nowikjr
Użytkownik
raczej bym ich nie porównał, Coco z miejsca odpuściła, a Łotyszka walczyła opór, w końcówce 2 seta już się zagotowała, ale ambicja byłaSevastova może sobie piątkę z Coco przybic bo obie w głowie pusto
raczej bym ich nie porównał, Coco z miejsca odpuściła, a Łotyszka walczyła opór, w końcówce 2 seta już się zagotowała, ale ambicja byłaSevastova może sobie piątkę z Coco przybic bo obie w głowie pusto
A ja 21,5 w pre i mysle, ze tropikalna krew to wezmie... chyba sie skuszeJa natomiast pogralem over 25.5 @ 1.96 5Dimes. Cuevas bedzie robil swoje, a Zverew tez pogra dla publiki. over bezpieczniejsza opcja. 7:5 lub tie break to win niezaleznie kto wygra.
Przecież Niemcy nie leżą w tropikach ????A ja 21,5 w pre i mysle, ze tropikalna krew to wezmie... chyba sie skusze
VamosCuevas win @2.02 Unibet
Zverev - Cuevas 1 @ 1.87 Sbobet
Cuevas po "magicznym uderzeniu" nagle odmienił swoją grę. Zverev widocznie pogubił się w 2. secie. Myślę, jednak, że w 3 secie wróci do dyspozycji z 1. seta. Jak dla mnie to on nadal jest faworytem tego meczu.
25.... Heh Zverev nie dociagnal gemaJa natomiast pogralem over 25.5 @ 1.96 5Dimes. Cuevas bedzie robil swoje, a Zverew tez pogra dla publiki. over bezpieczniejsza opcja. 7:5 lub tie break to win niezaleznie kto wygra.
chyba tylko śledzący z livescore zagrać coś mogli w stronę ZverevaCuevas 1.87 uni, weźmie to