>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Sevastova może sobie piątkę z Coco przybic bo obie w głowie pusto
raczej bym ich nie porównał, Coco z miejsca odpuściła, a Łotyszka walczyła opór, w końcówce 2 seta już się zagotowała, ale ambicja była

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
jak to jest? Sevastova pogoniła Halpe trochę po korcie i widać było, że Rumunka jest zmęczona, a według livescora zaczyna debla za 2 minuty

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Zverev - Cuevas 1 @ 1.87 Sbobet

Cuevas po &quot;magicznym uderzeniu&quot; nagle odmienił swoją grę. Zverev widocznie pogubił się w 2. secie. Myślę, jednak, że w 3 secie wróci do dyspozycji z 1. seta. Jak dla mnie to on nadal jest faworytem tego meczu.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Druga sprawa, to że Zverev musi w końcu ugrać gema po takiej przerwie. Wtedy może się odblokuje

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja natomiast pogralem over 25.5 @ 1.96 5Dimes. Cuevas bedzie robil swoje, a Zverew tez pogra dla publiki. over bezpieczniejsza opcja. 7:5 lub tie break to win niezaleznie kto wygra.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Ja natomiast pogralem over 25.5 @ 1.96 5Dimes. Cuevas bedzie robil swoje, a Zverew tez pogra dla publiki. over bezpieczniejsza opcja. 7:5 lub tie break to win niezaleznie kto wygra.
A ja 21,5 w pre i mysle, ze tropikalna krew to wezmie... chyba sie skusze
E: jedziemy Pablo to win @2.0

5567 719

5567

Użytkownik
Ta kamera z perspektywy zawodnika mnie drażni. Czasem jak pokażą ok, ale za często nie lubię :razz:

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Zverev - Cuevas 1 @ 1.87 Sbobet

Cuevas po &quot;magicznym uderzeniu&quot; nagle odmienił swoją grę. Zverev widocznie pogubił się w 2. secie. Myślę, jednak, że w 3 secie wróci do dyspozycji z 1. seta. Jak dla mnie to on nadal jest faworytem tego meczu.
⛔

Graty dla tych co pobrali Urugwajczyka.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
25....⛔ ⛔ ⛔ Heh Zverev nie dociagnal gema

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom