San Marino (Kobiety) mecz 1,56 1xbet
& szkoda że 4 seta przewaliły bo by bylo 3/3
I tak się Czarni utrzymają jak idą pogromy z licencjami.Pojawia sie jakis chomik i chyba wszystkie rozumy pozjadal
Kolego zjedz snickersa bo gwiazdorzysz
e; Polonia poki co 1-1 ????
Sory musiałem to napisać bo Cię euforia rozpie... I w ogóle nie rozumiesz przekazu& szkoda że 4 seta przewaliły bo by bylo 3/3
Dziękuję za miłe słowa na pw i reputację. A idiotów typu chomik, trzeba po prostu ignorować ????
Czas spadać. JUVE JUVE JUVE :!:
Znaczy no nie że np. 6.00 -> 3.00 tylko jakieś wiesz no 1.85 -> 1.80 XD coś takie jak już spadnie do 1.20 to nie ma sensu XDDsprytnie XD
Nie ma zadnego linka. Sportzone to wtyczka/dodatek do wyszukiwarki Chrome. Musisz to zainstalowac na Chromie.Podaj link do sportzone?
I ten dodatek podaje kursy zakładów sportowych...?Nie ma zadnego linka. Sportzone to wtyczka/dodatek do wyszukiwarki Chrome. Musisz to zainstalowac na Chromie.
to ja ci radzę, najpierw łap jak najwyższy kurs, a potem pisz na forum lifehack ????Znaczy no nie że np. 6.00 -> 3.00 tylko jakieś wiesz no 1.85 -> 1.80 XD coś takie jak już spadnie do 1.20 to nie ma sensu XDD
Chomik, to jest wtyczka do Google Chrome ????
Było już tu kilku takich w stylu: HUUURRR DURRR KIEDY TAKI KUUUURS KUUURWA PÓŁ GODZINY TEMU BYŁ OSZUŚCIE!!11111to ja ci radzę, najpierw łap jak najwyższy kurs, a potem pisz na forum life hack ????
i po co się nimi przejmujesz? ważna kasa na koncieByło już tu kilku takich w stylu: HUUURRR DURRR KIEDY TAKI KUUUURS KUUURWA PÓŁ GODZINY TEMU BYŁ OSZUŚCIE!!11111
zwrotNastępny gol(zakład bez remisu) Radomiak Radom
@1.84
A po co mi kursy w prawym górnym rogu do bukmachera-piramidy finansowej?