>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ja tylko zacytuję (i to mysle w zupelnosci powinno skonczyc dyskusje):
&quot;Kobieto! puchu marny![...]&quot;
A.M.
:cool:

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam jak myślicie czy dzisiaj Goffin - Nadal 19 gemów ogarną? Nadal pewnie będzie chciał to zakończyć po 2 setach ale wynik 4-6,3-6 jest myślę że realny jak myślicie? Z góry dzięki za odpowiedz.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Witam jak myślicie czy dzisiaj Goffin - Nadal 19 gemów ogarną? Nadal pewnie będzie chciał to zakończyć po 2 setach ale wynik 4-6,3-6 jest myślę że realny jak myślicie? Z góry dzięki za odpowiedz.
Ja gram + 1.5 seta goffin, jak fog ugrał, to i goffin może.

5567 719

5567

Użytkownik
Zverev to przyszłość tenisa. Mógłby jedynie trochę niższy być wg mnie, to dodałoby mu szybkości i zwrotności lepszej. Dla przykładu taki Djokovic 10cm mniej ma.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
powinna Łotyszka więcej tych dropów grać, przecież Halep musi być zmęczona, grając i singla i debla

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Ktoś ogląda F1? Poszedłem na chwilę, wracam a tu czerwona flaga. Wszystko przez kawałki samochodu Sainz&#39;a czy ktos miał przygodę jakąś?
/Db już wiem

5567 719

5567

Użytkownik
Ja gram + 1.5 seta goffin, jak fog ugrał, to i goffin może.
No ale Fog co by o nim nie napisac, jest jednym z najlepszych graczy na świecie grających na clayu. Jak gra swój najlepszy tenis to na cegle może ograć każdego. A Goffęęę to popierdółka. No ale może cudem ugra, to tylko sport, więc powo. ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
W Turcji jaka ustawka ???? , z 29:15 na 69:82...ze nie wspomne o tym ze 29 to w pre 1.3 kurs..przy 29:15 pewnie z 1.04 bylo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom