Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Witam jak myślicie czy dzisiaj Goffin - Nadal 19 gemów ogarną? Nadal pewnie będzie chciał to zakończyć po 2 setach ale wynik 4-6,3-6 jest myślę że realny jak myślicie? Z góry dzięki za odpowiedz.
Witam jak myślicie czy dzisiaj Goffin - Nadal 19 gemów ogarną? Nadal pewnie będzie chciał to zakończyć po 2 setach ale wynik 4-6,3-6 jest myślę że realny jak myślicie? Z góry dzięki za odpowiedz.
Zverev to przyszłość tenisa. Mógłby jedynie trochę niższy być wg mnie, to dodałoby mu szybkości i zwrotności lepszej. Dla przykładu taki Djokovic 10cm mniej ma.
Ktoś ogląda F1? Poszedłem na chwilę, wracam a tu czerwona flaga. Wszystko przez kawałki samochodu Sainz'a czy ktos miał przygodę jakąś?
/Db już wiem
No ale Fog co by o nim nie napisac, jest jednym z najlepszych graczy na świecie grających na clayu. Jak gra swój najlepszy tenis to na cegle może ograć każdego. A Goffęęę to popierdółka. No ale może cudem ugra, to tylko sport, więc powo.