>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Dominikana pierwsza 15 goli 2polowa
@4,25
dominikana wrzucila argentynie 19 bramek, wiec cos chyba potrafia
urugwaj przegral wczoraj z paragwajem wysoko jako faworyt
typ czysto statystyczny

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Wersja mobilna działa
po ciągle wyskakuje mi błąd, złe hasło, a jak chce dać: zapomniałem hasła, to pokazuje, że nie ma tego użytkownika... BTW dziś chyba z 10 razy aktywnego mnie wylogowało. Niestety muszą popracować solidnie nad softem.

G 179

gajek

Użytkownik
Kiedyś tez tak myślałem ???? nie pamietam gdzie ale chyba gdzieś w azjatyckiej lidze druga połowa miała 10m ????

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
@4,25
typ czysto statystyczny
poczekam na poczatek i zobacze, moze zaatakuje 17 bramek na dominikane po 6.00

ps; ktos ladnie zbił over 74,5 ze spadl z 3,5 na 2,62 ;O

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Kiedyś tez tak myślałem ???? nie pamietam gdzie ale chyba gdzieś w azjatyckiej lidze druga połowa miała 10m ????
Zasada mercy czy jak to się tam pisze.

W Chinach jak masz 15 przewagi to mecz się kończy ale tylko w drugiej połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 189

teesbor

Użytkownik
@4,25
typ czysto statystyczny
to by bylo na tyle⛔
ale overy pieknie wchodza ????
nie wiem czy jest jakis rekord bramek w recznej, ale tutaj kolo 90 moga sie zakrecic

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja na 1szy strzal gram over 48.5 w 1szej kwarcie w Bullsach @ 1.83, Tam sie szykuje over i to spory(w meczu).

P.S. Krotka jeszcze notka na temat tematu value:p. To dodam od siebie jeszcze ze value rozpoznajemy na podstawie handicapow. Kurs 1.3 np ma handicap 7 po 1.9...jak np w meczu Toronto vs Bulls. Jesli widzimy value w kursie 1.3, to powinismy go rowniez widziec w handicapie Toronto -7 po 1.9. Jesli go nie widzimy, to znaczy ze Bullsy beda sie krecic w granicach 4-6pkt caly mecz co nie pozwala nam widziec value. Zatem jesli bedzie sie krecic w okolicach 4-6, to zadne to value tylko niepotrzebny stres przez caly mecz,&quot;ciekawe czy to ogarna czy fix...&quot;. Value powinno likwidowac stres bo bukmacherka to maraton a nie krotki sprint i potwierdza to statystyka. Jesli gramy kurs 1.3 a boimy sie postawic Toronto -7, to znaczy ze nasze &quot;value&quot; polega na szczesciu a nie faktycznym matematycznym oszacowaniu. Liczymy na to ze Toronto nie wygra 7 pktami, ale liczymy na szczescie ze moze wygraja jakas rzutem na tasme...Tyle odemnie, mam nadzieje ze post nie zostanie skasowany jako ze pozniej musze rozliczyc typ:p
31:27....58...✅ ✅ ✅ zaliczka 9 pktowa ???? Na live linia juz 207.5. overek pokryty na 2:10 min do konca.

Otrzymane punkty reputacji: +18
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
co na druga kwarte polecisz?
2ga odpuszcam.
P.S. jak ktos slucha co komentatorzy mowia...to mowili ze Bullsy w meczu z Toronto tez rzucali duzo trojek i wygrali po overtime ???? A wiec dzisiaj mozemy zobaczyc duzo trojek ze strony Bullsow.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom