygrywać. :]
Z esportu gram teraz tylko league of legends, kiedyś grałem csa ale teraz juz nie sledze. W sumie odkad valentine juz nie podaje typow z csa to jakos tez tego nie gramWidzę, że masz Esport w podpisie. Proponujesz dziś coś North - Liquid?
fnatic 2:0?Z esportu gram teraz tylko league of legends, kiedyś grałem csa ale teraz juz nie sledze. W sumie odkad valentine juz nie podaje typow z csa to jakos tez tego nie gram