bbadii
Użytkownik
Do dwóch wygranychJakie zasady panują w p-off?
Do dwóch wygranychJakie zasady panują w p-off?
over w meczu Nets z Pistons wygląda ciekawie.Ponawiam, ktos cos na NBA ma ciekawego?
GSW, PTB i Raptors?over w meczu Nets z Pistons wygląda ciekawie.
Chociaż najbardziej to mi się podoba under w meczu Pelicans z Miśkami.
cos mnie kłuje... chyba 2/10 criszastanawiam sie za ile...:
flames +2,5
spurs - wolves over 196
bucks - blazers over 200
ako 2.52
ktos odradza?
http://panamhandball.org/pathf/2017/03/09/panamericano-junior-masculino-asuncion-par-2017-mens-junior-pan-american-championship/Ktoś życzliwy ma może jakieś tabele pan american champs u 21 handball ? Szukam i nic nie widze..;/
zgsw b2b i bodajże 4 mecz w ciągu 5 dni do tego away na trudnym terenie. Lepiej odpuścić. Toronto w tym sezonie nie lubię grać bo są po prostu przeciętni. PTB z Bucks ja tam widzę bardziej Bucks bo PTB lubi przestoje a Bucks ostatnio są red hot.GSW, PTB i Raptors?
To wejde z Tobą ???? chociaż nocka w robocie szybciej zleci !cos mnie kłuje... chyba 2/10 cris
ps ja tez cris
chodzi o polowe?Urugwaj u21 pierwszy 20 bramek 3,00
takchodzi o polowe?
do jutra ????Wlasnie przewalilem 2tys w ciagu 24h przez co jestem okolo 500zl na minus. Nie wiem jak wy ale ja koncze z tym gownem. Mozna wiecej stracic niz wygrac i mam nadzieje ze moderator tego nie usunie bo moze to sprawi ze ktos kolejny zrezygnuje z tej choroby
Jesli nie to zycze powodzenia. Strzała!
ktoś pali fajki ktoś gra w buku, każdy ma inne hobby ????Wlasnie przewalilem 2tys w ciagu 24h przez co jestem okolo 500zl na minus. Nie wiem jak wy ale ja koncze z tym gownem. Mozna wiecej stracic niz wygrac i mam nadzieje ze moderator tego nie usunie bo moze to sprawi ze ktos kolejny zrezygnuje z tej choroby
Jesli nie to zycze powodzenia. Strzała!