z tego co widzialem to trwa 30 min.Ile trwa druga połowa w reczna, nie jest przypadkiem krótsza w tych rozgrywkach?
gdyby byla krotsza to nie bylaby polowaIle trwa druga połowa w reczna, nie jest przypadkiem krótsza w tych rozgrywkach?
po ciągle wyskakuje mi błąd, złe hasło, a jak chce dać: zapomniałem hasła, to pokazuje, że nie ma tego użytkownika... BTW dziś chyba z 10 razy aktywnego mnie wylogowało. Niestety muszą popracować solidnie nad softem.Wersja mobilna działa
poczekam na poczatek i zobacze, moze zaatakuje 17 bramek na dominikane po 6.00Dominikana pierwsza 15 goli 2polowa
@4,25
dominikana wrzucila argentynie 19 bramek, wiec cos chyba potrafia
urugwaj przegral wczoraj z paragwajem wysoko jako faworyt
typ czysto statystyczny
Forest Green- Solihull Moors over 2,5 gola @ 1,80
a przed meczem kto był faworytem? albo kto ogólnie lepiej wygląda?poczekam na poczatek i zobacze, moze zaatakuje 17 bramek na dominikane po 6.00
ps; ktos ladnie zbił over 74,5 ze spadl z 3,5 na 2,62 ;O
urugwaj wyrazny faw buków, wedlug mnie mecz 50/50a przed meczem kto był faworytem? albo kto ogólnie lepiej wygląda?
Zasada mercy czy jak to się tam pisze.Kiedyś tez tak myślałem ???? nie pamietam gdzie ale chyba gdzieś w azjatyckiej lidze druga połowa miała 10m ????
to by bylo na tyleDominikana pierwsza 15 goli 2polowa
@4,25
dominikana wrzucila argentynie 19 bramek, wiec cos chyba potrafia
urugwaj przegral wczoraj z paragwajem wysoko jako faworyt
typ czysto statystyczny
Novoritozino - Audax SP, over 2.5 FT @ 1.70 bet365
31:27....58... zaliczka 9 pktowa ???? Na live linia juz 207.5. overek pokryty na 2:10 min do konca.Ja na 1szy strzal gram over 48.5 w 1szej kwarcie w Bullsach @ 1.83, Tam sie szykuje over i to spory(w meczu).
P.S. Krotka jeszcze notka na temat tematu value. To dodam od siebie jeszcze ze value rozpoznajemy na podstawie handicapow. Kurs 1.3 np ma handicap 7 po 1.9...jak np w meczu Toronto vs Bulls. Jesli widzimy value w kursie 1.3, to powinismy go rowniez widziec w handicapie Toronto -7 po 1.9. Jesli go nie widzimy, to znaczy ze Bullsy beda sie krecic w granicach 4-6pkt caly mecz co nie pozwala nam widziec value. Zatem jesli bedzie sie krecic w okolicach 4-6, to zadne to value tylko niepotrzebny stres przez caly mecz,"ciekawe czy to ogarna czy fix...". Value powinno likwidowac stres bo bukmacherka to maraton a nie krotki sprint i potwierdza to statystyka. Jesli gramy kurs 1.3 a boimy sie postawic Toronto -7, to znaczy ze nasze "value" polega na szczesciu a nie faktycznym matematycznym oszacowaniu. Liczymy na to ze Toronto nie wygra 7 pktami, ale liczymy na szczescie ze moze wygraja jakas rzutem na tasme...Tyle odemnie, mam nadzieje ze post nie zostanie skasowany jako ze pozniej musze rozliczyc typ
myśle ze okolo 80 moze być jak zachowają tempo czyli gramy bez bramkarza :razz:to by bylo na tyle
ale overy pieknie wchodza ????
nie wiem czy jest jakis rekord bramek w recznej, ale tutaj kolo 90 moga sie zakrecic
co na druga kwarte polecisz?31:27....58... zaliczka 9 pktowa ???? Na live linia juz 207.5. overek pokryty na 2:10 min do konca.
2ga odpuszcam.co na druga kwarte polecisz?
Novoritozino - Audax SP, over 3.5 FT @ 1.57 bet365