Czytaj ze zrozumieniemZwolennikiem pełnej inwigilacji? Nie sądziłem, że istnieją tacy ludzie.????
a mi moja wmawia ,ze baby sa silniejsze psychicznie od facetow ....sport brutalnie niszczy tą teze...jak ja tego nie lubię u tych bab, jedna piłka nie wyjdzie i już prawie płacze
właśnie dlatego tak trudno tego damskiego tenisa obstawiać. Widać że Sevastova ma narzędzia, żeby ukłuć tą Halep, ale jedno zagranie jej nie weszło (bardzo trudne zagranie, a nie jakiś babol) i już patrzy na trenera i się gotujea mi moja wmawia ,ze baby sa silniejsze psychicznie od facetow ....sport brutalnie niszczy tą teze...
Tenis to nic , siatkowke sobie obczaj , ile razy z 24-16 w zyciu mi baby uwalily seta to sie w glowie nie miesciwłaśnie dlatego tak trudno tego damskiego tenisa obstawiać. Widać że Sevastova ma narzędzia, żeby ukłuć tą Halep, ale jedno zagranie jej nie weszło (bardzo trudne zagranie, a nie jakiś babol) i już patrzy na trenera i się gotuje
chlopy z chlopami !!!! wtedy ciagle bysmy siedzieli w meczach itp i bukmacherce !! niech faceci łączą sie w pary bukmacherskie z innymi facetami !!!! ja łączę sie z Tomciomenem!!! wy tez bierzcie z nas przyklad !!! chlop z chlopem - to brzmi dumnie !!!!Już oczywiście wszystko wina kobiet....zaraz faceci będa się wypowiadać na temat okresów i jak bardzo to boli
coś nie siądzie to albo mecz ustawiony, albo źle bo baba gra.
A to jak nie raz faceci spieprzą rozgrywkę to trudno, stało się...
Chłopaki, obudźcie się, bo bez nas to byście zgineli
Powodzenia i trzymam kciuki ????chlopy z chlopami !!!! wtedy ciagle bysmy siedzieli w meczach itp i bukmacherce !! niech faceci łączą sie w pary bukmacherskie z innymi facetami !!!! ja łączę sie z Tomciomenem!!! wy tez bierzcie z nas przyklad !!! chlop z chlopem - to brzmi dumnie !!!!