>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ja na te buki które podałes to się zlewam ciepłym moczem. Wolę zrobić zrzute do puli 1 tys pln i pograć o to przez 14 dni około podając kursy z buków które są normalne. Ale skoro Ci się wydaje że masz tak dobrze to Powodzenia
a ktore to buki sa wg ciebie normalne ?

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Ja na te buki które podałes to się zlewam ciepłym moczem. Wolę zrobić zrzute do puli 1 tys pln i pograć o to przez 14 dni około podając kursy z buków które są normalne. Ale skoro Ci się wydaje że masz tak dobrze to Powodzenia
A co to za różnica z jakiego buka skoro kursy zazwyczaj oscylują wokół podobnej wartości?

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Chłopaczek z gimnazjum podaje chociaż typy na którcyh wszyscy możemy zarobić bo od tego jest ten temat. TYPY NA ŻYWO a nie twoje wywody. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz tu w ogole albo stosuj sie do regulaminu. Jestes bezproduktywnym hejterem ????
Nic do Ciebie nie mam, jak Cię czymś urazilem, sprowokowalem to nie było to celowe działanie, jakby co z góry przepraszam
Jak Cię nie interesuje zrzutka na realne granie ,a zwykły bełkot (to co nazywasz &quot;graniem ma żywo) to się nie mieszaj
Więcej się nie udziałem tu dziś
Pozdrawiam
PS
Postaram się założyć odpowiedni temat na forum pod zrzutki (turnieje) na pulę do gry

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
A co to za różnica z jakiego buka skoro kursy zazwyczaj oscylują wokół podobnej wartości?
Przecież grasz w totolotka gdzie masz 50% niżej jak powinno być

W 100% buków gdzie sledzisz kursy nie można grać

Więc o co Ci chodzi!

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
licencję masz? ???? jesteś głupi, czy tylko udajesz?
To zrobi, jak będzie chętny jaki Admin, który da swoją gwarancję. Ja nawet nie myślę przyjmować od ludzi kasy itp itd. Ja chce się sam zrzucić i wziasc udział w takiej grze
W ewentualnym temacie ustalimy jak to zrobić aby było &quot;odpowiednio i wygodnie&quot;
Edit
Na forum są typy dnia i inne konkursy
Też pytales o licencję
?

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
To zrobi, jak będzie chętny jaki Admin, który da swoją gwarancję. Ja nawet nie myślę przyjmować od ludzi kasy itp itd. Ja chce się sam zrzucić i wziasc udział w takiej grze

W ewentualnym temacie ustalimy jak to zrobić aby było &quot;odpowiednio i wygodnie&quot;
czyli jednak głupi

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie pytanko.
Założyłem wlaśnie konto na fortunie i wpisałem przy rejestracji bonus110 żeby dostać zakład bez ryzyka.
Kaske wpłaciłem i teraz po prostu postawić kupon za 110zł i w razie przegranej będzie zwrot? I czy obojetne czy na live czy pre?.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Panowie pytanko.

Założyłem wlaśnie konto na fortunie i wpisałem przy rejestracji bonus110 żeby dostać zakład bez ryzyka.

Kaske wpłaciłem i teraz po prostu postawić kupon za 110zł i w razie przegranej będzie zwrot? I czy obojetne czy na live czy pre?.
pamietaj, że pierwszy zakład masz zwrot, obojetne live czy pre

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom