U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
żar tropików :grin:A ja 21,5 w pre i mysle, ze tropikalna krew to wezmie... chyba sie skusze
E: jedziemy Pablo to win @2.0
żar tropików :grin:A ja 21,5 w pre i mysle, ze tropikalna krew to wezmie... chyba sie skusze
E: jedziemy Pablo to win @2.0
Wczoraj wszyscy oglądali i grubo wchodzili w Dimitrova, a jak się skończyło kolego ?chyba tylko śledzący z livescore zagrać coś mogli w stronę Zvereva
Nie wiem nie było mnie tu.. Piszę tylko że nie mam pojęcia jak ktoś mógł oglądać dziś mecz i grać na Niemca, nic poza serwisem za nim nie przemawiało, w wymianach nic nie miał do powiedzienia..chyba tylko argument że to przyszła "1" i wielki talent ????Wczoraj wszyscy oglądali i grubo wchodzili w Dimitrova, a jak się skończyło kolego ?
To jest sport i różnie bywa. Ile razy się tak człowiek przejechał...Nie wiem nie było mnie tu.. Piszę tylko że nie mam pojęcia jak ktoś mógł oglądać dziś mecz i grać na Niemca, nic poza serwisem za nim nie przemawiało, w wymianach nic nie miał do powiedzienia..chyba tylko argument że to przyszła "1" i wielki talent ????
Ach te baby
ale dzionekKastamonuspor - gumushanespor over 1,5 @1.98
Roland Garros zgarnia w tym roku jak nic, o ile nie przytrafi się jakaś kontuzja jak w tamtym sezonie. Chyba tylko Djokovic w optymalnej formie mógłby tam pokonać tak dysponowanego Nadala, ale ile Serbowi do tej optymalnej formy brakuje to wiadomo.Nadal jest w przezajebistej formie. Wygrał wszystkie mecze na mączce w tym roku w jakich grał. Cały turniej w Monte Carlo, cały turniej w Barcelonie. Teraz Madryt...potem Rzym i Paryż...
Nie wierzę, że wygra wszystkie te 5 turniejów na mączce pod rząd.
1 set @ over 9,5 gema 2,47
No ja właśnie wbrew temu co widać mam jakieś dziwne wrażenie, że Novak teraz odpali.ale ile Serbowi do tej optymalnej formy brakuje to wiadomo.
Nadal jest w przezajebistej formie. Wygrał wszystkie mecze na mączce w tym roku w jakich grał. Cały turniej w Monte Carlo, cały turniej w Barcelonie. Teraz Madryt...potem Rzym i Paryż...
Nie wierzę, że wygra wszystkie te 5 turniejów na mączce pod rząd.
1 set @ over 9,5 gema 2,47
Ty tak na poważnie? (oczywiście szanse są, szczególnie w TB, ale nie róbmy sobie jaj z pogrzebu, to już trochę bardziej hazard niż rozsądek)
Goffin WIN 1 set @ 3,70
Nie patrz na nazwiska tylko kort. Gra dwóch gości na absolutnie równym poziomie. Nadal wygląda bardzo przeciętnie dziś.Ty tak na poważnie? (oczywiście szanse są, szczególnie w TB, ale nie róbmy sobie jaj z pogrzebu, to już trochę bardziej hazard niż rozsądek)
Sam go pograłem po kursie @5, ale na pewno nie można powiedzieć, że są na równym poziomie.Nie patrz na nazwiska tylko kort. Gra dwóch gości na absolutnie równym poziomie. Nadal wygląda bardzo przeciętnie dziś.