A jak ktoś pali fajki i gra na buku? ????ktoś pali fajki ktoś gra w buku, każdy ma inne hobby ????
Coś taki w gorącej wodzie kąpany?Wlasnie przewalilem 2tys w ciagu 24h przez co jestem okolo 500zl na minus. Nie wiem jak wy ale ja koncze z tym gownem. Mozna wiecej stracic niz wygrac i mam nadzieje ze moderator tego nie usunie bo moze to sprawi ze ktos kolejny zrezygnuje z tej choroby
Jesli nie to zycze powodzenia. Strzała!
To jest biedniejszy o dwa razy ????A jak ktoś pali fajki i gra na buku? ????
jakbys Ty pierwszy przewalil kase na tym gownieWlasnie przewalilem 2tys w ciagu 24h przez co jestem okolo 500zl na minus. Nie wiem jak wy ale ja koncze z tym gownem. Mozna wiecej stracic niz wygrac i mam nadzieje ze moderator tego nie usunie bo moze to sprawi ze ktos kolejny zrezygnuje z tej choroby
Jesli nie to zycze powodzenia. Strzała!
Podbijam pytanie ????Witam, jest tu ktoś z kontem na Rich Richie? Sprawdzi czy da się zalogować? Płace reputka ????
nie da się "communication error"Podbijam pytanie ????
"Skończ Waść, wstydu oszczędź"Ja na 1szy strzal gram over 48.5 w 1szej kwarcie w Bullsach @ 1.83, Tam sie szykuje over i to spory(w meczu).
P.S. Krotka jeszcze notka na temat tematu value. To dodam od siebie jeszcze ze value rozpoznajemy na podstawie handicapow. Kurs 1.3 np ma handicap 7 po 1.9...jak np w meczu Toronto vs Bulls. Jesli widzimy value w kursie 1.3, to powinismy go rowniez widziec w handicapie Toronto -7 po 1.9. Jesli go nie widzimy, to znaczy ze Bullsy beda sie krecic w granicach 4-6pkt caly mecz co nie pozwala nam widziec value. Zatem jesli bedzie sie krecic w okolicach 4-6, to zadne to value tylko niepotrzebny stres przez caly mecz,"ciekawe czy to ogarna czy fix...". Value powinno likwidowac stres bo bukmacherka to maraton a nie krotki sprint i potwierdza to statystyka. Jesli gramy kurs 1.3 a boimy sie postawic Toronto -7, to znaczy ze nasze "value" polega na szczesciu a nie faktycznym matematycznym oszacowaniu. Liczymy na to ze Toronto nie wygra 7 pktami, ale liczymy na szczescie ze moze wygraja jakas rzutem na tasme...Tyle odemnie, mam nadzieje ze post nie zostanie skasowany jako ze pozniej musze rozliczyc typ
Urugwaj u21 pierwszy 20 bramek 3,00
Wersja mobilna działaPodbijam pytanie ????